Těhulenky Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
23.6.10 08:17

Verčo, já měla taky pohodový porod. Přijali mě v osm a malý se narodil před půlnocí. Slýchala jsem taktéž hrozné zkazky v těhotenství, ale nepřipouštěla jsem si to a říkala si, že to bude v pohodě a bylo! Není důvod se bát. :wink: A do jaké porodnice se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
23.6.10 08:23
halucinka píše:
Verčo, já měla taky pohodový porod. Přijali mě v osm a malý se narodil před půlnocí. Slýchala jsem taktéž hrozné zkazky v těhotenství, ale nepřipouštěla jsem si to a říkala si, že to bude v pohodě a bylo! Není důvod se bát. :wink: A do jaké porodnice se chystáš?

No já si to taky nepřipouštím.. Taky si říkám, klid - to bude v pohodě.. Ale pak slyším takové „příběhy“ :roll:
Ale na druhou stranu se nebojím, alespoň zatím - nevím, co mě čeká, tak asi proto.. :D
No nejblíž mám Vítkovice a všechny holky v okolí, co tam teď rodily, tak si prý nemůžou stěžovat - že jsou tam fajn i lidi.. :nevim: Tak asi Vítkovice, no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
23.6.10 08:27

Jojo, taky jsem byla ve Vítkovicích a šla bych tam zas, uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
23.6.10 10:12

Ahoj Holky…
Verci neboj budes mit pohodovy a super porod.. :hug:
Vcera jsem byla na kontrole vse vporadku mala se ven zatim nechysta :lol: dnes jdu na prvni monitor tak jsem zvedava sice nemam hlidani ale sestricka rikala zeto vubec nevadi ato semi libi…
Maly mel z dortiku radost nejdriv jsme ze svagrovou premysleli comu udelat az nakonec borek…
Moni mala je krasna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
23.6.10 10:58
halucinka píše:
Jojo, taky jsem byla ve Vítkovicích a šla bych tam zas, uvidíme, jak to dopadne.

No přesně tak.. Můžou tam mít Stop stav.. :roll: Jinak asi do Poruby.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
23.6.10 11:00
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky…
Verci neboj budes mit pohodovy a super porod.. :hug:
Vcera jsem byla na kontrole vse vporadku mala se ven zatim nechysta :lol: dnes jdu na prvni monitor tak jsem zvedava sice nemam hlidani ale sestricka rikala zeto vubec nevadi ato semi libi…
Maly mel z dortiku radost nejdriv jsme ze svagrovou premysleli comu udelat az nakonec borek…
Moni mala je krasna :andel:

To jsem ráda, že je malá u tebe v bříšku v pořádku.. :hug: Jen ať tam ještě nějakou chviličku zůstane.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
23.6.10 12:50

Verci toho stop stavu se taky bojim…
a co u tebe je vse v poradku mala urcite kope ja mam obcas pocit ze mi prokopne bricho..
Holky braly jste nektera v tehu zelezo ja jsem vyfasla 60tablet 1dene to snad do porodu ani nesnim s prichuti cokolady.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
23.6.10 12:51

Verci jsem rada ze zatim nebudu rodit ale na druhou stranu uz bych malinkou chtela mit venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
23.6.10 17:21

Zdravím!
Holky,vydržte!Ten konec je nejhorší.
Když bude ve Vitkách stop stav tak jeďte na Fifky,opravdu jsem byla spokojená a není to tam tak hektické jako ve Fakultce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
23.6.10 23:35

Froggy jj konec je nejhorsi jeste ze nejsou naka extremni vedra pred 4roky byli pamatuju si jako byto bylo vcera v den terminu na gyndu pakdoktor na mne koukal jak na blbku a ja byla hotova a nedockava doma do puntiku vse nachystano zato ted to neresim tak snad to bude rychleji utikat :lol: do vitkovic moc chci a kdyzbude stop stav co nadelam u maleho mohl byt stop stav a stejne mne museli vzit mela jsempapir od gyndare 19nastup :lol: na vyvolani…
Holky co ten srazik jakto vidite ja mam kazdy den krome stredy volny a uz jsem se zdokonalila v cestovani po ostrave mhd :lol: dojedu kamkoliv akorat tenmuj 4lety rostak na nake posezenicko u kaficka moc neni na hristi lita jak das mam problem ho uhlidat koupili jsme mu odrazeci kolo a ja litam jak diva aby nevjel na silnici atd minule malem zajel dedecka o berlych to byla ostuda jsem byla cervena jak rajce a dedecek se jen smal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
24.6.10 06:21

Buď ráda, že se smál :-D taky mohl vytáhnou čagan :-D
Srazík kdykoliv, podřídím se vám. Jsem doma každý den. Akorát by to chtělo hezké počasí, ať můžu malou přebalit a nakojit bez obav venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
25.6.10 09:25

Holky, ohledně srazíku.. Já se přizpůsobím vám.. :)
Malinká je ještě v bříšku, tak já můžu kdykoliv, kdekoliv.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.6.10 16:00

Já jsem taky pro.přijedu ze Studny.Jen objednat kraáásné počasí,ať můžeme malé nakrmit venku. Líbí se mi Landek nebo nějaké hřiště pro Ivu a jejího rošŤáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.6.10 16:11

Jen to počasí nám chybí :roll: mám pocit, že letos už snad léto nebude. Loni vedra už v dubnu/květnu a teď… topíme ještě v červnu. Fakturu za plyn nechci vidět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
25.6.10 16:14

Evi-malého oblékám hodně,hlavně, když je na posteli pod hrazdičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová