Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zupina já ho taky nepozru tak sem ho dávala do bílého jogurtu a pomohlo. Mi to i tak.. ![]()
Psillium je i v tobolkách, třeba Dr.Popov má i s přátelskými bakteriemi, tak mrkni, jen bacha, hodně na to pít jinak to bude mít přesně opačný účinek.
Holky já mám dnes k večeři totální prasárnu
bože ty tehu chutě a nechute to je něco
@Zupina na piskoty pozor je v nich dost cukru cpala jsem se nima pri nocnich smenach po porodu. Ale zase pokud nejis nic jineho tak to je v pohode. Ja uz jsem celkem v pohode az se divim u syna jsem mela nevolnosti do 20tt a ted v 11 uz jen navecer a vecer se to snazim zaspat.
@Gilmorka vypadá jak něco v aspiku, tak jestly tohle je prasarna jdu se stydět
já totiž do sebe laduju všechno možný, nemám po práci sílu vařit takže jim co najdu v albertu ![]()
@Zupina já dneska taky jedu…k obědu prejt s bramborem a kyselý okurky,ale ty mám ráda i normálně…a k večeři housku s policanem a ředkvičky..ale zas jsem měla přes den j mandarinka,jablko ![]()
Ale zítra mám v plánu filé,brambory a zeleninu (jak má Lidl tu mraženou,ta je mňam). Manžel má odpoledni celý týden a tak obědy dělat musím.
@Zupina taky mám občas chutě že nikdo nechápe
třeba fazolovou polévku s uzeninou a do toho smažená volska oka
fotku tedy nemám
Holky,jak jste na tom s pletí?Nikdy jsem neměla problémy a teď hrůza
Pořád se lesknu jak psí k.lky,dekolt jeden velký pupen a vlasy mám denodenně jako friťák ![]()
@Follynka ahojky
pred tehu jsem mela sem tam pupinek, o neco vic behem MS… musim rict, ze me tehu 100% omladilo, mam plet jako trinactileta divka
no hruza… docela mi pomaha rada pure od garnier, fakt mi to plet hodne zlepsuje
jinak vlasy mam normalni, porad stejny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat