Poradna duly
Jana Čurdová
Evisko .....super že KO dopadla dobře…já zatím poslíčky ani nic jiného nepocituju…dokonce mi mi i míň tvrdne břicho…poslední dny skoro vůbec…tak snad to zvládneme až do konce
![]()
a mojí tchyni neberou žádný děti…jen ty cizí…to pořád říká kdo už co umí a takový řeči…
ale svoje nepochválí.....a hlavně je dost pohodlná,mno manža říká že líná.....a děti jsou práce i ty starší.....
takže......na ni prdím ![]()
Edik píše:
Evisko .....super že KO dopadla dobře…já zatím poslíčky ani nic jiného nepocituju…dokonce mi mi i míň tvrdne břicho…poslední dny skoro vůbec…tak snad to zvládneme až do konce![]()
![]()
![]()
a mojí tchyni neberou žádný děti…jen ty cizí…to pořád říká kdo už co umí a takový řeči…
![]()
![]()
![]()
ale svoje nepochválí.....a hlavně je dost pohodlná,mno manža říká že líná.....a děti jsou práce i ty starší.....
![]()
takže......na ni prdím
hm rodiče si člověk nevybírá a tchýni a tchána taky ne ![]()
Já tchána ani tchyni neznám a nějak mě to netrápí …
Tak zase nové téma tchánovci . Po zkušenostech z bývalou skoro tchyní jsem prohlásila že chlapa jedině bez matky
a je fakt že svou tchyni neznám a asi ani znát nebudu furt se nějak nemužu smířit s jejím postojem ohledně muže se kterým přestala mluvit jen proto že nechtel dělat to chtěla ona. Navíc nevím jak by se postavila k tomu že jsem o skoro 5 let starší a mám nemanželské dítě a co teprve k osvojení které se chystá.
Sluní ty jsi ale šikulka já jsem elektronickej antitalent proto smekám před každym kterej tohle dovede, SMEKÁM!!!!!!!!!
jira105 píše:
Tak zase nové téma tchánovci . Po zkušenostech z bývalou skoro tchyní jsem prohlásila že chlapa jedině bez matkya je fakt že svou tchyni neznám a asi ani znát nebudu furt se nějak nemužu smířit s jejím postojem ohledně muže se kterým přestala mluvit jen proto že nechtel dělat to chtěla ona. Navíc nevím jak by se postavila k tomu že jsem o skoro 5 let starší a mám nemanželské dítě a co teprve k osvojení které se chystá.
Sluní ty jsi ale šikulka já jsem elektronickej antitalent proto smekám před každym kterej tohle dovede, SMEKÁM!!!!!!!!!
díky díky
já jsem asi měla být chlap
ale v poslední chvíli si to kdosi rozmyslel ![]()
Jani díky ty tvoje nechci po tom co jsem od tebe všechno slyšela ![]()
jira105 píše:
Tak zase nové téma tchánovci . Po zkušenostech z bývalou skoro tchyní jsem prohlásila že chlapa jedině bez matkya je fakt že svou tchyni neznám a asi ani znát nebudu furt se nějak nemužu smířit s jejím postojem ohledně muže se kterým přestala mluvit jen proto že nechtel dělat to chtěla ona. Navíc nevím jak by se postavila k tomu že jsem o skoro 5 let starší a mám nemanželské dítě a co teprve k osvojení které se chystá.
Jíro já zase neumim jiný věci, třeba svíčkovou
teda možná bych jí zvládla, ale nevím jak by chutnala ![]()
Tak se svíčkovou jsme na tom stejně od té mám mamku ale já zas umím guláš
. A umím i jiné věci jen si vzhledem k plodovce na mozku na ne nemužu nějak vzpomenout ![]()
Holky já nevím co mám dělat malej je nějakej klidnější a celej den jsem jen v hodně lehké košilce a potím se jak dveře od chlíva nic nepomáhá. poooomooooc
Olinko,nebyla jsem doma,tak reaguji až ted.Vnitřní sondou mi dělal utz minulou návštěvu a i ted,ale nevím,jestli i kvůli čípku,dělal mi to hlavně kvůli placentě.
Teda holky,já jsem nebyla odpoledne doma a vy jste toho stihly napovídat tolik,že mám uplný chaos v tom,která co psala.Takže radši nebudu reagovat,abych nevypadala jako blb.
Tak,ted jsem napsala adminovi kvůli tomu uzamčení a budu čekat na odpověd.
Holky,já se z toho po…u,teď mě chytly tuplem ty bolesti podbřišku,vůbec nevim co to je a na poslíčky je ještě brzo,hlavně ty nejsou celý den a ani odpočinek mi nepomáhá
Já ještě necííííííí,je brzo ![]()
Jdu si dát zase pohov na gauč,třeba se zítra dozvím z čeho to je … začínám mít strach ![]()
OLI …nic si z toho nedělej…já tu odpolko napsala Evišce že posledný dny a týdny mě opustilo tvrdnutí bříška.....začala jsem uklízet a ood té doby jen ležím…
začalo mě neskutečně bolet břicho a tvrdý jsem ho měla při každým sebemenším pohybu…
![]()
ono už to s námi asi lepší nebude.....
musíme vydžet holky...... ![]()
na zítra ti držím palce......mě už je trochu líp,ale taky se poslední dobou plaším ze všeho......
musím začít makat na té výbavičce at mám klid..... ![]()
Teda,holky,dneska jste toho napsaly ![]()
Tak já tukám,tukám.....mě nic zatím není,krom toho,že jsem víc unavená a blbě se mě v noci spí,nemůžu přes ten břuch zaujmout pohodlnou pozici......CS mám 0,zavřená jsem…asi budu malýho nosit ještě na Ježíška
![]()
Ahoj maminky.. jen se Vás chci zeptat na to uzamčení diskuze. Proč to chcete udělat? Jsem sice z prosincovek, ale poslední dobou vás sem chodím číst a hlavně se těším, až začnete rodit ty vaše miláčky. Že budu sledovat, jaké jste měly porody, vaše postřehy a rady. Mohla bych tedy potom také dostat heslo? Děkuju..
Dobré ranko děvčata
tak zas noc jak korálek jestli jsem dohromady spala 3 hodiny tak je to moc už se zblázním furt musím něco prodýchávat břicho a záda to přece není nornální malej je nejakej podezřele klidnej tak uvažuju že skáknu na monitor abych měla jistotu.
Oli a kam jdeš na to vyšetření? Nestálo by za to skáknout si na ko i do nemocnice a monitor? Jen tak pro jistotu.
A co vy ostatní?
Dobré ranko všem,
Jíro,do nemocnice právě jdu … a nevyspala jsem se stejně jako Ty
Bolelo mě to celou noc a malej se za celou noc taky nezklidnil,jindy je v noci hodnej,ale co dělal dneska,to byla hrůza
Koukám,že Tě bolí tak záda,mě děsně v kříži … to je děs,jen mě trápí,že nevím od čeho to je,když prý mám čípek v pohodě … máš alespoň výhodu,že jsi o něco dál než já,ale stejně se strašně brzo,musí ještě v pupíku vydržet.Tak si taky skákni na monitor,já mám teda doporučení jen na vnirřní sondu,tak uvidíme …