Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My chceme taky vydržet do Vánoc ale v práci to asi budu muset říct už před
aby mohli začít hledat náhradu. Vůbec se na to neteším to bude keců že jsem v červnu říkala že rodinu neplánujeme a oni mi dali smlouvu na dobu neurčitou
@mimka678
Já piju vodu, po malých doušcích a furt, z většího množství se mi natahuje. Tohle z předchozího těhotenství vůbec neznám.
A co se týká postavy, prsa se mi krásně zvětšila. Jsem z nich tak nadšená, že je furt musím ukazovat manželovi. Z tohohle odhledu je to super, ale pak jak budu nabírat na váze, budu méně nadšená ![]()
@GoldGirl jej máš takové potíže
no min týden jsem na tom byla podobně a do teď nevím zda tam zítra bude
taky ho min týden nenašel a naznačovat mimoděložní ale stoupající HCG poukazuje na to že by to mělo být ok, tak jsem se uklidnila, ale zítra určitě budu zase vynervovana jestli tam je nebo ne uff
@mimka678 tak ja teda samotnou vodu teď nepozřu piju jen horký čaj nebo džus a včera mi moc dobře udělal vychlazený ovocný birell ![]()
To právě nevím, jestli v práci říct před Vánocemi, nebo až po nich
Jak to plánujete vy? … Jinak piju vodu, čaje, džusy a 1 kávu s mlékem za den, když mám pocit, že usnu ve stoje tak trochu vychlazené coly
@simiren no právě že nepsali, jen, že výsledky můžou být nepřesné. Mám pocit, že je to napsané na stránkách fakultky.
@Zupina bacha na ty džusy upozorňoval mě dr obsahuji strašně moc cukru a když už džus tak ředit půl půl… 0ac na dzusech se ujíždím tqky a říkala. Sem to dr a ta mě hned sprcla ![]()
@GoldGirl píše:
Noo, me cekaji jeste dva dny stresu jestli doktorka to dite najde nebo zadne neni. Kazdopadne je mi cim dal vice na zvraceni, mam nocni desy z toho vseho. Uprimne, uz ani nebudu mit radost jestli ho najde, cely ten pocit z tehotenstvi mam zkazenej. Nejdriv potrat v lednu, ted nejdriv mimodelozni coz se nepotvrdilo a o tyden pozdeji prazdny vacky.
Diskuzi jsem pročetla, ale všechno si nepamatuji, nevím jestli ti to pomůže, ale na první kontrole jsem měla jen prázdný váček a po týdnu už mimi i se ![]()
ja si v praci vzala sefa bokem a rekla jsem mu na rovinu jak to je, pac byl docela vyjevenej jak chodim casto k doktoru… na konci mi rekl, ze je rad, ze neumiram a ze tu dusickovou svicku vrati
jinak zatim jsme se dohodli, ze si to necha jen sam pro sebe
@Sam4077 píše:
ja si v praci vzala sefa bokem a rekla jsem mu na rovinu jak to je, pac byl docela vyjevenej jak chodim casto k doktoru… na konci mi rekl, ze je rad, ze neumiram a ze tu dusickovou svicku vratijinak zatim jsme se dohodli, ze si to necha jen sam pro sebe
To mas dobre, muj sef to vykecal vejs a to jsem ho prosila at chvilku pocka jeste 14 dni zda nevim zda to klapne…No nic…
@MartaKosta píše:
@mimka678
Já piju vodu, po malých doušcích a furt, z většího množství se mi natahuje. Tohle z předchozího těhotenství vůbec neznám.A co se týká postavy, prsa se mi krásně zvětšila. Jsem z nich tak nadšená, že je furt musím ukazovat manželovi. Z tohohle odhledu je to super, ale pak jak budu nabírat na váze, budu méně nadšená
Taky mne ze vsecho natahuje ovocne caje nemuzu ani citit a cerny, zeleny, phu-ehr jak jsem pila pred tehu ted nemuzu
Tak se snazim vodu a ted mam colu na par loku, jelikoz mi je spatne cely den..
A jidlo mi taky nechutna, no musim..jinak je mi jeste hur.. ![]()
Prsa i mne narostli a to jsem spokojena byla a ted jsou jeste vecsi tak nic moc.. ![]()
No a na vahe uz pribiram a to nemuluvim, ze mi vadi kalhoty, ktere mam napresovany a musim rozopinat knoflik ![]()
@dixi10 píše:
ráda bych se připojila do skupiny, dnes jsem 7+6, takže termín červenprvní dítě
mám za sebou 2 kontroly, na poslední bylo vidět
, před rodinou zatím úspěšně tajíme, ale měla jsem ploché břicho a teď si připadám i vypadám nafouklá, hlavně večer, tak nevím jestli to dáme do vánoc
Vitej s gratuluji
Taky jsem dnes 7tt+6 a srdicko nam vcera bilo
A prvi i ja cekam..a tajim to, chci vydrzet do svatku, no pribiram a bojim se,ze to bude co chvile videt..
Kdy mas dalsi kontrolu a jak velke je mimco? ![]()
@Zupina píše:
@mimka678 tak ja teda samotnou vodu teď nepozřu piju jen horký čaj nebo džus a včera mi moc dobře udělal vychlazený ovocný birell
No vidis, dik zkusim take ten caj, nebo ovocne stavy, kdyz nemuzu horke ovocne caje..brr
Jinak vubec do sebe nedostanu 2 litry jak se doporucuje a dr.rikal,ze je dulezity pitny rezim, tak musim s tim neco delat..
![]()
@mimka678 před otehotnenim pouze kojeneckou vodu a neslazeny ovocný čaj. Teď čaj, dzusiky ![]()
Ahoj budoucí maminky, jsem 8tt+2 s termínem porodu v půlce června, v práci se snažím vydržet do vánoc, ale jsem děsně nafouklá, tak kdo ví co si kolegové kolem mě myslí
Mám za sebou první kontrolu a bylo tam
, ve čtvrtek jdu na další ultrazvuk, snad tedy bude vše ok
Jinak mám zvětšená prsa a zle mi prakticky není jen když něco jím
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat