Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@E-nynka84
Děkuji za uklidnění, nevím proč ti doktoři občas tak straší
Jinak ta akce, tuším za 799 nebo 699 na 4D do Prahy od tohohle dr. běží na Sleveru pořád. A ten dr. byl příšernej kr**eten. Kdybyste se některá chystala, tak s tím počítejte. Platit mu plnou cenu, tak mu to tam otřískám o hlavu, fakt člověk na svým místě
ale nevadí, účel splněn, ještě dávám pytlíka bez díry v lebce a mám radost, je teda fakt živej, ale má se k světu, to je hlavní
teda…pytlíka tam má a velkýho, to je taky ještě hlavní. ![]()
@ozzian krásný
já se objednávám na 3d zítra, dnes tam prý není ta sestra, co to umí obsluhovat. Každopádně, jsem zvědavá, jestli se tam ta holka potvrdí
Ahoj holky, tak dneska mám 2. screening za sebou a prcek je v pořádku. Dneska 20+2 tt a váží necelých 450 g, tak je trošku napřed.
Jinak pytlika nám potvrdila doktorka po druhé, takže čekáme chlapaka.
![]()
@Rebecca01 gratuluji k potvrzení a krásným hodnotám
ti kluci jsou v bříšku nějak napřed - asi pak proto musí malinko zaostávat a dohánět to v pubertě ![]()
@Rebecca01 noo, tak to mate uplne stejne. Ten nas chudak mel ve 20+1 452g. Presne ve 22+1 uz mel 723, skoda ze nemusite na kontrolu
je dost napred, ale muze to pry byt s tak, ze se pak zasekne a uz neporoste. Nebyla jsem jeste na cukrovce, ta jedina me od zacatku strasi, doufam, ze to neni tim. ![]()
@ozzian No to snad neee
Na kontrolu jdu za tři týdny, což mi přišlo zvláštní, když normálně je to po měsíci a dostanu poukaz na test na cukrovku, toho se taky trošku bojím, ale není to ve finále nic strašnýho, pokud ty hodnoty nejsou extrémní. Čekala by nás v lepším případě dieta no
Ale zase můžu říct, že se snažím jíst normálně, ačkoliv jsem teď víc na sladký než před tehu.
Ale budeme věřit, že z toho budou prostě pořádný chlapaci
Jako podle toho screeningu je pupíčkem velikostně o 2 týdny na před.
![]()
@Rebecca01 máme to stejně, dva týdny a kus náskok. Kamarádce se narodil kluk, 2,70Kg, zdravej krásnej a do 7. měsíce měl taky dost drsnej náskok (bez cukrovky, vše bylo ok). Pak se zaseknul a už nerostl a zůstal takhle. Taky řešení ![]()
Ahoj holky, my byli v pondělí na 2.screeningu a máme potvrzeneho chlapečka Tobíska
vše ok měl 434g v 21+1
akorat za 5 tydnu pojedeme na kontrolu ledvinek , máme tam něco hraniční, ale prej to má plno chlapečků a pak se to srovná
jinak se hladil, posílal nam pusinky spulil na nas rtiky.. jinak pohyby už citim hodně pořádně řádi a to mam placentu na přední straně ![]()
Člověče ti si fakt navymýšlí s těma ledvinama
ale dopadne to dobře, stejně jako u nás, držím palce ![]()
Ahoj
,
tak já se přidávám asi
. Bud bych měla rodit na konci června nebo na začátku července tak uvidíme jak se holce bude chtít
![]()