Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
110
29.10.18 11:02

Mam kancelarskou praci, jen nekdy je to narocnejsi, ale uz ted mam pocit, ze by mi doma asi bylo lip. A to nezvracim a pokud hezky jim, tak mi ani moc spatne neni (ne vice nez kdyz jsem mela akutni reflux).
Netusim, kdy to v praci reknu, protoze jsem zastup za materskou a ta prede mnou byla taky zastup. Takze sef bude mit tri zastupy po sobe na materske. I smlouvu mam tak postavenou, takze netusim, jak to bude.

• načítám...
5447
29.10.18 11:04

Tak já naštěstí jsem nahraditelná téměř ze dne na den,takže to nebyl problém. A hlavně,jak to bylo třetí IVF,tak to věděli a dopředu jsem je informovala,ať si může směny přeházet…ale tím,že dělám na provoze,občas lítám jak hadr,pak ti nepřijdou lidi do práce a lítáš za dva,nic moc. Do toho 4× týdne skládat závoz (100kg) masa,x kg zeleniny,takže fakt doma klídek a pohoda. S malým jsem tenkrát pracovala na recepci v hotelu,takže jsem do práce chodila,to byly zas 12tky,ale téměř v sedě.

• načítám...
110
29.10.18 11:06

Vcera jsem stravila cely den v posteli, bud na mne neco leze nebo to jsou podivne priznaky. Teplotu nemam, ale citim se mizerne. Myslite, ze kdyz obvodacce reknu, ze jsem tehotna, necha me i jen s nachlazenim doma? Na druhou stranu si rikam, ze doma si to jeste uziju a jakekoliv penize, co stihnu vydelat se budou moooc hodit.

Piju caje s medem, ale jinak toho moc asi nemuzu… Mam pastilky s medem a citronem. Ani vincentkove v lekarne nedoporucili uzivat, kupoval pritel, tak netusim proc. Nejaky tip, co si dat?

• načítám...
227
29.10.18 11:10

Jitrocelový sirup. To bylo jediné co jsem mohla..  :lol:

• načítám...
110
29.10.18 11:10

A co se tyce kontrol, byla jsem 22.10., to byl jen vacek, takze jdu az 12.11., at je urcite uz neco videt. 15. pak jedeme na prodlouzeny vikend, tak ksem rada, ze je to jeste predtim. Nejradeji bych sla ma kontrolu hned, ale uz vim, ze neni dobre to uspechat.

• načítám...
110
29.10.18 11:12

@Sasori ok, ten si dam az prijdu domu :) V praci jsem si uvarila konev jitroceloveho caje, tak treba pomuze i ten.

• načítám...
178
29.10.18 11:14

Tak holky hlásím, že na mě taky leze únava, asi to bude i tím počasím :/ Práce mám vlastně dvě, ale tak půl na půl z domova, takže si odpočinout můžu. Což je fajn, protože by mi bylo líto zanedbávat syna a pospávat až přijde dom ze školky. Šéfovi to řeknu až bude vidět srdíčko, ať ví, ale mám práci, která jde dělat i při mateřské, vlastně jsem ji dělala i se synem doma když jsem se trochu po porodu vzpamatovala, takže nějaké nepříjemnosti neočekávám. Na druhou stranu teď nejsem nic moc schopná dělat ani jinak, pořád bych spala, takže by možná bylo lepší makat v kanclu, tam by mě to alespoň donutilo :D

Jinak kontrola ve čtvrtek, jsem napnutá, snad tam konečně něco bude a nebude to konečná.

• načítám...
21681
29.10.18 11:17

@Zupina ja cekam taky treti, mam ctyrletyho a dvouletou :) a silene celodenni nevolnosti :(

• načítám...
13012
29.10.18 11:19

Tak já to to taky musim říct před Vánoci to je jasné, nejlepší by to bylo na vánočním večírku,
to by třeba líp vstřebali, ale obávám se že tak dlouho to tajit nedokážu břicho určitě poroste děsně rychle

• načítám...
5447
29.10.18 11:20

@marquee já si koupila Septilan,na cucani,ten je pro těhotné a kojící ;)

• načítám...
13012
29.10.18 11:21

@Káťa19 tak super nejsem tu jediná, já mám dceru 10 a syna 7. Miminko si moc přejí, přemlouvali jsme taťku všichni tři, tak bych jim to chtěla dát jako vánoční dárek, pokud to nepoznají dřív nebo jim to někdo neřekne

• načítám...
5447
29.10.18 11:28

@Zupina tak to budete mít doma veselo,ale hlavně budeš mít pomocníky. Já taky snad doufám,že malej s něčím vypomůže ;)
Jen se desim,ten věkový rozestup,jak jsme zvyklý de facto na pohodu,může být doma sám chvíli,a teď tu bude mimino,o který se musíme starat atd. :lol: jestli chápete. A teď jestli tam budou dvě,to bude teprv srandy kopec ????

• načítám...
5331
29.10.18 11:32

@Zupina Po 12 letech vztahu čekáme první :lol:

• načítám...
227
29.10.18 11:33

Ja jsem chtěla to říct až na Vánoce, pak jsem to posunula po 1. screeningu, ale nejhorší je, že my jsme spolu s přítelem 8 let, teď máme nový barák a už asi rok se nás každý pta, kdy už bude to miminko… Tak že, mám tendence říct Už, ale držím se.. je ale pravda že u asi 2 kamosek jsem se neudržela a začla pousmivat… Ale u dobrých kamosek u kterých vím, že to nebudou nikde roztrubovat. Pořád mám strach, že to zakriknu :,(

• načítám...
21681
29.10.18 11:37

@Zupina tak to je hezky, tretirodicek je nas vic, ale spis v te uzavrene skupince, nejlepsi by bylo, kdybychom se tam vsechny presunuly :)
Jinak s briskem budes mit co delat, schovat, pokud mas normalni postavu, ja uz druhe tehotenstvi jen tak tak utajila pred rodinou do Vanoc, termin byl 4.7., nakonec se narodila v cervnu. Letos to fakt nevydrzim, ani nechci, jak je mi zle…ale manzel to vi vzdy od zacatku, ten by to poznal hned. Vzdycky rika,ze jsem „jina“

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100