Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mura
20.5.10 09:09
mura píše:
promin poslala jsem to jinde myslela jsem že piše figura,ale ty jsi zlatko :-)
mura píše:
moooooc gratuluji :potlesk: :potlesk:

poslala jsem to ResD

• Citovat
  • Upravit
16
20.5.10 14:06

11. den po ET

Vsechny zdravim,
jeste jsem sem nikdy nepsala, ale porad si tu ctu, jelikoz jsem dneska take 11. den po ET… test jsem delala dnes rano a vysel pozitivni, ale bojim se, ze to muze byt jeste v dusledku hormonu na stimulaci. taky mam strasne nafoukle a tvrde bricho, coz neni moc prijemne, ale co bysme nevydrzely pro mimi :-D Test si mam delat podle doktora az 25/5. Jsou to nervy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.5.10 15:14

Ahojky Verčo,
moc ti gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: ! Nafouklé bříško je asi normál,počkej za 8 měsíců :mrgreen: … Já jsem dnes 13 den po transferu,testit budu znova zítra,tak snad to vyjde…jinak v Caru mi řekli až 27.5.,ale máš pravdu,vydržet je to těžké,jsou to nervíky :zed: .
páááá D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.5.10 15:17

Dinul, 13 až 14 den je akorát,proč na krev až v úterý? se mi zdá dlouho, ne? Já jsem dneska 10 den po et… čekám !!!!!! břicho bolí jako čert, v uterý krize..bolest křeče, MS tutovka,ale zatím nikde, kež by nepřišla!!!!!!

dinulka píše:
Ahojky Verčo,
moc ti gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: ! Nafouklé bříško je asi normál,počkej za 8 měsíců :mrgreen: … Já jsem dnes 13 den po transferu,testit budu znova zítra,tak snad to vyjde…jinak v Caru mi řekli až 27.5.,ale máš pravdu,vydržet je to těžké,jsou to nervíky :zed: .
páááá D.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.10 15:36

Ahoj Dinulko,
radsi potichounku, at to nezakrikneme :-) to je fajn, ze jsi na tom skoro stejne jako ja :-) o par dni napred :-)) snad se budeme radovat spolecne. Jinak ja to testovani ted asi zkusim vydrzet do toho 25/05, ale nevim, nevim, mozna jeste jeden testik probehne :-) ja chodim do Pronatalu. mela jsem Et po prodlouzene kultivaci 5. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.5.10 15:39

ahojky holky, ani jsem se nezeptala, mohu mezi vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.10 15:48

Ja jsme tu taky nova, takze za me urcite :-) rada si o tom s nekym popovidam, protoze je to hrozny, kdyz clovek nevi, co je normalni a co ne a co ma citit a co ne… porad na ty moje embrousky myslim a je to celkem zahul na nervy. clovek se boji, aby neco neudelal spatne a oni se chudinky „nepustili“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.5.10 15:56

jééé tak to jsem ráda, jen o vás nic nevím a podpisy nevidím nebo je nemáte nastavené? já měla et 10.5.

Verca330 píše:
Ja jsme tu taky nova, takze za me urcite :-) rada si o tom s nekym popovidam, protoze je to hrozny, kdyz clovek nevi, co je normalni a co ne a co ma citit a co ne… porad na ty moje embrousky myslim a je to celkem zahul na nervy. clovek se boji, aby neco neudelal spatne a oni se chudinky „nepustili“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.10 15:58

tak to je super. ja ho totiz mela 9.5. :-) podpisy nevim, ja jsem se sem zaregistrovala dneska, tak jeste poradne nevim, jak to funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.5.10 16:01

nováček, tak vítám na emiminu. Jinak podpisy jsou vpravo nahoře v nastavení - nastavení podpisu.
Príma jsi o den dříve, tak to fakt čekáme spolu a jsi doma nebo chodíš do práce?

Verca330 píše:
tak to je super. ja ho totiz mela 9.5. :-) podpisy nevim, ja jsem se sem zaregistrovala dneska, tak jeste poradne nevim, jak to funguje :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.10 16:04

Byla jsem doma ten prvni tyden a od pondeli uz chodim do prace. Doma na to myslim jeste vic nez v praci, tak snad to bude vse ok. Ty? Taky mas tak nafoukle bricho? je to docela prace to zakryt, kdyz jsem v praci, vypadam, jak kdybych byla tak v patem mesici :-D snad to splaskne na ty prvni mesice, teda kdyby to vyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.5.10 16:37

jj mám ho větší,ale na 5 tý měsíc to nevypadá, doma lítám v teplákách tak poho, do riflí to jde hůře,ale vyjde se.
Kdy bude testestit? budeš testit dřív než máš instrukce z caru?

Verca330 píše:
Byla jsem doma ten prvni tyden a od pondeli uz chodim do prace. Doma na to myslim jeste vic nez v praci, tak snad to bude vse ok. Ty? Taky mas tak nafoukle bricho? je to docela prace to zakryt, kdyz jsem v praci, vypadam, jak kdybych byla tak v patem mesici :-D snad to splaskne na ty prvni mesice, teda kdyby to vyslo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.5.10 20:14

Test jsem si delala uz dvakrat. Naposled dneska rano a byl pozitivni, ale nevim, jestli to jeste neni tema hormonama. Ted bych mela vydrzet do stredy 25, ale mozna to jeste vyzkousim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
21.5.10 07:24

Ahoj Dito a Verčo. Vítám vás mezi námi a držím pěstičky, ať vám to oběma vyjde!
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča33
21.5.10 10:45

ahoj Verčo330,tak moc gratuluju ke //,já myslím pokud si měla jasné čárky,tak to hormonami nebude,takže držím palečky,Já jsem dnes 11.po KETU má přijít menzes,ale zatím nic test jsem zkoušela dnes ráno a byl negativní,tak jsem smutna už je to muj třetí pokus co nevyšel,no ještě ještě budu doufat na krev jdu 25.5.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex