Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky. Muzu se pridat.? Dneska jsem 7+3 na ult. uz jsem byla a
vydela. Ale mam trochu strach loni v zari jsem prisla ve 14tt o mimi a letos 3.ledna znovu zhruba v 5tt. Tak doufam ze tentokrat bude vse OK.
@tulinka84 píše:
@mimka678 uz ho mam koupený ale ještě jsem ho nezačala pitno jsem zvědavá kdy to teď dostanu
a co tvoje nozka?
Jen ho hezky zacni pit aspon 2× denne, uvidis jak je fajn a jak blahodarne pusobi na zenske organy
Njn, nozka boli, kulham jak de pejrak
Ale mazu to hodne s kostivalovou masti, snad to rozchodim
A uz nemas ani bolesti?Jinak kontryhel harmonizuje zenske nalady..
A ja ho kombinovala obcas s rebrickem sypanym
![]()
@mimka678 píše:
Holky, mne se libi napr.Viktorie, nebo Ella a pro kluka Damian nebo Oliver..No porad se to meni..To zrejme uvidime, co se zalibi tesne pred a po narozeni miminka
ahoj, my planujeme 100% viktorku, kdyz to bude holka a kluk asi Samuel, ale tam to jeste neni rozhodnuty… ale ja jsem tak nejak vnitrne rozhodnuta pro holku, ale vim, ze takhle se to nehraje, tak uvidime
![]()
@Sam4077 píše:ahoj, my planujeme 100% viktorku, kdyz to bude holka a kluk asi Samuel, ale tam to jeste neni rozhodnuty… ale ja jsem tak nejak vnitrne rozhodnuta pro holku, ale vim, ze takhle se to nehraje, tak uvidime
![]()
No to je hezky, taky se mi libi Viktorka
Ono to jeste stokrat clovek zvazi a bude hledat, ktere je lepsi nebo ne..Ale kdyz se ditko narodi, hned zapasuje jmeno lip
![]()
@jasna.s
Já zatím tolik o porodnici neuvažovala, jen když tu padla ta otázka, napadl mě Přerov. Vždycky to záleží na lidech. Pro mne je důležitá i vzdálenost, do Olomouce by to měli všichni (přítel, rodina) daleko. A hlavně sestra měla v Přerově dobrou zkušenost. Ale předpokládám, že více o tom budu přemýšlet za pár měsíců ![]()
Moc díky za tvou zkušenost ![]()
Tak brdo,to už máte některé tak ta jména rozhodnutá? My (asi manžel) nad tím neuvažovali,já tak jako koketuju se jmény,ale kluka nevím. A teď když to budou holka+kluk,nebo 2 holky,2 kluci…bože můj…ale holčičí se mi líbí Adéla,Aneta,Karolína, Markéta…a kluky jako fakt netuším..když vidím jak kolem mě jsou Honzove,Matyasove,Matejove,Tobiasove,Tadeasove…fakt nevím…
@dixi10 24.6. Mi bude 35 tak si dám třetí a poslední děťátko k narozeninám ![]()
@sonci82 tak se pořád pozoruji jak mě někde píchne nebo cítím vlhko hned ležím na WC, fakt psycho
@Veruzka.D super dr.rikal, že termín mi řekne příště az mi da průkazku, ale mi kvůli třetímu císaři budeme rodit v 38tt s zároveň bych chtěla už sterilizaci, další císař už se totiž velmi nedoporučuje a my další dítě už opravdu chtít nebudeme tak ať mám jistotu a nemusím to řešit hormonami
Mně se nejvíc líbí jméno na holčičku Sára, ale taky Viktorie, Dita, Ema, Sandra a na chlapečka nejvíc Filip, ale taky Samuel a Šimon. S přítelem jsme se zatím o tom nebavili…
@Anonymní píše:
Ahojky. Muzu se pridat.? Dneska jsem 7+3 na ult. uz jsem byla avydela. Ale mam trochu strach loni v zari jsem prisla ve 14tt o mimi a letos 3.ledna znovu zhruba v 5tt. Tak doufam ze tentokrat bude vse OK.
Jasné vítej a teda ty potraty mi jsou líto
v tom 14tt to muselo být strašný, to si vůbec neumím představit
bratr raději na to nemyslet
@Siesta1 píše:
Mně se nejvíc líbí jméno na holčičku Sára, ale taky Viktorie, Dita, Ema, Sandra a na chlapečka nejvíc Filip, ale taky Samuel a Šimon. S přítelem jsme se zatím o tom nebavili…
To je hezke, Sara je taky fajn a mam 11ti mesicni neterku Emmu, takze mozna by bylo fajn aby mela sestrenici Ellu
A kluk, to zase u mne je moc promenlive..Tak uvidime a to jeste se budou do toho michat s jmenami rodinny prislusnici
![]()
@mimka678
Ella je taky hezké jméno:) Já bych strašně moc chtěla holčičku, tak snad to vyjde… A kecat teda do toho nikomu nenechám, jen přítel může ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat