Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7012
6.3.19 13:03
@ozzian píše:
@Twixx no, a makat za něj půjde kdo. To než přijede z práce, tak budu viset na plotě :mrgreen: ale venku se to líp rozptýlí, když bude ječet, tak ho můžu odvézt v kočáru ke kravám a tam ho nechat, ty budou hejkat s ním :? :mrgreen:

To zni jako plan :mrgreen:

• načítám...
411
6.3.19 13:18

@ozzian :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
6721
6.3.19 13:36

Holky, názor na tento typ „hračky?“ Přišlo mi to jako stupidní, ale teď si čtu hezký článek o tom, s čím si kdy v tom prvním roce tak hrajou a co je vhodné, a tyhle navlíkací chrastítka tam zmiňují jakože super, dokud si to neumí chytit samo. Já nevim, mně přijde stresující, že má na ruce něco, co nemůže sundat 8o
Jinak mi zase přibylo do košíku spoustu věcí, mě to položí :D ale ty hračky mě baví.

• načítám...
3075
6.3.19 14:11
@Twixx píše:
Ja mam taky placentu na predni strane a v pohode kopance citim rukou i vidim a mam je i natocene :)

U mě jsou cítit ale zřetelně vidět nejsou :(

• načítám...
3075
6.3.19 14:16
@ozzian píše:
@Ivčule34 nemám, tu mám vzadu.

Tak že by bil jen tebe a na přítele se bál vztáhnout ruku či nohu? :lol:

• načítám...
3075
6.3.19 14:22
@ozzian píše:
Holky, názor na tento typ „hračky?“ Přišlo mi to jako stupidní, ale teď si čtu hezký článek o tom, s čím si kdy v tom prvním roce tak hrajou a co je vhodné, a tyhle navlíkací chrastítka tam zmiňují jakože super, dokud si to neumí chytit samo. Já nevim, mně přijde stresující, že má na ruce něco, co nemůže sundat 8o
Jinak mi zase přibylo do košíku spoustu věcí, mě to položí :D ale ty hračky mě baví.

Jsou super i ty na nohy hlavně barevný v tzv. bílém prostředí - ty na nohy pomáhají trénovat bříško a záda což je super na prdiky a následný pohyb :palec:
Neboj ze začátku jsou totálně „vysmazeni“ napr. Z led vánočních svetylek co se mění :lol: :lol: :lol: na vanoce sestrenky dvojčata vypadala jak zhulena když na to vydržela koukat snad hodinu :lol: :lol: :lol: :lol:
Ps: je ten tvůj malý takto aktivní i po máku?

• načítám...
6721
6.3.19 14:22

@Ivčule34 což se docela divím, měl by to honem začít dělat naopak. Táta si nechá skákat po hlavě, já ho zesekám, že si nesedne a ani nemrknu 8)

• načítám...
3075
6.3.19 14:25

Jo holky a taky vám „klikuji“ či dělají „kočičí hřbet“ :lol: to se mu vždycky vyvali do strany :lol: :lol: :lol:

• načítám...
6721
6.3.19 14:25

Ale možná je to holky tím, že máte náskok. Zevnitř sice kope a že se to břicho otřese na pohled, se ani nedivím, trochu slaniny na něm mám :?
Nebo chceš @Ivčule34 říct, že z něj bude feťák už takhle brzo? :D vysmaženej ze světýlek a zabržděnej po makovicích? :D :D po máku nevím, to nemůžu říct, dneska je aktivní prostě od rána od snídaně, a to měl teda ten šnitlik :nevim: teď jsem mu poslala celoz. špagety s dýní a slaninou, jak jsem vám tu včera ukazovala a už mi to asi žere, něco se tam děje :mrgreen:

• načítám...
19160
6.3.19 14:26

@ozzian Mňams pudinkem mi děláš chutě.Si snad dneska taky uvařím. :mrgreen: Slintáky super :palec: Škoda že to s tý Číny tak trvá

Já dneska byla pro autosedačku tak jsem spokojená s isofixem a adaptéry na kočárek celkem za 3500.

• načítám...
13012
6.3.19 14:35
@Ivčule34 píše:
Tak 3D/4D za námi. Ale z malého asi manekyn či herec nebude-žádné focení… A když už tak jedině zadku (a pindika - to by mě mělo jako matku asi trochu znepokojovat…)(A nebo už je teď domyslivy a myslí si ze je VIP a focení jen za peníze :mrgreen: )
Nos má ve skutečnosti tenčí ale měl ho neustále zaboreny v placente… :nevim:Příspěvek upraven 06.03.19 v 11:20

Krásný brouček

• načítám...
6721
6.3.19 14:38
@Ivčule34 píše:
Tak 3D/4D za námi. Ale z malého asi manekyn či herec nebude-žádné focení… A když už tak jedině zadku (a pindika - to by mě mělo jako matku asi trochu znepokojovat…)(A nebo už je teď domyslivy a myslí si ze je VIP a focení jen za peníze :mrgreen: )
Nos má ve skutečnosti tenčí ale měl ho neustále zaboreny v placente… :nevim:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, nerozkliknutá fotka vypadala trochu jak z výstavy nerostů, ale píšeš zadku a pindíka, tak si říkám - super, jdu se podívat…a tam ciferník 8o :mrgreen: tak nevim, jak jako nechce fotit? :mrgreen:

• načítám...
411
6.3.19 14:40

@SidiS Vypadá super, máme vyhlídnutou hodně podobnou, ale isofix budeme kupovat až později.

• načítám...
6721
6.3.19 14:46

Což mi připomíná, že musíme doplatit ten kočár. Chjo..ty hračky jsou lepší! :mrgreen:

• načítám...
3075
6.3.19 14:47
@ozzian píše:
Ale možná je to holky tím, že máte náskok. Zevnitř sice kope a že se to břicho otřese na pohled, se ani nedivím, trochu slaniny na něm mám :?
Nebo chceš @Ivčule34 říct, že z něj bude feťák už takhle brzo? :D vysmaženej ze světýlek a zabržděnej po makovicích? :D :D po máku nevím, to nemůžu říct, dneska je aktivní prostě od rána od snídaně, a to měl teda ten šnitlik :nevim: teď jsem mu poslala celoz. špagety s dýní a slaninou, jak jsem vám tu včera ukazovala a už mi to asi žere, něco se tam děje :mrgreen:

Vysmazeny jsou ze světýlek všechny…zvláště když to pomalu bliká a mění se barvičky :lol:
ale jestli je aktivní i po máku tak to bude Speedy González bez máku :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug:
Jestli koukáš ještě po knížkách koukni na prof. Pařízka má takovou trilogii taky dobrý

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100