Poradna duly
Jana Čurdová
Euphorbio- nevím kolik pije Pusik a vím, že ses ptala jí, ale já ti taky odpovím a já osobně piju půl litru denně. Na noc si ho nedělej, nebo se ještě víc učůráš.
Takže ráno k snídani a dopoledne k obědu si ho dávám já a mezitím ještě piju čaj pro těhotné........
Martina
Ahoj holky
Janiah- dodatečně bych ti chtěla i já popřát k tvým narozeninám at se ti splní všechna tvoje přání ![]()
Tak zítra du na kontrolu doufám že bude vše v pořádku.
Už asi týden mě pěkně bolí záda.Taky mě včera pobolívalo v podbřišku jako když to mám dostat ale pak to přestalo a za chvíli zase asi tak do hodiny 3× a potom už nic žeby poslíčci?Jinak prcek bude asi akrobat to jsou uplný přemety
Marti to uzamčení diskuze je dobrý nápad dofám že stím nebudu mít problémy, ted jsem vás hledala a co to je SZ
taky bych ráda ti dala na mě kontakt kdyby něco se semnou dělo.
Holky dneska se cítím jak míša kulička i když jsem přibrala zatím 7kg fak už bych to nejradši měla za sebou ale to si ještě počkám.Včera jsem mluvila s tchýní tak mě říkala že se jít /ted muj manžel/ narodil už v sedmém měsíci.A já můžu říct že je to urostlí chlap a skvělí manžel
![]()
tak zatím pa pa a zítra mě prosím držte pěstičky
Ahojky,
kde všechny jste????
No nic, já jsem nervozní, pořád čekám a nic. Dneska v 6h ráno mě zbudili ty mršci poslíčci, dneska teda byli nějaký silný, další na mě přišli před 10h a od tý doby nic. Jen mi zase teče hlen. Mě se líbí páteční datum 8.8.2008 tak třeba se líbí i Nikolce!! ![]()
Euphorbio ježííš nestraš mě s tím sexíkem. My nemohli první 4 měsíce pak to doktor dovolil spíš výjimečně a od 6 měsíce zase útrum. Tak teď, když konečně z toho nehorzí (kromě porodu) nic jinýho tak to nezabere ![]()
Jdu čistit okna a prát záclony!! Vy se mějte krásně a snad jste všechny v pořádku
Ahoj holky,
teď jsem si konečně od rána sedla.
Byla jsem s klukama na preventivní prohlídce- Petřík na 5 leté a Míša na 1,5 leté. A Petřík ještě k tomu dostal píchanec- očkování.
Pak jsme šli do parku a pak ještě do města pro ten kočárek a ostatní zboží.
Takže hlásím- už to máme všechno doma- myslím kočárek......
![]()
Palmínku - to SZ znamená soukromá zpráva. Také jsem ze začátku nevěděla co toje za zkratku.
Maufko - páteční datum je krásné, že?
Proto jsme ho taky vybrali Petříkovi- ale to už teď bude 5 let zpět. Takže v pátek 8.8. 2008 oslaví už své 5. narozeniny. ![]()
No bylo by dobrý, kdyby se i jeho sestřička narodila na stejný den. Její rodné číslo by pak začínalo na 080808/
To by bylo krásné, že? ![]()
A moc to s těmi okny a záclonami nepřeháněj. Ať si neublížíš.
Jo a zítra jdu na ten předporodní kurz, v pátek Petříkovi pro dort- to přijede i Lucka (manželova dcera z prvního manželství) a v pondělí mam poradnu už v porodnici a pak zas celý týden nic.
Jo jinak po včerejší chůzi- nachodili jsme asi 10km, tak mi kleslo břicho hodně dolů. To vidím i já sama. A že většinou nic nevidím, když mi ostatní něco říkají.
Tak by to mohlo vyjít na dřívější datum, když bych třeba hodně chodila.
No ještě musím vyzkoušet ten sex- ale upřímně se mi do toho teda moc nechce. Trošku se bojím, aby mi třeba u toho nepraskla plodovka.....i když by to bylo pak jasný a rychlí, ale nějak tam prostě ten strach je, že bych tomu třeba až moc pomohla…no uvidíme. Třeba se podíváme na nějaký pěkný film až budou dětičky spinkat a pak to třeba přijde samo.
![]()
Pusíku - ty si asi teď užíváš toho svého manžela a výletů- aspoň aby vám to počasí vyšlo.
Janniah - co ty v tom špitále? Nějak nám nepíšeš. I ty jedna nevěrnice
Snad jsi v pořádku a nic se neděje- vím že by si se jistě přihlásila a dala vědět, ale máme holt už taky strach. Tak brzy napiš, co s tebou je. Od úterý jsi nedala o sobě vědět.
Hako - a co ty? Taky si nedala od úterý vědět. Né, že by to bylo nějak povinné, ale když už se nám to všem krátí, tak si říkám- jestli se něco třeba s někým neděje.
Maru - copak děláš pořád ty? Asi odpočíváš po té víkendovce, co? Tak odpočívej a taky se brzy ozvy.
No a víc zas nevím.
Sem nějaká už fakt po těch 2 dnech chození unavená.
Tak si půjdu asi odpočinout a dám si nohy nahoru a zítra si snad taky odpočinu na tom předporodním kurzu.
Tak ahoj holky a opatrujte si bříška. Papapaaaa Martina
Holky,
dala jsem do galerky zase nejnovější fotku pupíku. ![]()
Martina
Holky-
Naše nová- soukromá diskuze je tady: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak vás čekám už tam.
Nikdo sem přijde a vyzkouší si kliknout na tento odkaz se tam bez vstupního povolení nedostane. Ten odkaz funguje jen nás- vyzkoušené.
Takže u vás stačí jen kliknout- pokud jste přihlášené.
Přihlášené jsou-
já - maminkamartina
dále to jsou: maufka Pusik Maru Euphorbia janah09 Lucie1977 Janniah Hako Mishule plaminek
to jsme teda zatím všechny co sem píšeme.
Pokud bych na někoho zapoměla, tak mi dejte vědět SZ.
Ahojky a čekám vás už tam.
Tak už sem nepište, ale pište tam.
Díky a paaa a dobrou noc.
Martina
a pokud to někomu přeci jen nefunguje- podívejte se na to, zda jste opravdu přihlášené a pokud ano a stále to nefunguje, tak taky napiště SZ nebo i sem.