Termín říjen/listopad 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2010
5.2.08 08:20

Angína je hnusná věc! Přeji brzké uzdravení! To máš opravdu o zábavu postaráno, tolik členů domácnosti:-) Ale musí být i sranda, né? My taky jíme hodně ovoce, zeleninu ani moc ne. To spíš manžel, ale sám si nevzpomene, jen když mu jí strčím až pod nos.. Jdu si udělat snídani,sice nevím co, protože mám sice hlad, ale na nic chuť.. Pak jdme s malou ven, doufám, že nezačne lejt…nějak se to tam račí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.2.08 09:59

To u nás je docela hezky,ale to nevidím za barák na druhou stranu.Takže až půjdu pro holku do školy,tak to poznám.To můj manžel zeleninu teda rád má,hodně papriky a rajčata-ty já ale nemám ráda.Pálí a štípe mě po nich jazyk a dásně.Já jsem teda na sobě spozorovala,že pořád něco cpu do tý …slušně… pusy,asi to je tím,že jsem přestala kouřit(nechutnalo mi to).Jestli takhle budu pokračovat,tak to budu teda vypadat moc pěkně.Aby si mě potom děti nespletli s cisternou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
5.2.08 11:52

Tak jsme se vrátily z venku oc krásnej den. S Cisternou? To jsem se upřímně zasmála.-) Snad nebude zas až tak zle, né? Teď máš nárok jíst, o něco víc! Koukám, že máš krásnej metřík, taky jsme ho chtěla, ale nejde mi to:o Nevadí. A máte už vybraný jména? Já vím, že je ještě brzo, ale my už máme od prvního těhu. Kluk- Richard, Holka - Viktorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.08 13:17

Ahoj,

přidám se k Vám, jestli můžu. Já bych měla mít termín 9. 10. K doktorovi jsem na první prohlídku objednaná až 18. 2.
Vy už ji máte za sebou?

Ahoj a přeji zdárná těhotenství a zdravá miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.2.08 14:19

Evi:holka bude Veronika (po mojí sestře) a kluk bude Marek-po manželovi.Nechci to ale nějak zakřiknout,ještě je moc brzy.Jak to,že ti nejde udělat metřík?Já to měla hned hotový,nic těžkýho to není.PREZIDENTKA:Vítám tě mezi námi tak nám o sobě něco napiš.Kolikáté mimi čekáte,kolik ti je let,odkud jsi?Já se ti představím..jmenuji se Jarka,je mi 28let,mám dvě holky a jsem z Kladna. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.2.08 14:23

Prezidentko,já bych měla mít termín 8.10.,ale je ten přestupný rok,tak mám termín 9.10.Na UTZ jsem ještě nebyla,jdu 14.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
5.2.08 18:16

Vítám Prezidentku!! I já se v krátkosti představím. Jmenuji se Eva, je mi 24 let a 3.10 čekám druhého potomka. První je 2.5 letá holčička a bydlíme v Táboře:-)

Jaru, to jsou moc hezká jména, taky jsem chtěla Marka, ale to u manžela neprošlo. Já si pro:,–(ila u první Kristýnku, tak teď je na řadě on.. Možná, až bude 3.:-) Ale to asi nehrozí. Já jsme holt technická antitalent, anglicky taky neumím, budu muset požádat manžela.

Já už mám prohlídku za sebou, ale ještě nebylo nic vidět. Byla jsme u dr hlavně kvůli tomu, že mě pobolívalo břicho a já se bála o mimi.. Jdu znova 11.2, to už snad bude vidět víc.

Jinak přeju krásný večer. Jdu se koukat na Ulici, manža už dorazil z práce, tak si převezme Týnu, na kterou jsme dnes silně alergická. Od rána je protivná jak blázen..Ach jo, snad se z toho obě vyspíme. pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.2.08 18:35

Evi,akorát jsem sem mrkla,než půjde ulice a už mi nedá neodepsat,tak musím rychle,abych v Ulici nic nezmeškala.Já teda některý herce v Ulici přímo nesnáším,ale čumim na to denně!Pak mám na ty herce ještě větší vztek a nervy.Já mám první holku Báru a druhou Adélu.Já bych chtěla Viktorku,ale ta by mi neprošla ani omylem.Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
6.2.08 07:26

Ahoj:-) Dobré ráno. Já bych spala…No, Jaru, já tam taky nějaký herce nemůžu vystát, třeba tu učitelku Haničku..jé, tu bych poslala na výzkum někam do Grónska,..Taky na Ulici koukám denně. Pak na Ordinaci a někdy na kriminálku, když u toho neusnu. ..hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.2.08 07:39

Evi,krásné ráno,já jsem vzhůru už od 6,mám už uvařený brambory na oběd,protože v 9:00 odcházím na plavečák kontrolovat holku,dneska mají plavání,tak si tam jdu dřepnout a hlídat.Má z té vody strach a učitelka jim už dopředu vyhrožovala,že nechce slyšet,aby nějaké dítě chtělo z vody ven,že se bojí.Tak jsem to tý učitelce včera ještě slušně zoopakovala,že má Bára z vody strach a že na to plavání jdu taky a pokud Bára bude chtít jít z vody ven,tak prostě půjde,jsem schopná tu učitelku do tý vody hodit (aby ale nedosáhla na dno) a nepustit jí ven,aby věděla jaký to je.Ona před rodičema bude dělat chápavou,vstřícnou a pak se dozvím od holky uplný opak,když je s dětma sama,jaká je.No uvidím.A ted k té ULICI,já nemůžu vidět Bedřicha a Hrehoryho (nebo jak se jmenuje),to jsou takový odporáci slizký,no fuj.Bedřich je vyzáží jak poslední vágus a Hrehory mi připadá věčně uslintaný jak prase,no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.2.08 07:42

Ordinace to je taky moje,koukám na ní už od začátku,je to moc hezký seriál,teda až na ty reklamy mezi tim.Kriminálka je taky pěkná a pak se mi líbí 112,teda pokud tam není nic o dětech,to nemusím vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
6.2.08 07:55

S tou 112 máš pravdu. Já na to koukala zrovna, když tam byl příběh o holčičce, co se šla koupat (doma) byly jí 2 a něco. Uklouzla a byla v bezvědomí. To jsme obrečela, viděla jsem tam Týnu..
Co to má za učitelku? Vždyť je to dítě a má právo se bát..Děláš dobře, že tam jdeš!! Ale co angína? Barunka to plavčo snad zvládne, když bude vědět, že jsi na blízku a schopná okamžitě pomoci..Takový učitelky jsou fakt k ničemu. Jen u dětí vypěstujou fóbie..
Tak Hrihorie taky nemusim, Bedřich mi nevadí. Jen by si mohla ostříhat ty klaunský vlasy:-) Tak hodně štěstí na plavču a Barče budu držet pěsti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.2.08 08:35

Evi,angínu sice stále mám,je to už lepší.To víš,že se bojím,aby z toho nebylo něco horšího,ale za mě na ten plavečák nikdo nepůjde,manžel je v práci a já bych to nepřežila,kdybych byla doma a na holku jen myslela.Kdyby tam byly jen hodinu,no tak možná…ale oni tam jsou dvě hodiny.Hlavně u nás na plavečáku se utopilo už tolik dětí,že to není možný.A já mám hned černý myšlenky,hlavně na dvě třídy (50-60 dětí) jsou 3 učitelky.Takže pro mě je takový počet dětí neuhlídatelný,tak si ohlídám to svoje dítě.Hele,moje máma se ségrou bydlí v cizině a s tátou se nestýkám už 6 let a brácha je taky pořád v práci.Kdyby tady byla moje máma,bylo by to s dobrý,měla bych v takových marodních stavech pomoc.Manželova matka (bydlí u ní ještě dcera 22let),ví,že marodím,měla jsem i teplotu a myslíš,že se třeba jen nabídla,že vyzvedne holku ze školy?NE!Ani je to nenapadne a to má holka školu 10,max.15 minut pomalou chůzí od baráku.Já se ale nikoho prosit nebudu,moc se těším,až přijdou,že něco potřebujou…jak já se těším :twisted: ,to něco zažijí.No za rámeček si to nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
6.2.08 08:46

Jasně, jen jdi. Na tolik dětí jen 3 učitelky? To je nějak málo, ne? Hm, s rodinou Ti nepomůžu. A to tchýni nemůže něco říct manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.08 13:34

Ahoj,

díky za přivítání.
Také se malinko představím. Jmenuji se Markéta, 26 let, jsem z Prahy. Toto je mé třetí těhotenství - první skončilo spontánním potratem v 6tt, z druhého mám 1,5 letou holčičku s kombinovaným psychomotorickým postižením a teď nevím, jak to dopadne, protože jsem zjistila, že opět špiním…(což u mého prvního těhu znamenalo začátek potratu!) Teď se snažím dovolat mému doktorovi, jestli mě vezme kvůli tomu dřív (jinak jsem objednaná na 18.2), ale nemůžu se mu dovolat. Ještě to budu zkoušet.
Problém je v tom, že kdyby mě chtěl poslat do nemocnice, tak u mě to není možné, protože dcera potřebuje speciální péči a já ji nemůžu nechat samotnou. Samozřejmě, že když nebude zbytí, tak se nic nedá dělat, jenomže já si myslím, že tam budu daleko víc ve stresu, než doma s malou, kde se budu snažit spíše polehávat a být v klidu! No hlavně, aby to dobře dopadlo a mimi bylo ok!!
Holky, máte taky nějaké zkušenosti s krvácením na začátku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí