Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veeerousek já nosím tampony do bazénu pro těhule, pro jistotu. Zrovna přišla nová zásoba z Pilulky, ale mají je normálně ve všech lékárnách.
@Lucie2727 píše:
Ahoj holky, jdu se s vámi rozloučit a popřát vám všem, abyste svoje těhotenství dotáhly do šťastného konce a za pár měsíců držely svoje lásky v náručí.
Já jsem ještě v pondělí ráno patřila mezi vás. Alespoň jsem si to myslela, čekali jsme po několika potratech vymodlenou holčičku Terezku, ještě v neděli bylo všechno v pořádku, ráno v pondělí jsem necítila pohyby, nereagovala ani na sladký, tak jsem běžela pro angelsounds, abych si poslechla srdíčko. Ale bylo ticho. Tak rychle do nemocnice na ultrazvuk a tam nám neřekli, že Terince už netluče srdíčko. Byla jsem 26+5. V úterý se náš andělíček narodil. Proč se to stalo nevíme, předběžně nám neřekli, že se asi uškrtila na pupeční šňůře.Dávejte na sebe pozor a opatrujte svoje bříška, ať se mají miminka dobře.
@Lucie2727
je mi do breku. Hrozně moc mě to mrzí a to tě vůbec neznám. Nedokážu si představit sebe co bych dělala a nedokážu ani říct povzbudivá slova. Možná jen, že držím všechny palečky ať se Vám příště zadaří miminko a porodíš zdravou holčičku nebo chlapečka
Posílám ti moc moc síly.
@ozzian
hustej obřík! Asi vskutku dobrej oddíl
![]()
@Ivčule34 lol, dobrá storyy s genetikou, po ránu pobavila, tak doufám, že naše babička s enikde nespuštěla, už takhle máme co dělat, abychom po těch letech marnejch pokusů a manželovu údajně „mrtvému“ spmg ustáli některé skeptiky manželské věrnosti ![]()
@Zupina zkušenosti s porodnicemi jsou třeba tady: http://pruvodce-porodnicemi.aperio.cz/
existuje několik srovnávacích webů, kde zveřejňují různé zkušenosti maminek - už jsem podle toho také porovnávala
Chris12 sestra v Příbrami rodila a byla moc spokojená
holky máte některá přístavnou postýlku k manželské posteli? My ji budeme pořizovat kvůli místu (mám vedle postele jen 50cm) na prvních pár měsíců, pak bych chtěla malou pomalu přestěhovat do vlastního pokoje, ale to se uvidí, co na to ona ![]()
@Lucie2727 moc mě to mrzí, žádná slova útěchy tu bolest nezmírní. Držím palce, abys byla brzy v pořádku a dostali jste se přes to. Přeju hlavně hodně síly a jistě si vás jiný andelicek brzy najde. Kamarádce se toto stalo 2× a v lednu se jí teď narodil zdravý klucina. Držte se ![]()
Jo, nechtěla jsem to říkat, kamarádka vloni v červenci v 7,5 měs :/ už měla sbalenou tašku, všechno čekalo. Utěšovali se celý rok prací, udělali peníze a letos jedou na 2 měsíce dáááááááleko odtud vyrobit nového
je to strašný, všechno má prý svůj důvod, ale tohle se sakra blbě vysvětluje ![]()
@E.winka 2 píše:
Holky tak jsem dnes uz 26+5tt tzn. ze jsem dneska zacala 7. mesic tehotenstvito je steasny jak to leti
Jj od 26+3 jsme v 7 kalendářním měsíci… 3trimestr za rohem ![]()
Já bych taky ráda věděla, kde teda jsme
ale mně včera ta dr. na UZ říkala, že směrodatný je ten první screening a určení podle těch prvotních stádií, že tady už je to nepřesný. Tak se obávám, že to původní určení je správně a že teda má v břiše činku nebo nevím, je to proti vám ostatním dost rozdíl a to máte ještě i náskok ![]()
@Twixx píše:
Tak holky, kdo tu taky nespi? Ja uz cumakuju do tmy pres hodinu…A maly se taky probudil, tak si tu s nim hraju
Klepu si prstem ruzne na brisko a on mi odpovida kopanim taky do ruznych mist
Je já jsem byla též vzhůru od 3.40 a nakonec jsem usnula v cca 5 abych v 6.10 vstávala
![]()
Příspěvek upraven 08.03.19 v 10:00
@Veeerousek píše:
@Twixx![]()
to je krásný.
@ozzian Já už hodinu a půl skoro pracuji.
Ještě to tady dočtu, ale neuvěříte, co se stalo. Včera jsem měla mít 3D ultrazvuk. Odcházela jsem z práce v 11:00 hod. a od 13:00 hod. si musím hodiny naddělat, tedy hodinu a půl, jelikož chodím na 6:00 hod. do práce. Přijedeme do nemocnice (kde mám rodit) a čekáme na doktora. Nakonec jsem musela zaklepat na dveře a vylezla arogantní sestra, že co vlastně chceme. Jelikož já se nedám tak už to ve mně začalo vřít. Říkala jsem, že jsem objednaná a ona, že doktor tady už není a nemá tady nikoho, kdo by mi ten 3D udělal. Já ji říkám, že jsem byla objednaná a pak přišla ještě jedna paní, která byla objednaná po mně a řekla ji sestra to samé a já, že co si to může dovolit. Nakonec řekla, že zapomněl a jel do jiné ambulance a dnes jsem volala skrz jméno a říkala, že měl dovolenou. Začínám si rozmýšlet, že v Prostějově rodit nechci. Stěžovaly byste si? Nakonec mně objednala jiná sestra v jiném centru na pondělí.
No taky pěkný… měl by on i ona ti to napracovat… ![]()
@Twixx píše:
@Bikoslave Ahoj a vitejJa jdu taky do Apolinare
Taky u Apolináře…
Já si dnes dala rizikovku u apolináře - objednaná na 7.45 v čas na miste a sestra co chci ze mě tam objednanou nemá a pak hned jestli mám ranní moč
![]()
Měla tím jsem jí zřejmě přesvědčila že tam asi mám být… následek máte kartu? Říkám ano jdu na opakovanou UTZ kontrolu…
Tak prý kartu nemam… takze papíry celé znovu
A ještě je měli ukončeny dotaznikem spokojenosti
![]()
V ordinaci s lékařem mě setra dohledala bez problémů
vsadím se ze první místo r.č. vyplnovala můj mobil…
Doufám ze tam teď nebudu 2 krát
![]()
No a máme 9.50 a já jsem ještě UTZ nepodstoupila stále tu čekám…
![]()
A začínám mít obavu ze parkovné do 11.52 nebude stačit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat