Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Káťa19 píše:
Ja se citim hrozne, mam celodenni nevolnosti a dve maly deti. Dnes bych mela koncit 8.tyden. A kontrolu mam 12.11.
Ach jo, to je tezky nevolnosti a dve deticky
Moc drzim pesti at prejdou
Zabira vubec neco?Tak at to utece do ty kontroly ![]()
Ahoj holky co je nového? Já dnes udělala ten Digi test tak mám radost že je též pozitivní. Volala jsem na gyndu a mám přijít už zítra. Myslím si že je ještě brzy, dle Ms jsem 5+5 dnes, ale ovulka byla 11.10. což odpovídá i týdnům na testu, tak se bojím aby bylo vůbec něco vidět, aspoň ta tečka. Ujištění, že je na správném místě, protože se fakt bojím mimoděložního ![]()
@MartaKosta ty jo to je dost dlouho, to bych šla též jinam a nebo trvala na dřívější kontrole
@BaraRed jsem 8+0, minulý týden jsem dostala tehu průkazku a na další kontrolu jdu ve 12. Týdnů, to už se mi bude krýt se screeningem ![]()
@Katuska26 juuuuuuu uz prukajdu super. A budeš mít první ditko? Se desím že to na mě bude vidět každým dnem
když už čekám třetí s to jsem teprve 5+5 takže 6 týden že?
Holky,já včera nevydržela a prubla poslední test,co jsem měla doma
takže snad je vše ok
@Zupina už mám 7 letou dceru, partner 13 letou, stalo mě to roky přemlouvání, abychom měli ještě společné ![]()
@Zupina píše:
@MartaKosta ty jo to je dost dlouho, to bych šla též jinam a nebo trvala na dřívější kontrole
Neni potreba, ja jdu taky tak, kdyz by byla bolest nebo krvaceni,tak do nemocnice, ale vsechno bude ok ![]()
Ahoj holky, jak se dnes cítíte? Mě už bylo docela dobře, teď jsem 8+5 a dneska zase žaludek na vodě
. Už v pět ráno jsem se musela najíst a mám už v sobě i oběd. Máte to taky tak, že pozorujete mírné zlepšení nevolností a pak je prostě některý den zase horší? Snad už nám všem bude brzo fajn
.
@Katuska26 my máme dvě 10 a 7 a taky me to stalo velké úsilí a přemlouvání, manžel stejně úplně nesouhlasil ale párkrát jsem ho znasilnila a vyšlo to
teda doufam, moc nadšený nebyl, že jsem získala co jsem chtěla, ale zvykne si
hlavně, aby to vyšlo, nevím zda bych ho ještě kdy ukecala
@Zupina píše:
@Katuska26 my máme dvě 10 a 7 a taky me to stalo velké úsilí a přemlouvání, manžel stejně úplně nesouhlasil ale párkrát jsem ho znasilnila a vyšlo toteda doufam, moc nadšený nebyl, že jsem získala co jsem chtěla, ale zvykne si
hlavně, aby to vyšlo, nevím zda bych ho ještě kdy ukecala
Teda, to se na mě nezlob, ale chudák manžel, já bych taky klidně brala víc dětí než tři, ale manžel nechce a tohle bych mu nedokazala udělat. ![]()
AR
Tak ja jsem po kontrole uz. Byla vidět jen dutinka a 13.11. Jdu kontrolu a prý by melo už vidět
tak jsem zvědavá. Dostala jsem utrogestan a mam si koupit nějaké vitamíny pro tehulky. Co uzivate vy holky ? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat