Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46
26.10.18 08:24

@Asijetotu
Krásné ráno
Nepanikař…Dej se do klidu a řek i si že se nic neděje…
Já od 15teho spinila vážně dost a dvakrát jsem krvacela…a 19teho byli krásné vidět…akorát mi přidali více prášku a utrogestan tu nej davosu 4krat denně…a dnes jdu na kontrolu…taky mám strach ale verim ze i potom všem když se udrželi tak jsou silní…Musím být i ja…lehce se ti rádi ale věř že každá tady máme strach.....jen se tomu strachu moc poddavame.....moc ti držím palečky :palec: ;)

• načítám...
46
26.10.18 08:30

@small.happy.wife
Jsi zlatá.....moc děkuju za podporu ono to vždy tak nějak pomůže…člověk pak jde s takovým lepším pocitem…teda. jen než budu v čekárně před ordinaci :lol: ale jak říkáš bát se budeme všechny než.......
Myslím si že od počátku těhotenství už po zbytek života se člověk bude bát.......jen překonat ty obavy aby bylo vše v naprostém pořádku…
Je nespravedlivé že někdo ani nechce a má…a my co toužíme žijeme jen ve strachu zda bude…
Dám vědět jak jsem dopadla ;)

• načítám...
127
26.10.18 08:41

@Veerousek Ahojky. :kytka: Co se týká mého potratu, bylo to takhle. Minulý pátek v práci jsem začala špinit. Nebylo to nic velkého, ale musela jsem vzít vložku. Po práci jsem jela na pohotovst, kde mi dr řekla, že je tam gestační a žloutkový váček. Nasadila mi utroš a ascotutin, takže po cestě domů jsem je hned polkla, abych to nasadila co nejdřív. Řekla mi, že kdybych se rozkrvácela, mám přijet. Počítala jsem s tím, že to začne a měla jsem správného tucha. Začalo to v noci, do rána jsem měla krev i na peřině i přes vložku, takže to bylo jasné. Než jsem odjížděla na pohotovost, vyšlo „to“ ze mě, takže už jsem si to jela jen potvrdit, dr mi řekla, že už tam není nic. Jediné pozitivum bylo to, že to bylo v děloze a ne mimo. Takto mi to řekla. Dnes je to týden, už jen slabě špiním, takže i podle délky to odpovídá MS. Takže asi tak. A co se týká podbřišku, neboj se. Na začátku je to normální, roztahují se svaly, děloha je téměř jednou tolká než předtím, takže tlačí. ;)

• načítám...
21681
26.10.18 08:52
@Anonymní píše:
Holky, já jsem asi magor. Od včerejška mě přepadl pocit, že to dítě nechci. S dcerou mám zaběhlý chod domácnosti a ono nám to jen naruší. Jak je budu oba uspávat? Takhle si s ní vždycky lehnu do postele a třeba hodinu se spolu tulíme, než usne a teď to nepůjde. Ona je hlavně strašně citlivá co se spánku týče, sebemenší hluk a je okamžitě vzhůru. To ji bude to dítě budit a nechci ji dat spat do jiného pokoje.
Prostě si to všechno najednou nedovedu představit.
Promiňte, vy tady řešíte svoje problémy s potraty a já vytáhnu toto :,(

normálně bu´d bude miminko už spát, nebo budeš uspávat společně dve děti ;) :hug:
ničeho se neboj, já budu uspávat 3 a taky mám někdy obavy :lol: :mrgreen:
@Katuska26 takže jsi teď na to sama, opustit tehotnou :cert: :,( :hug:

• načítám...
2754
26.10.18 09:00

@Ajina39 Ahoj, drzim palce, at kontrola dopadne dobre. V kolik hodin ji mas?

• načítám...
180
26.10.18 09:00

Ne holky mě nikdo neopustil, špatně jsem to napsala. Málem jsme se před časem rozešli, protože já dítě chtěla a partner už ne, ale nakonec jsme se domluvili, že ti přeci jen zkusíme a ono to vyšlo :) no a někdy mě přepadá tahová myšlenka, jestli to bude ok, protože už máme dvě odrostlé děti a teď začínat zase od začátku…

• načítám...
449
26.10.18 09:16

ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jsem dnes 7+3 z IVF, podařil se první transfer. Termín cca 11.6. Jak tu některé holky psaly o špinění, tak já špiním od 4 tt bez přerušení pořád. Jelikož je to z IVF, na kontrole jsem co týden, vždy vše v pořádku, naposledy teď v 7+0 jsem krásně slyšela srdíčko a prý žádný hematom nic, co by špinění vysvětlovalo. Dr. říkala, že se to prostě někdy stává, ale já se každý den bojím, protože špiním celkem dost, i když beru léky. Takže strach, protože je to vymodlené miminko, už dokonce vím, že to bude holčička. Snad to dobře dopadne.

• načítám...
4328
26.10.18 09:16

@Asijetotu drž se :hug: třeba to nic nebude

• načítám...
9757
26.10.18 09:20
@lucil-ka píše:
Holky, nebojte, já vím, že je to stresující období, ale vše dopadne jak má :) Já jsem zase pořád nesvá z toho, že 6+3 jsem už čekala srdíčko a nic nebylo, jen žloutkový váček, já to beru statečně, ale manžela to docela zkolilo (no jo, nakonec jsem mu to prozradila). Doktor to tedy bral v klidu, říkal, že se asi zadřilo později, ale to se mi moc nezdá. Ono v tomhle období je prostě hrozně moc neznámých, spousta toho, co nemusí vyjít, každé ženské tělo je jiné, každý plod se vyvíjí trochu jinak, pak jsou tu ty hematomy a další obtíže, které mohou nadělat vrásky. Takže i když dobře chápu vaše obavy, taky jsem to skoro obrečela a doted se trochu bojím, stejně s tím nic neuděláme, a věřím, že vše dobře dopadne, a naše stresy jsou to poslední, co ten mini zárodek teď potřebuje :)

já jsem z toho taky docela špatná, že neviděl :srdce: v 6+2 tt (navíc podle mě bych měla být v 6+6 tt), ale dr. říkal, že se to stává, že je :srdce: vidět až kolem 7+ tt a že to zatím vypadá jako prosperující těhotenství… chlapovi jsem to řekla, už to známe, tak ať jsme připraveni na všechny varianty..
mě spíš znervoznuje, že k tomu všemu ani nemám žádný příznaky, trochu mě bolí prsa a trochu únava… přijde mi, že po těstu jsem měla víc příznaků než ted :lol: tak doufám, že se to ve středu rozsekne…
držím palečkz!

• načítám...
9757
26.10.18 09:23

@Ajina39 držím palečky!

• načítám...
4328
26.10.18 09:32

@Maria37 Tak vidím.ze příští streda bude pro hodně z nás rozhodující :mrgreen: neboj mě zase řekli že tam je embryo a srdicko poblikava takže nevím nic 8o a taky že mam hematom a uvidí se příští týden 8o

• načítám...
209
26.10.18 09:42

Ahoooj

Vsem moc gratuluju, cekame treti ditko a rada bych to s nekym sdilela. Jdu poctive docist a tesim se na pokec

• načítám...
21681
26.10.18 09:43

Holky prosim vas, existuje nejaky deodorant bez parfemace? Me se ze vseho tak navaluje a zvracim, je to pro me hrozne, strasne trpim, kdyz se chlap navoni :poblion:
Potrebuju ale pouzivat neco na sebe :roll:

• načítám...
389
26.10.18 09:46

@Paola86 Ahoj, ano, ted jdu od doktorky. Nasla “neco” diky bohu a velikostně to odpovida na den presne :lol: Takhle me vydesit ale chce me videt ve ctvrtek zase.

• načítám...
2368
26.10.18 09:55
@Káťa19 píše:
Holky prosim vas, existuje nejaky deodorant bez parfemace? Me se ze vseho tak navaluje a zvracim, je to pro me hrozne, strasne trpim, kdyz se chlap navoni :poblion:
Potrebuju ale pouzivat neco na sebe :roll:

Ano Rexona sprej je bez parfumace :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky