Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vsechny zdravim,
jeste jsem sem nikdy nepsala, ale porad si tu ctu, jelikoz jsem dneska take 11. den po ET… test jsem delala dnes rano a vysel pozitivni, ale bojim se, ze to muze byt jeste v dusledku hormonu na stimulaci. taky mam strasne nafoukle a tvrde bricho, coz neni moc prijemne, ale co bysme nevydrzely pro mimi
Test si mam delat podle doktora az 25/5. Jsou to nervy ![]()
Ahojky Verčo,
moc ti gratuluju
! Nafouklé bříško je asi normál,počkej za 8 měsíců
… Já jsem dnes 13 den po transferu,testit budu znova zítra,tak snad to vyjde…jinak v Caru mi řekli až 27.5.,ale máš pravdu,vydržet je to těžké,jsou to nervíky
.
páááá D.
Dinul, 13 až 14 den je akorát,proč na krev až v úterý? se mi zdá dlouho, ne? Já jsem dneska 10 den po et… čekám !!!!!! břicho bolí jako čert, v uterý krize..bolest křeče, MS tutovka,ale zatím nikde, kež by nepřišla!!!!!!
dinulka píše:
Ahojky Verčo,
moc ti gratuluju![]()
![]()
! Nafouklé bříško je asi normál,počkej za 8 měsíců
… Já jsem dnes 13 den po transferu,testit budu znova zítra,tak snad to vyjde…jinak v Caru mi řekli až 27.5.,ale máš pravdu,vydržet je to těžké,jsou to nervíky
.
páááá D.
Ahoj Dinulko,
radsi potichounku, at to nezakrikneme
to je fajn, ze jsi na tom skoro stejne jako ja
o par dni napred
snad se budeme radovat spolecne. Jinak ja to testovani ted asi zkusim vydrzet do toho 25/05, ale nevim, nevim, mozna jeste jeden testik probehne
ja chodim do Pronatalu. mela jsem Et po prodlouzene kultivaci 5. den
Ja jsme tu taky nova, takze za me urcite
rada si o tom s nekym popovidam, protoze je to hrozny, kdyz clovek nevi, co je normalni a co ne a co ma citit a co ne… porad na ty moje embrousky myslim a je to celkem zahul na nervy. clovek se boji, aby neco neudelal spatne a oni se chudinky „nepustili“
jééé tak to jsem ráda, jen o vás nic nevím a podpisy nevidím nebo je nemáte nastavené? já měla et 10.5.
Verca330 píše:
Ja jsme tu taky nova, takze za me urciterada si o tom s nekym popovidam, protoze je to hrozny, kdyz clovek nevi, co je normalni a co ne a co ma citit a co ne… porad na ty moje embrousky myslim a je to celkem zahul na nervy. clovek se boji, aby neco neudelal spatne a oni se chudinky „nepustili“
tak to je super. ja ho totiz mela 9.5.
podpisy nevim, ja jsem se sem zaregistrovala dneska, tak jeste poradne nevim, jak to funguje ![]()
nováček, tak vítám na emiminu. Jinak podpisy jsou vpravo nahoře v nastavení - nastavení podpisu.
Príma jsi o den dříve, tak to fakt čekáme spolu a jsi doma nebo chodíš do práce?
Verca330 píše:
tak to je super. ja ho totiz mela 9.5.podpisy nevim, ja jsem se sem zaregistrovala dneska, tak jeste poradne nevim, jak to funguje
Byla jsem doma ten prvni tyden a od pondeli uz chodim do prace. Doma na to myslim jeste vic nez v praci, tak snad to bude vse ok. Ty? Taky mas tak nafoukle bricho? je to docela prace to zakryt, kdyz jsem v praci, vypadam, jak kdybych byla tak v patem mesici
snad to splaskne na ty prvni mesice, teda kdyby to vyslo…
jj mám ho větší,ale na 5 tý měsíc to nevypadá, doma lítám v teplákách tak poho, do riflí to jde hůře,ale vyjde se.
Kdy bude testestit? budeš testit dřív než máš instrukce z caru?
Verca330 píše:
Byla jsem doma ten prvni tyden a od pondeli uz chodim do prace. Doma na to myslim jeste vic nez v praci, tak snad to bude vse ok. Ty? Taky mas tak nafoukle bricho? je to docela prace to zakryt, kdyz jsem v praci, vypadam, jak kdybych byla tak v patem mesicisnad to splaskne na ty prvni mesice, teda kdyby to vyslo…
Test jsem si delala uz dvakrat. Naposled dneska rano a byl pozitivni, ale nevim, jestli to jeste neni tema hormonama. Ted bych mela vydrzet do stredy 25, ale mozna to jeste vyzkousim ![]()
Ahoj Dito a Verčo. Vítám vás mezi námi a držím pěstičky, ať vám to oběma vyjde!
![]()
ahoj Verčo330,tak moc gratuluju ke //,já myslím pokud si měla jasné čárky,tak to hormonami nebude,takže držím palečky,Já jsem dnes 11.po KETU má přijít menzes,ale zatím nic test jsem zkoušela dnes ráno a byl negativní,tak jsem smutna už je to muj třetí pokus co nevyšel,no ještě ještě budu doufat na krev jdu 25.5.
poslala jsem to ResD