Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v
gratuluji
já bych asi nemohla usnout, kdybych se najedla. Včera jsem ani nevečeřela
a to je co říct teď u mě ![]()
@Lemur84 myslím, že se už nikdo vyjadřovat nebude, ale člověk to nemůže obejít jen tak ![]()
Jinak s pohlavím, odpočítávám dny, kdy budu vědět pohlaví
obdivuji Vás, které to vydržíte. Já doufám, že to bude holčička, neboť máme moc kluků v rodině
![]()
Ad pohlavi, ja nevhtela muzskej jo, ale nechame si to rict kvuli detem…Jeden chce holku a druhej kluka
Me a manzelovi to je jedno co to bude…
@Veeerousek No ja jsem vcera uvarila kremove houbove risotto s kurecim masem, tak hrozne jsem se na nej tesila a pak jsem se musela premlouvat, abych snedla aspon trochu
A pritom se koukat na manzela, jak to do nej s chuti pada… ![]()
Ja se taky hrozne tesim, az budeme vedet pohlavi.
Je nam to vcelku jedno, jestli kluk nebo holka, ale pak to bude takove osobnejsi, budeme ho moct oslovovat jmenem a tak
A je to i praktictejsi z hlediska nakupu ![]()
@Lemur84 píše:
Holky nechcete se k tomu tematu prestat vyjadrovat?Ja take nechapu matky ze nechtej ockovat, ale je to kazdeho vec…Jidlo take, treba casem zmeni nazor, v prubehu. Kazdy mame nejake plany a pak je realita jina…
Kazda matka chce pro dite to nejlepsi…I kdyz kazda to vidi jinak…
Ja se k tomu vubec nechtela vyjadrovat, tak se omlouvam
nemáš uplne pravdu, neni to kazdyho vec… prave proto, ze laik se nemuze umet rozhodnout spravne je tu nejaky zakonem dany ramec povinneho ockovani. Tim, ze nekte matky neockuji (+jine vlivy) kazdorocne klesa proockovanost spolecnosti, coz ve finale muze ohrozit i ockovane deti
to, ze se nekdo rozhodne neockovat dite vyjde asi tak stejne, jako kdyz se rozhodne, ze ho hude ucit chodit na cervenou, ze je to jeho vec a vi co je nejlepsi ![]()
Dopredu rikam, ze nebudu reagovat na dalsi komentare k tomuto tematu, jen s timhle jsem se neudržela, pardon.
Holky za hodku cca kontrola v poradne
tesim se, ze po trech tydnech uvidim pidalku ![]()
@Sam4077 píše:
Ja se k tomu vubec nechtela vyjadrovat, tak se omlouvamnemáš uplne pravdu, neni to kazdyho vec… prave proto, ze laik se nemuze umet rozhodnout spravne je tu nejaky zakonem dany ramec povinneho ockovani. Tim, ze nekte matky neockuji (+jine vlivy) kazdorocne klesa proockovanost spolecnosti, coz ve finale muze ohrozit i ockovane deti
to, ze se nekdo rozhodne neockovat dite vyjde asi tak stejne, jako kdyz se rozhodne, ze ho hude ucit chodit na cervenou, ze je to jeho vec a vi co je nejlepsi
Dopredu rikam, ze nebudu reagovat na dalsi komentare k tomuto tematu, jen s timhle jsem se neudržela, pardon.
@Sam4077 píše:
Holky za hodku cca kontrola v poradne![]()
tesim se, ze po trech tydnech uvidim pidalku
Uzij si kontrolu
Se mas, ja ted budu cekat az do 27.pravda byla jsem minuly tyden, ale stejne…
@Luciee97 jak pisou holky, staci vybrat doktora a asi jen zavolat, oni si zapisou priblizny termin porodu a popr. reknou dalsi info, ale uz to dal ted neresis, az budes vedet,ze te pusti z porodnice, tak jim zavolas a do nekolika dnu te ceka prvni kontrola, zalezi na doktrorovi, jestli prijde nebo dorazite vy
jinak pro me to bylo po porodu o to silnejsi, ze jsem nevedela, co to bude.. hrozne jsem se na ten moment tesila, az porodim a dozvim se to
ale kazdy to ma jinak … bylo v tom pro me takovy vetsi kouzlo. Manzel to nejdriv chtel vedet, ale pak byl rad, ze to bylo prekvapko i pro nej
jeste mate cas muzes si to nechat rict az pozdeji, nebo se vam taky muze stat, ze se vam neukaze a budete se muset nechat prekvapit, hlavne at je mimco v poradku ![]()
@Veeerousek to mě bývá hrozně zle když se nenajim, pamatuji si, jak jsem v osmém týdnu jedla každou hodinu rajčatovou polévku. pak už ani nevím, zda mi bylo blbě z těhotenství nebo z rajčatové polévky
bylo mi blbě když jsem nejedla a pak blbě z toho, že jsem se najedla
držim palce, aby to byla holka
já jí chtěla taky, ale tak hlavně aby bylo zdravé ![]()
@ruth90 Toho se třeba bojím, že to nebude furt vidět. Hodně mě překvapilo, když některé tady psaly, že už vlastně při prvním scr může Dr říct pohlaví a od té doby čekám na 12.12. jak dítě na první Vánoce
a doufám, že bude vidět, zda čekám holčičku či kluka
![]()
@Lemur84 ja jdu po trech tydnech, naposledy jsem byla 9+3 a mimco 31mm, dneska 12+3, tak jsem zvedava. Navic tento tyden mam double, v patek me ceka screeningovy utz
ono to hezky uteklo, i tobe to utece
![]()
@malone.v píše:
@Veeerousek to mě bývá hrozně zle když se nenajim, pamatuji si, jak jsem v osmém týdnu jedla každou hodinu rajčatovou polévku. pak už ani nevím, zda mi bylo blbě z těhotenství nebo z rajčatové polévkybylo mi blbě když jsem nejedla a pak blbě z toho, že jsem se najedla
držim palce, aby to byla holka
já jí chtěla taky, ale tak hlavně aby bylo zdravé
To jako bych byla ja, ale ne rajcatovou polevku ale proste neci, bylo mi blblbe ze jsem nejedla a pak mi bylo blbe ze jsem asi jedla moc…
Jinak taky musim vecer jist kvuli atb, jenze me by stacilo ovoce ale na atb musim rohlik minimalne jinak mi je pak zle…
@Veeerousek píše:
@ruth90 Toho se třeba bojím, že to nebude furt vidět. Hodně mě překvapilo, když některé tady psaly, že už vlastně při prvním scr může Dr říct pohlaví a od té doby čekám na 12.12. jak dítě na první Vánocea doufám, že bude vidět, zda čekám holčičku či kluka
![]()
Me to na prvnim screeningu nerekla…I me to prijde brzy…Me to rekne tak za mesic dva…pokud to bude videt…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat