těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
15.6.04 01:26

Radusko,
nevim, jak dlouho bude trvat nez budu pojistena( asi mesic) Ja mam cestovni pojisteni, takze jsem pojistena a tahle mistni mi stejne tehotenstvi ani neplodnost a veci souvisejici platit nebude, takze je to fuk. Ten komentar samozrejme nebyl manzeluv, ale muj :lol:. Porad mu nadavam, ze nikdy nikam neprijde vcas a on mi vzdycky odpovi, ze to neni pravda, protoze na nasi svatbu prisel v cas. :x No bodejd by ne, kdyz jsem mu rekla, ze tam musi byt uz hodinu pred zacatkem. :lol: :wink:
Taky mam pocit, ze to moje telo jde opacnym smerem - funguje cim dal tim hur. Kdyby to byl jen neuspech v delani mimi, ale to telo proste nechce fungovat jak ma, tak jak se mam pak dockat toho miminka? :x I me se zacina zkracovat cyklus stejne jako Martine-ze by prechod? 8O :lol: Meni se vsechno a nic k lepsimu a to me vazne stve a desi. Na tvem miste bych zasla k lekari (ikdyz se jim neda moc verit), ale tem tt uz vubec ne. Zkus to uvidis, treba se tam ten mimisek nakonec uchytil.

Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.6.04 08:05

Ahoj holky všem strašně moc děkuju za blahopřání, úplně jsem z toho naměko :cry: :D
Gabko - ten test ještě nic neznamená. Já si ho dělala 28 DC a byl bez jakéhokoli náznaku čárky. Za týden byli už jasně pozitivní!!! Strašně moc ti přeji ty // - vždyť jsi tuhle diskusi zakládala, tak si to zasloužíš :! :P

Raduško - to je fakt zvláštní, a MS jsi měla normání nebo nějakou slabší? Jestli slabší no tak to by ..... To pnutí v prsou mám teď já taky je to hrůza. Nejsem zrovna plochá :oops: , takže vůbec nevím jak ležet. Být tebou, koupím ještě další test, nějaký hodně citlivý. Ježiši já bych ti to tak moooooc přála!

Gabrielko - děkuji za přání, nesmutni prosím, já myslím, že teď budeš na řadě určitě ty! Vždyť víš že jsi mi tohle pořadí přenechala :)

Delly- já si to pamatuju, jak jsi psala tu svou periperii s objevením // :D Jsou to fakt záhady!

Tak holčiny, dneska večer (až v půl 8 - to nevydržim) jdu k lékaři, tak jestli to bude OK - zítra pošlu obrovitánský PRSKANEC, který doletí až do USA (pro Gabrielku) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.04 08:33

Nazdárek holčiny,
Karkulko držíme palečky, uvidíš bude to v pohodě a dej hned vedět jo.
Jinak já jsem dnes začala užívat druhé balení Clostylbegytu, tak snad to pomůže, nejvíc se bojím, abych neměla cysty, které se po něm prý velice často dělají.
Zatím páček dráček káčulkadráčulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.6.04 12:26

Ahojky holky,
Takový jsem napsala dlouhy příspěvek a vytuhl mi počítač. Není to k vzteku?
Takže zase začínám znovu.

Radko to Tvoje tělíčko Tě pěkně zlobí! K tomu špinění při HAK-já jsem měla pravidelné špinění asi tak týden před menzes. Doktor mi změnil HAK z TRINOVUM na MARVELON, ale moc se to nezlepšilo. Takže to taky znám. Neměla jsem ale přitom // na TT. Je fakt, že jsem to nezkoušela. Možnost otěhotnění při braní HAK je malá, ale existují případy. Kdosi to tu už i psal. Možná, že jsi nepočítala s tím, že by to mohlo vyjít a tělo udělalo pravý opak. Kdo se v tom má vyznat?

Hando - stavíte nový dům svépomocí nebo opravujete? My se teď rozhodujeme, jestli s tím máme začít, nebo koupit už nějaký hotový.

Karkulko a co Ty? jak se Ti daří? Zatím žádné zvracení a motanice?

Jindro, pokud si vzpomínám dobře, je ti 39 let. To snad přechod ještě nemůže být. Hormony jsou někdy bláznivé, tak to nevzdávej! Co na to doktor?
Zatím pá. MARTINA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.04 13:01

Karkulko moooc gratuluju !!!!!!!!!!!!!! Já to fakt nějak tušila, že ten doktror kecá.
Já jdu k doktorce až 30.6., do té doby asi zešílím, všcny příznaky pominuly, jen se strašně zadýchávám, ale to v tomto počasí snad všichni.

Radko a nechceš si skočit udělat krevní test do nějaké laboratoře?Mělo by to stát kolem 200,– Kč. Pokud by jsi byla těhotná je lepší ty hormony okamžitě vy:,–(it. Zase pokud nejsi a vy:,–(íš je uprostřed, nadělá to pěknej bordel v cyklu(vlastní zkušenost).

Já se chystám na ten krevní test, abych to měla jistější.

• Citovat
  • Upravit
63
15.6.04 13:27

Holky zlatý,
myslíte, že bych mohla být těhotná, když mám křeče v břiše a trošku průjem, ale mám i zvýšenou teplotu, takže blbost, co. Spíš mám střevní chřipku, že :cry: A hlavně jsem teprve 16 DC. Ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.6.04 13:48

Ahoj holky,
tak motanice zatím žádný, akorát se přesně strašně zadýchávám, jen co vyjdu pár schodů. A taky celý den zívám a chce se mi spát.
Holčinky moje zlatý, já mám o tu pidi fazolku takový strach, doufám že se nic nepokazí. Pořád mě chvíleme bolí bříško jako na MS, ale to je asi normální.
Pa - a koukejte hlásit //

Karkulka + možná dnes potvrzené klubíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
15.6.04 14:21

těhule?

Ahojky kočky,

moooc gratulujii všem čerstvým maminkám a přeji hlavně zdravíčko a pohodu!
Sasenko,
já měla minulý týden taky slebší průjem a bolest břicha…bylo to divné,protože jsem nesneědla nic co by mohlo průjem evidentně vyvolat.
Tak zítra jdu na UTZ tak se uvidí!!
Raduško a všechny ostatní,
tělo si se mnou podivně zahrává..Jsem 29DC a žádný náznak MS-zatím.
Víte jak to je:do hodinky může být vše jinak!!
Břicho mě nebolí(vůbec né jako před MS)ale spíše sem tam v něm píchne!
Výtok bílý a lítám na wc že UŽ jsem to stopro dostala a nic!
Zítra pokud to nedostanu jdu na UTZ,ale tuším že:1) buď ovulace neproběhla(taky možný) a z folikulu se stala cysta
nebo 2)to dostanu do zítřka
nebo 3)prostě porucha
No nic myslím na Vás!!a díky za vaši podporu-jste surový tým!!
Pa Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
15.6.04 14:23

těhule?

:P :P Jasně že ne surovýýý ale SUPROVÝ tým!!Já se překlepla!!
Gabka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.6.04 14:29

Gabko,
držím pěsti aby to vyšlo a na ultrazvuku bylo něco malilinkatýho vidět!!! Dej potom okamžitě vědět!
Pá Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.6.04 16:42

Těhule?

Ahojky,

dneska mam 28-29 DC (menstr. začala lehce 18.5. a 19.5. se rozjela), příznaky těhu mám zase jako každý měsíc..s blížící se návštěvou tety.. Výtok slabý bílý, slabší bodání v podbříšku, už týden pocit nachlazení-zánetu močáku) , občas skoro nedoběhnu.. na prsa si nenechám sáhnout, bradavky naběhlé a prsa ztuhlá, párkrát přes den slabost, kolísání tlaku.. poslední tři dny slabá bolest hlavy, v nedeli průjem a včera také… Neustálý pocit hladu, zvláště večer už v posteli.. žaludek řve na plný pecky.. a to byl nasycen..
Ale můj dojem a pocit? Těhu nemožné, nevěřím že by tohle štěstí mohlo potkat mne.. že bych mohla držet v ruce test s //, pak vrnící uzlíček..
Jsem zvědavá… O víkednu mám zábavu připravenou, svatba kamarádky na Moravě, takže tam jedu už v pátek (dovolená z práce) a doufám, že mne teta nedostihne.. Tak jestli vydržím do nedele, udělám si v po testík… dneska jsem 16 den po naplánovaném tulení v ovu, takže by to testík po nedeli určitě ukázal, co říkáte??
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.6.04 16:52

Ahoj Loneless,
jsi přesně takový „optomista“ jako já. Ale někdy to přeci vyjít musí! A proč ne zrovna teď :) ?

Ten víkend máš super, koukej si to pořádně užít (jídlo i pití zadarmo, super)!
Taky mě čeká v září svatba, ale moje :D. Jsem zvědavá, kdo tu z nás bude v září patřit mezi těhulky! Že bysme to byli třeba mi dvě? Ado se ještě přidá :wink: ?

Jetě jednou hodně štěstí při testování!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.6.04 17:05

Sasenko třeba se k tobě a ostatním přidám i já,sice se tulíme, ale zatím nás ta tetka rudá dostihuje už dva roky,ale tak nějak mám pocit, že to snad do toho září zvládnem sami a bez pomoci doktorů jen kdyby nebyl ten stres okolo jako je zaměstnání a účty,ale snad se povede už teď měla jsem ovu teď před dvěma dny a pilně jsme se tulili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.6.04 17:15

eva2,
třeba budeš valik kukadla 8O na // ! Taky si tak nějak říkám, že bude léto, spousta zeleninky, ovoce, koupání a muchlování :oops: , tak snad !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
15.6.04 17:45

Ahoj dušičky,

v troubě se mi pečou kotletky na kmíně — mňam, dnešní večeře :lol: , takže zase přibudou kilíčka :lol: .
Jinak s dalším tt jsem nepokračovala, protože už mi asi hrabe. Mám takový „hlenovitý růžový výtok“, který na MS vůbec nevypadá, takže budu dál pokračovat v braní HA a uvidím, snad něco nepokazím. Snažím se být optimistka jako Gabule, takže nechci plašit a s děláním miminka :wink: budeme pokračovat až v srpnu :wink: .

Vy jste se tedy rozjely, holčinky, člověk tu není pár hodin a tolik příspěvků!!! :lol:

Gabrielko: Tak to je super, když to nebude trvat déle jak měsíc, mezitím se miminko uhnízdí a bude to!!! To Tvoje tělíčko si s Tebou také pěkně zahrává, dušičko, já Ti toho mimíska tak moooc přeji!!!

áčulkodráčulko: Tak jsi začala užívat druhé balení Clostylbegytu? Snad se zadaří, když už ty hormonky do těla láduješ!!! Držím palečky!!!

Martinko: V přechodu určitě nejsi!!! Ve Tvém věku by to bylo vážně mooc brzy, třeba se tento cyklus zadařilo a … S tím vytuhnutím počítače… to je k vzteku, stalo se mi to několikrát!!! Myslela jsem, že vyletím z kůže!!!

Jani222: Zatím na to kašlu na nějaké krevní testy. Nechci se zbytečně stresovat, ale díky za odpověď!!! A Ty dej vědět, jak dopadly krevní testy Tobě!!!

Sasenko: No, nevím, třeba to může být mimísek, ale stejně tak ta chřipka. Jak už jsem Ti myslím psala, koukej mazat k doktorovi, ať Tě prohlédne!!! Někde jsem četla, že sugescí si můžeš MS oddálit!!! Myslím na Tebe, aby to byl mimísek a ne chřipka!

Karkulko: A to jako chodíš večer k lékaři normálně??? Dej hned vědět, jak se Ti daří!!!

Gabko: Teda, Ty optimistko!!! Jsi fakt skvělá! Tak moooc Ti to přeji!!!

HOLKY, VLASTNĚ VÁM VŠEM TADY!!!

Loneless: Hm, a dělala jsi testík??? Vlastně teď jsem si vzpomněla, žes psala, že až po víkendu, co? To by Ti - když to bude těhu - to mělo ty // ukázat!!!

Evo2: Jak už jsem psala, držím palečky, aby proběhlá OVU přinesla výsledky!!! A kladné, samozřejmě!!!

Jdu se podívat na ty moje kotletky, bože, už mám na ně normálně hlad. Voní to tu po celém bytě :wink: , hm…

Krásný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky