Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Dannylinka píše:
@SidiS moc děkuji. @E.winka 2 holky měly na placce „tým nevesty“, ségra „svědek“ a já „nevěsta“. Na šerpě Bride to be. Na stole osvětlí lístky se srdíčky. Dostala jsem toho hooodne. Krabici první pomoci s návodem do manželství (např. palicku, kondomy, alkohol,.....), pak vždycky nějaký balíček- deku s Mickym pro malého, různé blocky a tužky, propisku s návodem (jako že na predmanzelskou smlouvu, nový autogram, abych měla co hodit po manželovi, abych ho měla čím dloubnout, …v nejhorším na rozvod), vitamíny, knížku Murphyho zakonu, olejicek a jiné drobnosti pro prcka, sexy podvazek, uhackovanou tašku na postylku a košíček… a jiné drobnosti…
Tak to jsi si to urcite uzila, rada se inspiruju a kdyz jsi to mela v Praze v jakem klubu jste byly?o podvazku jsem taky premyslela jako o darku..nedava se modry? Kdyz ma mit nevesta neco modreho?i kdyz nevim proc..
@Twixx píše:
To detska obleceni se proste nejak kupuje samo, to ani nechces a uz mas plnou tasku![]()
![]()
Jj to je pravda ![]()
@E.winka 2 já to neměla v Praze, ale u nás. Byly jsme ve Steak house.
Ten podvazek je spíš jako na svatebni noc???- růžový a myslím že tam je taky něco jako Bride to be. Jinak já mám podvazek jutovy s bílou a modrou si tam kousek přidám. Podle pověr by měla nevěsta mít něco nového, starého, půjčeneho, modrého
@Twixx píše:
Asi jo, protoze jeden den jsem nemela bricho skoro zadne a dalsi den dvakrat tak velky![]()
Taky se mi zvetsilo hodne rychle z maleho briska pak stagnovalo a posledni dny me uz zase hodne pne tak se asi chysta zase zvetsovat..
@E.winka 2 Jj nevěsta by měla mít něco novýho něco půjčeného něco modrého a něco starého.
@E.winka 2 píše:
Tak to mas pred spajzem malo mista?
A taky ti leze ven pupik?![]()
Ne místa mám dost, ale stoupám si moc blízko ke dveřím, tak jak jsem zvyklá ![]()
@SidiS píše:
To my na český chodíme.Naposled jsme byli na Doktoru Martinovi záhada z Beskyd a to byla teda hámotina strašná
Já jsem slíbila zítra dceři že půjdeme na Psí veličenstvo@Dannylinka To jsou krásný dárky.Hlavně si ten den užít.Organizaci přenech někomu jinýmu a ty si to užívej
Na cesky prave se segrou a nebo doma pres net sama kdyz se tam objevi,ale koukal semnou po cem zeny touzi a to jsme se nasamali, a to koukni to je super film..s pritelem do kina na scifi nebo akcni nebo i na pohadky
jednou za cas..
@Dannylinka píše:
@E.winka 2 já to neměla v Praze, ale u nás. Byly jsme ve Steak house.Ten podvazek je spíš jako na svatebni noc???- růžový a myslím že tam je taky něco jako Bride to be. Jinak já mám podvazek jutovy s bílou a modrou si tam kousek přidám. Podle pověr by měla nevěsta mít něco nového, starého, půjčeneho, modrého
Steak house taky dobry ![]()
Myslela jsem ze bych ji koupila modrej podvazek..
@Lemur84 píše:
Ne místa mám dost, ale stoupám si moc blízko ke dveřím, tak jak jsem zvyklá
Tak ono ti za chvili brisko neda a budes si stoupat dal ![]()
Ja mam jeste problem kdyz zaviram v praci kram a musim dat dolu na roletu zamky, je to moc nizko ![]()
@Dannylinka píše:
@Ivčule34 děkuji. Nastávající je už nervózníprý aby nespletl a nedal mi pravou
a že abych mu ten správný prst vystrcila
tak jsem mu rekla, ze ten jeden neber budu mít udělaný jinak
A jak to budeš mít udělané?
![]()
Tak co dneska na snídani
asi si uděláme volske oko
dneska jsme si s malou ráno hráli(chlap v noci prilezl), jelikož jsme četli článek, že tento týden poprvé otevírá oči a že jí máme zkusit posvitit baterkou na obličej, co bude vyvádět a taky že jo
dokonce dostal kopanec i do ucha
![]()
Dobre rano
ja jsem doma sama, tatka jel na melouch. Pujdu se psama a musim uklidit. Zitra mame to 4D a potom budu muset pozvat tchanovce na caj
k snidani bych asi mela mit vysluzku ze vcera, ale stacil vcera ten misa rez, dnes uz se zase budu chovat slusne. Chci taky varit a nez to upomali, tak vytahat vse, co mame pro mimino u nas doma, at to vidim nejak komplexne, bo jak se to postupne coura, tak uz ztracim prehled. 90% hadru je u rodicu, u me je minimum a spis hromada ptakovinek ![]()
https://www.toprecepty.cz/…verina-v-ph/
Mam nove mazani, znate? Ta Bonella je ceska, kvalitou pry srovnatelna s drahymi, stala 170kc. Je moc prijemna, zadna extra vune. No a olejicky, ty ja matlam porad vsude ![]()
Holky, já mám v plánu se dnes nechat „rozmazlovat“
Včera jsme byli na první části předporodního kurzu a paní tam stále zdůrazňovala, jak se máme nechat od mužů opečovávat. V těhotenství i po porodu. Byli tam i manželé, tak to slyšeli ![]()
Takže já jsem byla venku se psama a dál to nechám na něm. Oběd a tak
Snad se mi to podaří aplikovat na delší dobu než jen na dnešek ![]()
Až se převleču z venčicích tepláků, vyfotím pupek. Těším se na vaše ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat