Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
24.10.15 10:51

Já jsem dneska 15+6, ale pohyby necítím…nebo možná tím že jsem prvovordička tak nějaké to zašimrání asi nedešifruju jako pohyby :)
@Paoooli hezká fotečka :)
Já mám 2 screening až na začátku prosince.
Kupodivu paradox je, že v těhotenství mám víc pohybu než před ním :D chodím na orientální tance + už chodím i na těhotenské cvičení. Taky doufám že nepřiberu moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
25.10.15 02:41

@Cherrylee ja poprve citila taky v 5,ale říkala jsem si že jako druhorodička ucítím dříve, ale zatím nic, možná malinko ale nevím jistě, ještě není uplně rozpoznatelný :( a co znamená na zadní straně? @Paoooli zase krásná fotečka :potlesk: no už se budu hlídat :D ale @Petka007 mě celkem uklidnila :pankac: :D no podle ms a dr. mám mít za 2tydny taky screaning, ale dle mě mám teď 17 tyden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
25.10.15 02:05

Holky v práci stále lepší a lepší!! V pátek jsme měli poradu na okrese…no z 12 lidí co tam jsou na našem oddělení 5 neprodlouží smlouvu takže od 1.12. jich tam bude málo…takže 3 co jsme externě roztroušení po okrese budeme muset 2-3× týdně jezdit dělat agendu dotací na okresní pracoviště…jako masakr…místo toho abych toho měla mín tak je to čímdál horší… tam kde „sedím“ tak tam končí stážistka takže bych měla její nápln práce přebrat já…ale když tam nebudu tak jako asi těžko…prostě všechno naprd…
A pak že ve státní správě je to pohodička :D Není… ani penze nic moc… mám přes 2 roky praxi, mám vysokošou školu a na učet mi chodí 12 500,– Kč… každý si myslí jak vyděláváme 30 tisíc a máme klídek :D ale tak to vubec není :zed:
No tak jsem si postěžovala.. díky :)
Jo a začalo mě bolet v krku :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.10.15 06:08

@darrrsie69 No mam psáno dorsalne a někde jsem vycetla, ze je to umístění placenty na zadni strane dělohy, někdo ji má vpředu(ventralne)-to asi míň cítí kopanecky přes bricho :nevim:,někdo dole… a to je myslím někdy i zakázaný sex… Ale odborník nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
25.10.15 09:29

@sheila9 teda ja se nestačím divit, hlavně že slibují až 15tis a víc a pèkně vás berou na hůl. Slyšela jsem že prvni rok se bere tolik jak máš, ale že další roky přidávají na výplatě a že až 15tis a vic. :? to ti vážně doma bude líp v klidu ;) no ma tenhle měsíc peníze minimum a zrovna se vse s…e.jak na schval a jeste mi onemocněl pes.
@Cherrylee aha abych řekla pravdu ten výraz slyším poprvé :D hlavní aby to nebylo nějaké riziko a jestli ne tak je to dobry aspon citis kopačky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
25.10.15 09:34

@darrrsie69 Ja to vycetla na zprávě ze screeningu, jinak jsem to taky nikdy neslysela :D Jsem tehu poprvé, takže samé novinky pro me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
25.10.15 09:40

@Cherrylee take ji mam v zadu a jakoby na levo :lol: :lol: :lol: taky sem se ptala zda je to normalni u prvniho mi nikdo nic nerikal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
26.10.15 11:48

No tak teda o své placentě nevím vůbec nic :D tak je asi vše normální. No zmohlo mě, po páteční poradě, kdy jsme seděli 4 hodiny zavření u kulatého stolu s třemi kašlajícími kolegy, taky nachlazení. Takže klasika, bolest v krku, rýma… bohužel. Takže od zítřka do konce týdne si beru dovolenou a pak se uvidí. Prášky žádné nezobu, jenom čajíčkuju, snad to mimču neublíží. No při nejhorším půjdu na tu neschopenku…ale ještě bych to ráda do toho prosince nějak překlepala, ale samozřejmě to nebudu lámat přes koleno. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
27.10.15 08:52

@sheila9 a ty si nedáš říct vid? :mrgreen: jak ti je? Holky poraďte. Tři týdny zpět jsem byla na kontrole a doktorka mi předepsala recept na 2× utrogestan (snad některá víte o co jde, ja brala na udržení plodu). Dva týdny jsem brala prvni krabičku a dnes jsem si všimla, ze mam jeste druhou v šuplíku. Uz je to týden co Utrogestan neberu. Dnes jsem 13+1. Utrogestan se muže brát pouze v prvním trimestru. Myslíte ze mam tu druhou krabičku dobrat nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
27.10.15 13:46

No není mi nejlíp, ale poctivě ležím v posteli. Piju čaj a koupila jsem si sirup co je vhodný i pro těhotné…ještě doufám že manžel mi doveze něco do nosu, ta rýma a ucpaný nos je hnusná. Přistý týden mám vyšetření, tak to budu muset přiznat…protože večer po celodením smrkání mě docela bolel podbřišek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
27.10.15 13:52

@sheila9 vim jak ti je :-( ja jsem alergik a obcas nemuzu dychat smrkam a ucpe se nos i na nekolik dni hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
28.10.15 17:37

Ta vám nevím holky, je mi spíš hůř než líp…furt šílená rýma. Bolest v krku sice už přechází, ale zase na mě jde pomalu kašel. Horečku nemám…nevím jestli mám jít v obvoďákovi nebo ne. :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.10.15 23:04

Neboj se si vzít treba 1paralen na noc, ja se ptala doktora a ten mi paralen schválil, ale rozhodně je to na tobě jestli chceš ;) ja abych řekla pravdu už bpjuju s mírným machlazením už minimálně týden furt se to semnou táhne, plný nos az dychat nemúžu, zadní rýma, pobolívání v krku, a s rymou už bojuju dobry měsíc :( hrozný a jsem doma. @Paoooli bohužel s utrogestanem neporadím ale jsou to jen hormony estrogeny takže by to nemělo ublížit kdyz to doberes ueptej se pro jistotu sestricky nebo sveho gyn po tel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.10.15 09:59

@darrrsie69 tak s tou rymou a ucpanym nosem to je pry v tehu normalni, nedávno jsem to četla. Tak to budeš muset vydržet a snad to přejde co nejrychleji. Jj dekuji uz jsem to vyřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.10.15 10:13

No tak u mě už trošičku lepší…akorát na mě sednul kašel. Tak si dávám Mucosolvan a povolené je i ACC - ale né dohromady…takže 3 dny si dám sirup a 3 dny ACC… v pondělí do práce…kdyby se mi to ale ještě jednou vrátilo tak už na to vážně kašlu. To nemám zapotřebí. Teď by se mi jen hodila normální výplata ještě… dali jsem teď za rekonstrukci ložnice + nějaké doplňky víc jak 15 000,–… tak je to znát. Vánoce na krku…výbavičku kupovat, no prostě samé výdaje. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí