Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
6.3.19 14:50

Tak jsem to v práci přežila, křeč už jen sem, ale za to parádní až do zad od žaludku až
do zad, kolegyně říkala že můžu mít někde něco skripleho tak nevím. Naše madam je v posledních dnech taky velmi aktivní. Kope už i ve stoje když něco dělám. To jsem zatím nezažívala, většinou kopala jen když jsem byla v klidu.

• načítám...
3075
6.3.19 14:50
@SidiS píše:
@ozzian Mňams pudinkem mi děláš chutě.Si snad dneska taky uvařím. :mrgreen: Slintáky super :palec: Škoda že to s tý Číny tak trváJá dneska byla pro autosedačku tak jsem spokojená s isofixem a adaptéry na kočárek celkem za 3500.

Super!
A jaká to je autosedačka?isofix je fajn!

• načítám...
13012
6.3.19 14:51

Dnes si jdu k jedné pani zase prohrabat v oblečení tentokrát vel 68

• načítám...
3075
6.3.19 14:53
@Zupina píše:
Krásný brouček

Děkuji! :hug:
Ale vypadá trošičku jak tlusté prasátko :lol:
Ale asi bude lepší když bude mít speky navíc neb nevím jak se po CS rozkojim…

• načítám...
3075
6.3.19 14:55
@ozzian píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no, nerozkliknutá fotka vypadala trochu jak z výstavy nerostů, ale píšeš zadku a pindíka, tak si říkám - super, jdu se podívat…a tam ciferník 8o :mrgreen: tak nevim, jak jako nechce fotit? :mrgreen:

No nechal si v klidu vyfotit zadek a pindika to bez problémů ale ksichtik ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pindika ani zadek neukazu - co když bude slavný a pak ho budou vydírat jeho nahymi fotkami :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
13012
6.3.19 14:58
@Ivčule34 píše:
Děkuji! :hug:
Ale vypadá trošičku jak tlusté prasátko :lol:
Ale asi bude lepší když bude mít speky navíc neb nevím jak se po CS rozkojim…

Jj taky si říkám kdo ví jak to bude s mlickem po sekci. Chci si koupit Gravimilk a pak ho zacit pít. U syna to pomohlo. U dcery jsem o nem nevěděla a mlíčko bylo snad až pátý nebo 6 den. Hrůza ty prorvane noci nás dvou

• načítám...
6721
6.3.19 14:59
@Ivčule34 píše:
Pindika ani zadek neukazu - co když bude slavný a pak ho budou vydírat jeho nahymi fotkami :lol: :lol: :lol: :lol:

Tsss! Doufám, že ráno uvidím svýho! :cert: :mrgreen:

• načítám...
411
6.3.19 15:01

@Zupina Já už si na tvou radu Gravimilk koupila. Mám hrozně ráda koktejly a tak se těším až ho začnu pít. Bude to takové zpestření na kojení :lol: koupila jsem čokoládu, tak uvidím.

• načítám...
19160
6.3.19 15:03

Děkuju je to Cybex Aton Q plus.Je jako nová po jednom dítku takže jsem spokojená
Super je ta stříška oproti maxi cosi má pevný ten vršek. U maxi cosi bylo jen na háčky.

• načítám...
6721
6.3.19 15:08

@SidiS taky máme ke kočáru objednaný Cybex. Už ani nevím, jak vypadalo :D isofix taky, prý má být od příštího roku stejně povinný, žádný chytání vajíček pod pásy (to mi přijde neskutečně blbý, nikdy by mě to nenapadlo, i kdyby se to smělo 8o ).
Jak vůbec jezdily děti dřív?

• načítám...
1873
6.3.19 15:14

Holky co tu jste už zasloužilé matky :) jaké máte zkušenosti s pouštěním hudby prckovi do bříška a pak jak na to reaguje po porodu? Nějaké tipy? Četla jsem, že je vyloženě nevhodné nasazovat na břicho reprák nebo sluchátka, tomu rozumím. Ale máte některá vyloženě dobrou zkušenost s nějakým konkrétním typem hudby? Díky za názor :)

• načítám...
3075
6.3.19 15:18
@Zupina píše:
Jj taky si říkám kdo ví jak to bude s mlickem po sekci. Chci si koupit Gravimilk a pak ho zacit pít. U syna to pomohlo. U dcery jsem o nem nevěděla a mlíčko bylo snad až pátý nebo 6 den. Hrůza ty prorvane noci nás dvou

Hele super jsou tyhle bobule a čaj.
ke kojeni do porodnice homeo Ricinus Communis 5ch a instantni kojici caj od Hippu. To u Apolináře laktacni i doporucuji a fakt to moc pomaha.
https://www.drmax.cz/…i-matky-200g
https://www.drmax.cz/…communis-5ch
:think:

• načítám...
3075
6.3.19 15:21
@ozzian píše:
Tsss! Doufám, že ráno uvidím svýho! :cert: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: na tom 4D to ze zhora vypadalo jako taková bradavice vystouplá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
3075
6.3.19 15:23
@ozzian píše:
@SidiS taky máme ke kočáru objednaný Cybex. Už ani nevím, jak vypadalo :D isofix taky, prý má být od příštího roku stejně povinný, žádný chytání vajíček pod pásy (to mi přijde neskutečně blbý, nikdy by mě to nenapadlo, i kdyby se to smělo 8o ).
Jak vůbec jezdily děti dřív?

My např. V zadu a bez pasu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3075
6.3.19 15:24
@Anirett píše:
Holky co tu jste už zasloužilé matky :) jaké máte zkušenosti s pouštěním hudby prckovi do bříška a pak jak na to reaguje po porodu? Nějaké tipy? Četla jsem, že je vyloženě nevhodné nasazovat na břicho reprák nebo sluchátka, tomu rozumím. Ale máte některá vyloženě dobrou zkušenost s nějakým konkrétním typem hudby? Díky za názor :)

Mozart Bach a rádio city
A můj zpěv - ale u toho se domnívám ze mlátí hlavou do placenty :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky