Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@baracudas radost mam taky, ale i obrovsky strach. Precijen uz jsme o jednoho broucka prisli loni cca v 6 tt… bojim bojim
@baracudas @Niny Gratuluji holky
Ja jsem teď 5+3 a u doktora jsem už byla, ale na
jdu až 20.7.,tak jsem zvědavá ![]()
Holky byl už někdo z vás na krvi, případně kolik jste měly a kolikátý den jste?
Já jsem byla 14 DPO (29 DC) a měla jsem 140,8
@Niny Hmmm, to je slušný!
Nene, nebyla jsem, nebyl prý důvod ![]()
Ahoj ženy, já na kontrole ještě pořád nebyla, ještě 4 dny. Docela jsem ted marodila, bronchitida a rýma, brala jsem jen ACC long, ten se prý může po cele těhotenství. Už je mi líp, ale obvodák mi bral krev a nic moc, žádné železo a málo barviva.Tak už jsem si koupila tabletky a za týden kontrola.Po ránu mi bývá šoufl, a celý den se cítím tak nějak plná, prostě nic moc, u prvního mi nebylo nic, ted si to asi užiju.
@baracudas ahojky
ja sla v 5+ted nevim presne a nic videt nebylo doktorka mi rikala ze nejlepsi je kolem 7tt ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
já jsem objevila ducha na testu ve středu a ten spodní je ze včerejška, zdá se mi, že i sílí..
jsem šťastná, ale moc se bojím, aby bylo vše v pořádku
k doktorovi budu volat v pondělí..cítíte příznaky??já mám jen citlivější prsa občas mně v nich píchne a i v podbřišku. Jinak vám všem moc gratuluju a držím pěstí
![]()
@Davima Tak nějak na ten sedmý týden bych chtěla vydržet. Když už tam půjdu, tak ať je to už se vším všudy
Ale vydrž to, že?
![]()
@Nikoool1 Ahoj
Já měla první pozitivní test včera, ale byl to jen takový dušík. Tenhle je z dnešního rána, do silné čárky to má teda daleko, ale snad už bude jen síli ![]()
@baracudas jů už je krásně vidět
počkej pozítří, to už bude krásná čárka! Kdy jsi měla MS? já 12.6.
@baracudas píše:
@Nikoool1 Taky tak12.6.byla poslední a snad na dlouho
No tak to jsme stejně, super!
já myslím, že nás doktor objedná nejdřív tak na poslední týden v červenci..budešs tam taky volat příští týden?
Ahojky, mohu k Vám? já měla poslední MS 16.5. a na testu byly dvě čárky 15.6.
k doktorovi jdu v pondělí a hrooozně moc se těším.. jinak mi nic není, jen mě bolí prsa a musím se,,pochválit´´ přestala jsem kouřit, myslela jsem že to bude těžké, ale přišlo to samo ![]()
@Nikoool1 Jo, chystám se tam zavolat ve čtvrtek ![]()
@beerus Super a gratuluju k nekouření
Já přestala už v únoru když jsme se začali snažit. Myslela jsem, že to bude těžké, ale byla to super motivace ![]()
@beerus Taky gratuluji k tomu kouření… Já boužel nejsem schopná se svých zlozvyků zbavit. Nekouřím, kávu nepiju a jediný zlozvyk který mám jsou stravovací návyky a s těma teda bojuju zuby nehty