Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
546
5.12.18 09:06

@Lemur84 kup si v lekarne laktobacily, moc pomahaji na zaludek pri ATB.. obnovuji ty kultury v brisku, ktery ATB zabiji :)

• načítám...
12032
5.12.18 09:07
@Sam4077 píše:
@Lemur84 ja jdu po trech tydnech, naposledy jsem byla 9+3 a mimco 31mm, dneska 12+3, tak jsem zvedava. Navic tento tyden mam double, v patek me ceka screeningovy utz :) ono to hezky uteklo, i tobe to utece :hug: :)

Je ty se mas! Screening si uzij, je delsi, a nevim jak u vas, ale ja mam na flashce foto i zaznam…Pekne se tam mrska :srdce:

• načítám...
546
5.12.18 09:09
@Lemur84
@Lemur84 píše:
Je ty se mas! Screening si uzij, je delsi, a nevim jak u vas, ale ja mam na flashce foto i zaznam…Pekne se tam mrska :srdce:

Vidis, flasku nesmim zapomenout :) zbytek veci uz mam nachystanej :)

• načítám...
12032
5.12.18 09:09

@Sam4077 Diky koupim, mam doma od leta od Biopronu, ale nevim zda je muzu. Jsou to primo pri uzivani ATB…

• načítám...
malone.v
5.12.18 09:18

@Lemur84 ja beru prasky pred spanim na prokrveni placenty a pred tim se taky musi jist a kolikrat uz jsem silene unavena ale musim do sebe neco nacpat :-D ja jsem vzdycky milovala pecivo, krupavy rohliky a ted uz mesic se na nej nemuzu ani podivat :-D tak furt suchary a mandarinky a posledni dobou ujizdim na jogurtech ve sklenicce :-D ale jinak nejaky zvlastni chute nemivam. zatim :mrgreen:

• Upravit
12032
5.12.18 09:27

@malone.v prave jsimi udelala chut na jogurt…dam si bily selsky s medem…mnam

• načítám...
21681
5.12.18 09:31
@Luciee97 píše:
Ahojte holky, mam takovy problem u nas v rodine je uz po x generaci tradice ze se pohlavi nerika, me to ani tak moc nevadi jsem trosku flegmatik ale vsichni tvrdi ze jsem snad jedinnej „blazen“ kterej to nechce vedet :D je tu nekdo kdo to taky nechce vedet? A jeste jestli mi to nekdo nahodou nemuze rict omylem dprotoze u nas se tradice porusovat nesmi :lol: dekuji

musíš to dr. připomínat, aby se neprokecl. Já to vědět nechci, ale už mám doma obě pohlaví :D

• načítám...
13012
5.12.18 09:39

Holky a já se teď cpu tvarohackem nebo olmikama jak malý děcko :P normální jogurt mi vůbec nejede. A moc dobře mi dělá horká polívka jakákoliv nejlépe vývar. Nemusím tolik sladké a úplně nesnesu uzeninu tu nemůžu ani cítit. A už přes měsíc nepiju kafe, jsem zvědavá zda mi ještě bude někdy chutnat, trpím na nižší tlak tak jsem ho měla jako života budič a teď Smolík.

• načítám...
21681
5.12.18 09:41

S tím očkováním bude vždycky boj, na to je lepší se ale přesunout do témat k tomu určených, nebudem to tu plevelit.
Jen jsem chtěla říct, že není všechno tak černobílé, pravda je často někde uprostřed a první mimčo mělo velké kožní problémy po očkování, tak já jsem poté zvolila cestu očkování odkladnou, očkuji jen povinné a to hexu v šetrnější verzi 2+1 v roce dítěte a ve dvou letech nejdříve MMR. Až se dovyvine nervová soustava. Dvouměsíční miminko už bych nikdy nenaočkovala. Není kam spěchat.
Hlavně holky nedávejte dvě různá očkování v jeden den.

nestranné stránky, abyste si udělaly názor svůj: www.rozalio.cz

• načítám...
13012
5.12.18 09:42

Add pohlaví u prvního jsme nevěděli, u druhého jsem chtela moc a když taťka věděl že to vím chtěl to pak už taky vědět :lol: teď bych to asi ráda vefela, máme sice obě pohlaví takže je to jedno, ale jsem zvědavá a už kvůli jménu neb to bude u nás oříšek a taky kvůli vybavicce, protože nemám vůbec nic ani hadřík a asi nebudu kupovat nové věci ale nějakou větší sadu z bazaru, tak i proto.

• načítám...
12032
5.12.18 10:00
@Zupina píše:
Holky a já se teď cpu tvarohackem nebo olmikama jak malý děcko :P normální jogurt mi vůbec nejede. A moc dobře mi dělá horká polívka jakákoliv nejlépe vývar. Nemusím tolik sladké a úplně nesnesu uzeninu tu nemůžu ani cítit. A už přes měsíc nepiju kafe, jsem zvědavá zda mi ještě bude někdy chutnat, trpím na nižší tlak tak jsem ho měla jako života budič a teď Smolík.

Jeste pred 14 dnama jsem bily jogurt nemohla ani videt…Jedla jsem Lipanky…

• načítám...
13012
5.12.18 10:01

@Lemur84 no já ho nedám ještě ani teď a ovocný už vůbec ne a to jsem bílý dříve jedla denně s mussli, je to s námi sranda

• načítám...
411
5.12.18 10:20

@Zupina Já ovocný jak kdy, měla jsem dva týdny každý den jogurt, teď straší v lednici. Bílý jogurt doslova nesnáším od doby, co jsem těhotná :lol: a uzeninu jsem dřív nejedla a teď mám často chuť na tlačenku s cibulí, párek v rohlíku, jelito a tak :lol: ale nechodím raději pro uzeninu nebo bych toho nakoupila hafo :lol: jinak vlastně chutě nemám jak tu někdo psal :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
2368
5.12.18 10:35

@malone.v Napisu, jak bylo :) Jen jsem ted ve stresu mam syndrom bileho plaste, jak firt na ty kontroly chodim , tak se klepu jako osika :roll: To mas fajn, ze uz nebyly nabehy na lednici ;) Ja konecne aspon trosku v noci spala, jinak se strasne budim a prohozuju :? Snad se nam polepsi ;)

• načítám...
546
5.12.18 10:35

Hlasim se po kontrole :mavam:

12+3, 7cm. Zlobivy miminko se nechtelo nechat vyfotit, porad sebou strasne mlelo :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100