těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
14.6.04 09:06

Ahojky,
tak jsem konečně zase na netu. O víkendu jsem byli na stavbě. Dělali jsme si střechu nad hlavou, tak jsem toho měla až nad hlavu. :wink: Večer jsem se stilhla jenom umýt a už si ani nepamatuju, že jsem došla do postele. Teda včera si to pamatuju, protže mě tak bolely kolena, že mě manžílek musel vytáhnou z vany a odnést do postele, protože se mi to v té horké vodě nějak rozleželo a já je nemohla ohnout. :cry: No, i když to bolelo, tak bych se takhle nechala nosit častěji. :wink:
Karkulko , to jsem moc ráda, že ti můžu gratulovat. :P Musíš být šíleně šťastná, protože se mi zdá, že se na nás ten příspěvek směje. Tak ti přeju, abys sis to těhotenství užila co nejlíp!!! :P Monoliso , moje proužky se taky jmenují Glukophan. A taky jsem čekala, že budou měkčí. Zkusím si ty rožky trochu zakulatit nůžkama, aby mě to nepopíchalo (au). Zítra začínám testovat, protože dneska mi skočila MS, tak dám vědět, jak to jde. Stejně je to ale divný. MS mi přišla v termínu, na těhu testu byla jedna čárka, ale po ránu mi bývá trošku špatně a mám takový vnitřní zvláštní pocit…, ale asi si to jenom namlouvám. Co bych chtěla po měsíci bez HA, že? Taky jsem si začla měřit BT, ale chytla jsem nějakou virózu, tak mám teplotu 36,9, takže asi počkám až to přejde.
Tak holčiny, já už musím jít zase něco dělat, ať mě tu neukamenují. Mějte se zatím moooc hezky a nevěšte hlavu. Podívejte se z okna, jak tam krásně svítí sluníčko a určitě vám bude líp.
Papa Handa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.04 09:14

Ahojky,
díky všem za gratulace, i když je to ještě brzo!!! Tak abysme to nezakřikly. K doktorovi jdu až zítra večer, tak pak dám vědět.

Jinak holky sranda je, že jsem si v pátek koupila velké balení ovu testů :D Byla jsem naprosto předsvědčená, že těhu nejsem, po tom, co mi to řekl ten doktor.

Ale musím přiznat, že před tím jsem prostě měla takové tušení, že těhu budu. K příznakům - poslední 3 dny bolest břicha přesně jako na MS (takže jsem čekala, že teta přijede) a teď se přidalo pnutí v prsou. Jinak v pohodě :)

Jo a holky dorazil mě manžel, kterej mi na to jen řekl -no tak vidiš a usmíval se, prostě nejásal jako blázen :D To jsou chlapi no… Prý to ale nechce zakřiknout, tak ho chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
14.6.04 09:37

těhule?

Karkulko moc ti gratuluju!!!! Konečně se v téhle dlouhé diskusi zase objevily //!!! Koukej poslat pořádný těhuprskanec, jen co ti to doktor potvrdí. Takže se doktoři můžou splést!!! Nevím, jestli je to dobře (pro tebe samozřejmě ano!:-))), protože nám umí lhát testy (viz Monalisa i já), příznaky (viz všechny snažilky- :-))) máme je každý měsíc) a jestli i doktoři, tak už jsem z toho blázen. Chceme to vědět nejlépe už před ms a teď vidím, že ty nervy budem prožívat alespoň 14 dní po vynechání :-))).

Já se přidávám, bt mi klesla a do 2 dnů dorazí ms:-((. Tak začnu 6. cyklus nažení, ale s optimismem :-))))

Tak buď s fazolkou zdravá a opatruj se !!!
Pajdule od Matýsků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.6.04 09:32

Karkulce moc moc gratuluji, určitě bude všechno v pořádku.Já jsem to bohužel dne zase dostala, ale mám na Vás takový dotaz.Opět se mi zkrátil cyklus.MS přišla už po 24 dnech.Každý měsíc přijde o 2 dny dříve.Nevíte čím to může být?Díky tomu se mi také ovu posouvá dřív po ukončení MS.Jsem z toho zmatená.Díky za názory.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.04 15:14

Ahojky holky!Stejně jako minulý týden,i dnes se vás chci na něco zeptat.Minulý týden ve středu jsem měla dostat tu červenou mrchu a místo ní jsem měla špinění.Ve čtvrtek jsem ji měla,ale jen slabou a v pátek a v sobotu jsem měla opět jen špinění.Mívám teď i problémy s vysokým tlakem,což je u mě divné,protože jsem vždycky měla problémy s nízkým tlakem.Mám takový vnitřní pocit,že mi v bříšku roste mimísek,ale testy už si dělat nebudu.Tento týden se objednám k doktorovi a uvidím,co ten mi řekne. :roll: Doufám,že se můj vnitřní pocit potvrdí a já skutečně v sobě nosím malého tvorečka.Každopádně vám
dám pak vědět,jak jsem dopadla.Držte mi,prosííím všechny pěsti. :wink:
Přeji vám všem kráásný a slunečný den!

S pozdravem Lucka A. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.6.04 15:34

Ahojky děvčata,
dlouho už jsem se tady neukázala, ale bohužel v práci toho máme hodně a tak nemám moc času na brouzdání na netu.
Předně všem gratuluji ke // :o).
Měla bych na Vás jeden dotaz. Jako malá jsem měla problémy s tříselní kilou, ale na operaci to nebylo a tak mi kdysi řekli, že buď se to vstřebá nebo to vyrazí víc. Celé roky (už od mých 6 let) se nic nedělo až najednou minulý týden mě to začalo otravovat a mám pocit jako by mě měla prasknout. Byla jsem u chirurga a ten mi řekl, že kíla to není, to bych prý měla velkou bouli. Tak mě napadlo nemohlo by to být těhu? Třeba jako, že by se mi roztahovala děloha a nějaký sval by mi tlačil na to tříselní místo? Nemáte s tím někdo zkušenost? Zatím jsem asi tak 12 dní po OV a test si ještě dělat nechci.
Všem přeji hezký den a týden:)
 Janew

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.6.04 15:38

Ahoj holky,

také jsem si asi před několika týdny koupila testovací proužky Glukophan (100 ks za 98 ,–).. První věc co mne zarazila, je že jsou ostré, takže jsem se bála také že bych si mohla ublížit, říznout se. Snažila jsem se je nestrkat moc hluboko a spíše natahovat vytékající hlen.. V období ovulace určené mým lékařem jsem zkusila testovat a proužek se zbravil.. před tím byl stále žlutý.. Tak jsem zvědavá jak tento měsíc dopadnu, podpořeno Dr i testem.. Hmmm Ještě mám tento týden klid a o víkednu už budu nabitá k prasknutí..
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.6.04 15:53

Ahoj Andreo,
tak dej vědět jak se ti proužky barví. Já začínám zítra, ale ovu bych měla mít podle mých výpočtů až tak za 14 dní, tak jsem zvědavá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
14.6.04 16:22

těhule?

Čauky holky,
tak já jsem dnes 28DC..MS se ještě nerozjela..na slipovce jen nepatrné špinění,ale ono se to rozjede.
Před chvílí jsem si dělala těhutest, takže je to tento cyklus v pééérdeli pane hrábě!!
Jsem dneska 10-11den od ovulace,takže to by už měl testík(pokud by to vyšlo)ukázat //
Včera jsem mluvila s Dr. a pokud budu jen špinit-mám přijít ve středu na vnitřní UTZ a pokud už budu krvácet tak mám na UTZ přijít až PO.

Držím Vám holky palečky..taky si říkám,to není možný ono se to nepovede,nebo CO?!?! :?
Ale doufám že se to BRZY povede, obzvláště poté co jsme obdrželi čerstvý těhuprskaneček…nebo nám ještě nikdo neprsknul??
Pište,pište Paaaa
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
14.6.04 19:03

Ahoj kočulky!!!

Tak si představte, že jsem dnes byla v lékárně koupit tt. Sice beru HA, ale posledních 4-5dní mám hrozné pnutí v prsou, nemůžu si na ně ani sáhnout, bez podprsenky nevydržím ani minutku :( a také jsem začala slabě špinit a to beru 10-tý prášek (dnes). Tak jsem tedy zašla do lékárny a koupila Baby test za 27,–Kč a je tam náznak druhé čárky!!! :roll: Jsem z toho docela v šoku, protože vůůůůbec nechápu, co se děje :?: :?: :?: Moje tělíčko si semnou dooost hnusně zahrává!!! Teď nevím, jestli mám HA vy:,–(it, nebo pokračovat, nebo co vlastně dělat???

Dnes začnu Karkulkou :wink: :

Karkulko: Dušičko, moooc Ti gratuluji!!! Jo jo, mohla bych být vědma, co??? Moooc Ti to přeji, první měsíc snaženíčka a takový úspěch!!! Ještě jednou GRATULUJI!!! :D Dej vědět, kdy jdeš k doktorovi a pak nezapomeň poslat těhu prskaneček, aby se na nás ostatní chytily bacilky a my tu hlásily // (SILNÉ!!!) jako o život!!! :wink:

Desty: Já z Lavety už několikrát objednala a pokaždé jsem byla spokojená. Je tam záruka výměny zboží, tak uvidíme :-)

Gabrielko: Jak dlouho bude trvat, než budeš pojištěná? Tvůj manžílek je docela legrační, moc se mi líbil komentář, že Vaše mimi je už teď po něm :-), také nikdy nepřijde včas :lol: , asi se budu opičit a tomu mému miláčkovi to řeknu také :wink: .

Kačulkodráčulko: Uvidíš, že to snaženíčko jednou k něčemu bude (vždyť z toho je i pěkný pocit, ne? :wink: ). Zpočátku, když jsme se začali snažit o miminko, tak jsem při každém tuleníčku myslela na to, jak se ta spermijka ocáskatá zavrtává do vajíčka :lol: , stejně jako ve filmu Kdopak to mluví :lol: . Teď už na to „při tom“ nemyslím :wink: . Držím palečky, aby to vyšlo, a to co nedřív!!!

Martino: S testama zatím nepospíchej, 23DC je skutečně brzy. Systém v nápovědách deníčku? Stačí, když klikneš na pravé straně na eMiminkovské deníčky třeba… snažilkovské. Otevře se Ti stránka a tam je Maru, Matýsci aj. Já jsem u Matýsků, jak jsem zjistila, je to nejnavštěvovanější deníček a jsou tam SUPER holky!!! Snad se Ti to povede, kdyby ne, dej vědět :wink: . A mimochodem, držím palečky, aby tento měsíc byl mimísek uhnízděný!!!

Hando: Já zatím ty proužky nezkouším, počkám do toho srpna, ale skutečně mě udivilo, že jsou takové tvrdé!!! I když je to vcelku logické, když je to na cukr :wink: .

Jindro (Henrieto): Proč chodí MS dřív, než má, to skutečně nevím. Já mám totiž to samé. Snažíme se od září 03 a od té doby ji mám tak nepravidelnou, že z toho šílím. Předtím max. 30dní a přišla, pokaždé večer, skoro jsem si mohla podle toho řídit hodinky. A nyní klidně i 48DC a nic!!! Snad to bude v pořádku. Nebylo by ani na škodu navštívit lékaře. Držím palečky!!!

Lucko (Laifo): Neporadím Ti nic jiného, než rychle navštívit lékaře, aby zjistil, co se to v tom Tvém tělíčku vlastně děje. Příčin může být mnoho, tak s tím neotálej!!!

Janew: Pokud Dr. na chirurgii řekl, že to kýla není, tak bych být Tebou čekala tak do 35DC a potom zkusila jít k lékaři (nebo udělat testík). Držím palečky, aby to vyšlo!!!

Andreo (Loneless): To mě nenapadlo, zaoblit ty růžky na krajích :-). Já koupila za tu samou cenu jen 50ks, docela zvláštní, co? Tak držím palečky, aby ty testíky pomohly určit ovu a Tys nám oznámila //!!!

Gabko: Jejda, zatím se ta mrška MS nerozjela??? Že by??? Nechci to zakřiknout, vždyť to slabé špinění může znamenat i miminko!!! Beruško, moooc na Tebe myslím a držím palečky!!!

Tak, kočulky, dnes jdu spát - už teď :oops: - jsem totiž hrozně unavená. To ranní vstávání mě zničí!!!

Přeji krásný večer a prosíííím, poraďte mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.04 19:06

Snazilky

Ahoj vsem Snazilkam,

tak jsem vcera vecer nahodou zabrousila na stranky e.Mimino a k memu velkemu prekvapeni mi doslo, ze v tom snazeni nejsem sama, ale ze je nas (bohuzel) dost a dost. ALe na druhou stranu mi to dodava chut do dalsiho snazeni. Ted jsou tomu dva roky, co to s manzelem zkousime a stale k nasi velke litosti nic. ALe ja nezoufam, stale verim, ze to jednou prijde.
Tehotenske testy uz radeji nekupuji, byla to jen ztrata penez a stejne jsem si jen potvrdila, to co jsem tusila.
Ovulacni testy uz take ne, nebot jsem to zkusila jen jeden mesic a nechutne me to stresovalo.
Tak ted si jen merim teplotu, ale vzhledem k memu cyklu (35 dni) nikdy poradne nevim, kdy vlastne ovuluju.
Pristi mesic jdu na gyndu, kde uz jsem sledovana a chci trochu zatlacit na pilu.
Tak zdravim vsechny tehule, ty soucasne i budouci a dekuji za existenci techto stranek a vsech dopisovatelek
 Andrea

• Citovat
  • Upravit
980
14.6.04 19:19

Ahojky děvčata,
tak dnes mám za sebou den blbec - chodila jsem po úřadech a dál to rozepisovat nemusím, že?
Navíc včera mě pěkně tlačilo celé bříško, ale to je prý v pořádku, že mimi se roztahuje 8) Tak takovou bolest, tu já ráda :twisted:

Karkulko: Strašně veliká obrovská gratulace !!!!! Moc ti přeju, aby až pujdeš k dr., aby ti to on ještě potvrdil a bude to úplně všechno O.K.

Monoliso: Ty ten život fakt nemůžeš mít jednoduchej :cry: Je mi líto, že tvoje tělo reaguje dost zvláštně a hlavně tě nabudí na těhu a pak ti ukáže, že zase nic.
Kdybych věřila na to co ti řekl ten Koumes v bylinkách.....ALe na to nevěřím. Koukej si zítra koupit ten nejobyčejnější test a zkus ho. Jen jestli ti to neblbne po práškách. Vím, že ten první měsíc co jsem je brala jsem špinila skoro 3 neděle.
Koukej napsat jak na tom jsi. A držím palce :wink: :wink:

Dede Vítám tě mezi nás :wink: Počkej někdo to tu na tebe naprská :lol: a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
delly
14.6.04 20:33

Ahoj holky!!! :lol:

Karkulko: gratuluji moooc!!! :lol: :lol: To jsi na tom byla podobně jak já. Já to nedostala 14 dní, tak mi doktor řekl, že nejsem a dal mi provokačku. Za další týden furt nic, tak jsem si udělala test a najednou tam byly//.usela jsem otěhotnět asi 10 dní po tom, co jsem to nedostala. :lol: Takže i doktoři jsou omylní. :! :!

Desty: v 7tt jsem byla na UTZ a doktor mi říkal, že to vypadá, jak kdyby tam byly mimi dvě. Tk jsem tam šla proto po 14 dnech znovu a naštěstí je tam jen jedno. Sice to v rodině taky nemáme, ale když vidím kolem sebe v poslední době dvojčat čímdál víc, tak bych se tomu ani nedivila. 8)

Dneska holky byl krásně! Vyjeli jsme si s rodinkou na kole, manžílek si dal pivko, my s dcerkou limču a lízátka, bylo to super. :D
Ale: kdybyste viděli, jaký mám už břicho! Jsem teprve 10tt a už se nevejdu do riflí. Normálně je to už na mně vidět. Když jsem byla poprvé těhu, tak to bylo taky tak brzy, ale to byl podzim, tak to nebylo pod bundou vidět. A teď to není kam schovat, tak mě všichni očumujou. Ne, že by mi to vadilo, ale tak nějak neím, do čeho se navlíct. Takže: budu muset vyrazit někam na nákupy!!! :D :D

Tak se mějte, a honem hlaste další //.

Ahoj :lol: DELLY :o :lol:

• Citovat
  • Upravit
980
14.6.04 21:41

Ahoj Delly,

díky za zpravu o dvojčátkách. Já jdu te´d ve středu. ALe jak píšeš, že ti narostlo břicho, tak mě teda taky a dost. Na to, že jsem teprve necelý 10tt, tak na rofle už nemůžu ani pomyslet.
ALe zjistila jsem, že u nás v sekáči maj těhotenský kalhoty cca 250Kč. Tak se tam asi příští týden vypravím.

Ahojky a přeju jen samé pozitivní dny bez nevolností :wink:

Desty a Cipátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
15.6.04 01:13

Karkulko, mooooooc gratuluji. Konecne dalsi tehulka. :lol: Preji pohodove tehu a zdrave miminko.
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky