Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
7.3.19 19:13
@E.winka 2 píše:
Tak spoň tak..ale taky ti nebylo vůbec dobře ne? Jak je ti vůbec..

díky za optání, jsi hodná, dnes už je mi dobře :-) v úterý jsem tedy musela z práce dom po 10 hod, to se nedalo, ale bylo mi jen na zvracení, křeče do žaludku, točení hlavy, slabo až na omdlení, spala jsem skoro celý den, včera už jen sem tam křeč do toho žaludku a bolest hlavy a dnes už úplně v pohodě. TAk doufám, že už mám po a že to nechytnu znovu. Jsem ráda, že se to obešlo bez zvracení, si neumím představit ten stav zvracení s bříškem.

• načítám...
13012
7.3.19 19:14
@ozzian píše:
U nas dneska cunarny, tatka chystal, i tu pomazanku, co vypada jak kupovana :lol:

téda dyť je to krása a ne prasárna :-) my dnes měli tousty :-)

• načítám...
6721
7.3.19 19:15

@Zupina a co to je za svinarnu, ja myslela, ze uz jsou ty bacily pryc a skoncilo to :nevim: to jste si pekne vybrali.

• načítám...
13012
7.3.19 19:17

švagrová je dočasná pěstounka a zítra si jede do porodnice pro novorozence - chlapečka - matka ho tam nechala, mazec :-x Před rokem dostali čtyřměsíčního chlapečka a měli do února, skoro rok, teď už je v adoptivní rodině. Ale novorozence čerstvého to bude vůbec hukot :-x jsem na ní zvědavá teda :-D tak mi dnes volala co má dělat, že nemá fusak do autosedačky, aby jí v porodnici nesprdli :D tak jsem jí řekla, ať vezme kombinézu a pak ho přikryje dekou a že to musí být ok. Každý přeci nemá fusak do autosedačky nebo jo?

• načítám...
13012
7.3.19 19:18
@ozzian píše:
@Zupina a co to je za svinarnu, ja myslela, ze uz jsou ty bacily pryc a skoncilo to :nevim: to jste si pekne vybrali.

no hele máme to postupně, syn v pátek a sobotu, já úterý středa a manžel dnes. Ještě zbývá dcera, chudák jestli to taky chytí.

• načítám...
13843
7.3.19 19:18
@ozzian píše:
U nas dneska cunarny, tatka chystal, i tu pomazanku, co vypada jak kupovana :lol:

vypadá to pěkně :palec:

• načítám...
6721
7.3.19 19:21
@Zupina
@Zupina píše:
Každý přeci nemá fusak do autosedačky nebo jo?

My uz jo, do vajicka, modrej :lol: mela jsi rict, mohl se otestovat :D

• načítám...
13843
7.3.19 19:21
@Twixx píše:
@ozzian No ja jsem tu schvalne nedavala fotku polivky, abych vas nedrazdila, a ty takhle, jo? :mrgreen: No taky bych si dala chlebicek :P

To jsem sem taky mohla vyfotit, právě jsem dojedla tvarohovej koláček :mrgreen:

• načítám...
13012
7.3.19 19:28

no já mám taky zamuvený u jedné paní, ale tak když jí volali ve středu, tak je jasný, že ho do zítra nesežene, tak se snad nic nestane, stejně to je jen cesta do auta a pak domů z auta

• načítám...
6721
7.3.19 19:38

Stejne je to husty..ale porad lepsi, nez aby ho nekam zahodili :?

• načítám...
21681
7.3.19 19:42
@SidiS píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si povíme časem :mrgreen:

Presne :lol:

• načítám...
13012
7.3.19 19:42

jj i kdž prý zrovna tahle matka řekla, že se ho vzdát nechce, jen pro něj teď nemá podmínky. Kryndy pindy , prý už takhle odložila 4 děti, takže to jsou jen kecy. Snad se ho brzy úplně vzdá a bude moci co nejdříve někam do rodiny

• načítám...
6721
7.3.19 19:47

A oni nemusi mit podepsany papiry kdyz rodi v porodnici a chteji hned odejit? Jako souhlas s adopci?

• načítám...
13843
7.3.19 19:59
@Zupina píše:
díky za optání, jsi hodná, dnes už je mi dobře :-) v úterý jsem tedy musela z práce dom po 10 hod, to se nedalo, ale bylo mi jen na zvracení, křeče do žaludku, točení hlavy, slabo až na omdlení, spala jsem skoro celý den, včera už jen sem tam křeč do toho žaludku a bolest hlavy a dnes už úplně v pohodě. TAk doufám, že už mám po a že to nechytnu znovu. Jsem ráda, že se to obešlo bez zvracení, si neumím představit ten stav zvracení s bříškem.

Takže viroza..ty bývají tak cca na 2-3 dny..to jsi měla docela dobrý průběh.
Zvracení by nebylo nejlepší, už to bude dobré, nejhorší máš za sebou..jen bacha abyste si to doma nepředávali a nechytla jsi to ještě jednou :think:
A dcerka je odolná když to ještě nechytla..ta už vydrží :mrgreen:

• načítám...
7012
7.3.19 19:59

To je hrozny… ale aspon ho rovnou nechala v porodnici a nepohodila ho nekde venku, jak o tom obcas pisou v novinach :pocitac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100