Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
8.3.19 09:52

@Ivčule34 moje nervy..je mi špatně i za tebe :D

• načítám...
3075
8.3.19 09:54
@Veeerousek píše:
@ozzian Já chtěla taky něco říct a myslím, že sestra viděla, že jsem naštvaná, ale byla jsem zticha, protože by přítel akorát říkal, že jsem zase něco říkala a nemám to zapotřebí, ale večer jsem to obrečela, protože v práci už za tento týden naddělávám 4 hodiny a to je už dost poznat, když denně 2 hodiny dojíždím… Snídaně vypadá úžasně, taky bych si takovou dala, dnes jsem měla ale zdravý mug cake a za chvíli výborné jablíčko Golden :lol: už jsem psala stížnost nemocnici.
Jinak zítra jedu do toho Aqualandu a chci se zeptat, od doktora to mám potvrzené, ale kupovaly byste si nějaký tampon do vody nebo byste šly jen tak? Bojím se nějaké bakterie, poukaz jsme dostali s přítelem a jedeme celá rodina, jinak bych nejela.

Stížnost když tam rodis… :think:
Určitě ty laktobacilovy tampóny bych si vzala

• načítám...
7012
8.3.19 09:55
@Ivčule34 píše:
Je já jsem byla též vzhůru od 4.30 a nakonec jsem usnula v cca 5 abych v 6.10 vstávala :zed: :zed: :zed:

No ja jsem nakonec taky usnula asi v pul 6 a vzbudila se v 8. No byla to zabavna noc, s prckem jsme se nenudili :mrgreen:

• načítám...
3075
8.3.19 09:58

@Anirett postylku k posteli budu mít od skoro tety budu po CS tak nebudu asi moc mobilní… :think: a prý je to super :palec:

• načítám...
7012
8.3.19 09:59

@Ivčule34 Ty jo, holky, vy to mate nejake zabavne s temi utz :zed: No ja doufam, ze me tam vyplnila dobre a nebudu se tam s ni muset hadat

• načítám...
6721
8.3.19 09:59

Hele, u nás je od toho UZ klid. On asi dělal bordel, abysme na to nezapomněli. Že nám nutně musel toho pytlíka dokázat, protože měl slíbenou tu Tatrovku. Jinak nevím, jak si to vysvětlit :mrgreen: jako jo, je tam, ale celou noc spím, nemám pochůzky a nemele se tak, že by mě odstrkoval na židli od stolu.

• načítám...
6721
8.3.19 10:12

Holky, jenom taková vsuvka..vím, že jsem infantilní, ale já se krom Tatrovky hrozně těším na ty hračky, např. tohle - je to magnetický a dá se do toho i dokreslovat - já bych u toho strávila dopoledne :mrgreen: hrály byste si s tím? Fakt se těším, že si budu moct veřejně hrát a nebudu muset řešit, kdo mě vidí :D

• načítám...
21681
8.3.19 10:25

@Lucie2727 to neeeee :,( :,( :,( moc mě to mrzí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
81
8.3.19 10:33

@Ivčule34
@Twixx

Holky tak to je super :) A přesný termín? :) Já mám 27 ale jdu plánovaným císařem takže půjdu dříve, ale ještě netuším kdy :)

• načítám...
21681
8.3.19 10:34

já objednala tady korálky: srneček

a tady třeba: https://www.aliexpress.com/…23089/search?…

a chtěla jsem dřevěnou hrazdičku , ale ty ceny jsou šílený teda 8o
40 dolaru :?

• načítám...
81
8.3.19 10:35
@Ivčule34 píše:
Taky u Apolináře…
Já si dnes dala rizikovku u apolináře - objednaná na 7.45 v čas na miste a sestra co chci ze mě tam objednanou nemá a pak hned jestli mám ranní moč :zed: :think: :zed:
Měla tím jsem jí zřejmě přesvědčila že tam asi mám být… následek máte kartu? Říkám ano jdu na opakovanou UTZ kontrolu…
Tak prý kartu nemam… takze papíry celé znovu :zed: :zed: :zed: A ještě je měli ukončeny dotaznikem spokojenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
V ordinaci s lékařem mě setra dohledala bez problémů :zed: :zed: :zed: vsadím se ze první místo r.č. vyplnovala můj mobil…
Doufám ze tam teď nebudu 2 krát :think: :? :zed:No a máme 9.50 a já jsem ještě UTZ nepodstoupila stále tu čekám… :zed: :cert:
A začínám mít obavu ze parkovné do 11.52 nebude stačit :(

NO tak to je tak trochu drsné :O Tak držím palečky :)

• načítám...
13843
8.3.19 10:35
@Bikoslave píše:
Já jsem taky červen, porodnice u Apolinare 😊
:mavam:
  • načítám...
7012
8.3.19 10:38

@Bikoslave Ja mam termin 21.6. :)

• načítám...
13843
8.3.19 10:39
@Lucie2727 píše:
Ahoj holky, jdu se s vámi rozloučit a popřát vám všem, abyste svoje těhotenství dotáhly do šťastného konce a za pár měsíců držely svoje lásky v náručí.
Já jsem ještě v pondělí ráno patřila mezi vás. Alespoň jsem si to myslela, čekali jsme po několika potratech vymodlenou holčičku Terezku, ještě v neděli bylo všechno v pořádku, ráno v pondělí jsem necítila pohyby, nereagovala ani na sladký, tak jsem běžela pro angelsounds, abych si poslechla srdíčko. Ale bylo ticho. Tak rychle do nemocnice na ultrazvuk a tam nám neřekli, že Terince už netluče srdíčko. Byla jsem 26+5. V úterý se náš andělíček narodil. Proč se to stalo nevíme, předběžně nám neřekli, že se asi uškrtila na pupeční šňůře.Dávejte na sebe pozor a opatrujte svoje bříška, ať se mají miminka dobře.

To je mi lito,nedokazu si predstavit tu bolest v srdicku :( preji hodne sil :hug:

• načítám...
7012
8.3.19 10:40

@ozzian Ja se taky hrozne tesim na ty hracky a manzel taky, jsme jak maly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale s tim magnetickym boxem bych si hrala, vypada to moc pekne, ale asi az pro starsi prcky, aby si tam mohli kreslit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100