Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
12.8.05 08:40

Ahoj holky,

připojím se k diskuzi o nošení mimi. Šátek se mi zdá sice dobrý, ale asi bych neměla nervy na vázání těch uzlů :) Jinak klokanek je velký výběr, takže pozor na to. V některých se mimi opravdu divně bimbá a opora na záda nic moc, ale jiné jsou opravdu kvalitní a dobře vyztužené. Například o firmy Deltim není špatná - cena kolem 500,–, zrovna nedávno jsem na ní koukala v obchodě, protože kamarádka mi půjčila nějakou obyčejnou a tam bych snad neměla odvahu tak malé mimi po:,–(it, aniž bych ho přidržovala pořád rukama z obou stran a toje pak celkem zbytečné..

Ahoj Jarka a Třešnička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 09:16

Ahojte děvčátka,
já si dneska ráno trochu přispala, tak se k Vám přidávám až teď. Zase jsem se vzbudila po třetí a usnula až okolo 6, prostě děs běs a ten sen, co se mi zdál, no hrůza. Byli jsme s manželem na přednášce na přípravu k porodu a pouštěli nám videokazetu. Ženě dali dítě na kojení a když zvedla tu košilku, tak měla prso celé od krve a teklo to až na zem. Pak mě Stázi naštěstí vzbudila!!!

Werinko - to plastové lehátko je do vany a není to možná až tak špatné, miminko ti nesklouzne pod vodu.
Nebo jak jsme teď byli v tom dětském, je tam vanička, která se dá připevnit přímo na vanu, ale není moc veliká, ale ani ne moc drahá, myslím, že stála okolo 250,–, takže se to dá.

S tím šátkem si taky myslím holčiny, že to nebude až tak ideální, dívala jsem se ještě ne netu a připadá mi takový vratký, abych řekla pravdu, tak bych měla strach, že mimčo vypadne, vážně nevím.
Ale jak píše Jarka, ta klokanka Deltim, to je asi ta co jsme viděli s manžou. Stojí 504,– a vypadala vážně hodně dobře, myslím, že bude hodně pohodlná. A pokud vím, existují myslím i klokanky, kde mimčo může být v pololehu, zdá se mi, že jsem to někde četla, ale ty už budou dost drahé. Každopádně se někde jukněte, klokanek je velký výběr.

Majdi - staršně moc mě to za tebe všechno mrzí, ale vůbec nevěš hlavu.
Je si ten doktor jistý, že má mimčo 7+2, já bych na to nesázela, pokud je tam jen tečka. Mimčo v 7 tt, je dost velké, holky ti to potvrdí. Řekla bych, že to tomu IDIOTOVI vychází podle tvojí MS, ale na to nesázej Majdinko.
Já to takhle měla u Stázičky. Chodila jsem k doktorovi každý týden, aby to kontroloval. Mimčo bylo děsně malé, než mělo být a doktor, mě už posílal málem na potrat, ale když jsem nepotrácela sama, čekal taky.
Nakonec jen zjistil, že jsem prostě otěhotněla v době, když už jsem dávno měla mít MS. Nebude to náhodou i tvůj případ???? Řekla bych, že ano, pevně v to věřím, zázraky se totiž dějí, můj doktor tomu sám nechtěl věřit, ale nakonec to přiznat musel, věř tomu i ty.
Moc na tebe myslím a věř, že to bude dobré.
Drž se Majdičko a dej vědět a ktomu zvěrolékaři už nechoď!!!!!!!!!
A NETRÁPIT SE MAMINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.8.05 09:18

Ještě jednou všem děkuju za poporu!!!

Duphaston mám 1ráno a 1večer, tedy 2 pilulky denně. Ale já myslím, že mi ho dal jen pro pořádek, miminko v 7tt+2dny přece nemá 2mm! Má mít už 2cm a hlavně srdíčko. Teoreticky připustil, že jsem mohla otěhotnět déle, než si myslím, ale to by muselo být až po termínu MS, která nepřišla. Navíc, já jsem si jistá, že jsem těhotná od začátku července, měla jsem všechny příznaky a přesně to odpovídá mému cyklu 21-24dnů. Takže nic, holky, já už se jen modlím, abych potratila samovolně a nemusela jít na kyretáž do nemocnice. A jestli budu muset, tak ať už to mám za sebou. Obávám se, že teď beru hormony pro růst děložní sliznice úplně kontraproduktivně - jen na to, aby mi pak toho víc vysáli…

Vyjde to příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 09:23

MOŽNÁ ŽE TO LEHÁTKO NEMUSÍ BÝT ŠPATNÉ, ALE PŘIPADÁ MI BRUTÁLNÍ, TAKOVÝ KUS PLASTU Brrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAŽDOPÁDNĚ KLOKÁNKU SI KOUPÍM KVALITNÍ - TETA MĚLA CHICCO A BYLA FAJN, DAVČA SE V NÍ NEBIMBAL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.8.05 09:33

Majdino - trochu méně pesimizmu! Nemyslíš, že když je ten tvůj Dr. takový ODBORNÍK - že se mohl třeba SPLÉST a změřit mimíska špatně???? Na tvém místě, bych pro svůj klid zašla za jiným Dr. nebo třeba na pohotovost, aby Ti udělali kontrolní UTZ (i za cenu, že bych si ho zaplatila)......... Moc držím palce, ať je to OK!

šátek/klokanka - mě od klokanky odradilo právě to, že jsem viděla jak se v ní mimčo divně houpe ze strany na stranu, je takové celé pokřivené a maminka ho musela ještě oběma rukama přidržovat. Ale když píšete, že v „lepších klokankách“ je tomu jinak ?...... Šátek se mi zdá dobrý, protože ty úvazy jsou přeci jenom pevnější a několikrát jištěné a mimčo se nemusí přidržovat, takže máte volné ruce …
Ale to je jen teorie - vše ukáže až praxe.

Vanička - koupím klasickou a až dítko poporoste budem taky koupat ve velké vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 09:40

MAJDI,
ty už mě vážně štveš, všechno jsi už vzdala, ale proč??? Já si taky vždycky říkala, to jsou příznaky, ale čím víc chceš otěhotnět, tím víc těch příznaků máš, věř mi, sama jsem to zažila.
Když mi doktor předtím řekl, " no nic počkáme poslední týden a když to nepovyroste jdete na potrat", myslíš, že jsem neřvala, navíc mi mamča v ten den koupila jen tak ze srandy pro malou nádherné ponožečky, jak jsem je viděla, chtělo se mi..........., ale pak jsem si řekla ne, já vím, že je všechno v pohodě, a bylo.
Nevzdávej to Majdi, vážně to chce jen čas a ten se teď ve tvém případě táhne, tomu věřím.
Kdybych to nezažila neutěšovala bych tě tak, ale dělám to proto, že přesně vím jak ti je a že to vůbec nemusí být tak, jak ti to říkal ten...............
Já už se k němu ani nemůžu vyjádřit, nejvíc mě štve, že než aby doktor povzbudil, ještě více člověka zdeptá.
Ty teď musíš být v klidu a ne se nervovat, každopádně to hoď za hlavu, ono to nějak dopadne, ale nesmíš to předem vzdávat.
Kup si něco hezkého, udělejte si pěkný večer, zajděte se někde pobavit, ale UŽ NA TO PROBOHA NEMYSLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROZUMÍŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weri - zapoměla jsem ti ještě napsat, my jsme prve koupali tak, že jsme srazili dvě židle, na ty dali vaničku a tak jsme koupali. Není to bůhvíjaký komfort, ale na tu chvíli to stačí, než vymýšlet serepetičky, případně si kupte tu vaničku, co se dá připevnit na vanu, tehdy to nebylo, jinak bych si to asi pořídila taky.
Nebo je ještě jedna možnost.
Kup si vaničku, která je dohromady s přebalovacím pultem. Stojí 1500,–, ty nejlevnější, já bych teď něco takového chtěla, právě to s Tomem řešíme.
Ber to tak, já čekám už třetí, nemůžu teď kupovat všechno nové, už to nevyužiju, ale ty si ty nákupy užívej, ještě to určitě využiješ.
Případně to prodáš.

Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 09:53

HANULI já se na tu vaničku s tím přebalovacím pultem už dívala, ale koupelnu máme dost malinkou,tak tam se nevejde a navíc ty pulty jsou trošku na mě velké. No asi se spíš poohlídnu na tu vaničku co se dá připevnit na vanu,to bude lepší.
Když jsme byli větší mamča nám dávala vaničku pak na zahradu místo bazénku na čvachtání :lol:

:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.8.05 10:16

Hanulinko,

díky, vím, že to myslíš dobře. Já jsem otěhotněla víceméně náhodou, vy:,–(ila jsem prášky a šup, hned to bylo. My to nečekali, ani se za to nemodlili, ani si to teď nijak zvlášť nepřáli, prostě čekali jsme, že to přijde až tak v říjnu a později…Takže žádné namouvání si příznaků se nekonalo - já to věděla, že jsem těhotná a krev to taky prokázala.
Navíc jsem včera večer začala daleko víc krvácet než předtím, už to není jen špinění, hustý hlen, který to dříve všechno držel uvnitř, už taky 2 dny není…vlastně nevím, co dělat, je pátek, blbej den, navíc, jiný doktor, který mě vezme, má teď dovču a bude až v pondělí a chodit k někomu třetímu…Nic mi není, břicho mě nebolí…A chci radši samovolně potratit než se ještě x dní trápit v nemocnici a pak jít na tu kyretáž…Blbá logika?

No nic, holky děkuju, já už Vám tady nebudu kazit radost z miminek a těšení se, je to krásný, moc vám fandím, ať se všechno vykulí, jak má:-) Mně se to určitě taky příště podaří, tohle byl vlastně jen pokus mimo plán:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 11:06

Majdi - já to teda vzdávám, však sama uvidíš. Přeju ti, jestli to nevyšlo teď, vyjde to příště. Možná to bylo i vysazením těch prášků, tělo na to těhotenství asi nebylo dostatečně připraveno.
Ale myslím, že s otěhotněním mít problémy nebudeš.
Zatím se měj hezky a dej zase vědět.
Snad aspoň ten druhý doktor bude zaněco stát a řekne ti víc.

Weri - ty jsi mě s tou výškou celkem pobavila. To říkáš mě, která má 155 cm.
Jsem malý pidižví, manža má 188, je to proti mě obr.
Mě se ten pult zase tak vysoký nezdál, možná jsme viděly každá jiný.
Vy budete koupat v koupelně. My ze začátku koupeme v ložnici. Do koupelny by mi pult taky nevešel, ne že by byla malá, ale nekoupala bych tam.
S tou výškou si mi připomněla, já když někam přijdu a řeknu, že mám dvě děti a čekám třetí, tak si myslí, že rodím asi od 15. Nevím, jestli je to tou výškou nebo vypadám tak mladě!!!
Pravda ale je, že když nejsem nalíčená sama si někdy připadám jak dítě.
Moje děti mě nijak moc nepoznamenaly, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 11:09

:D TEď JSEM SI VŠIMLA, KDO MÁ DNESKA SVÁTEK, POKUD TO BUDE HOLČIČKA BUDE TO PRÁVĚ TA, KTERÁ MÁ DNESKA SVÁTEK!!!! :D

JAKÉ MÁTE JMÉNA PRO HOLKY A KLUKY VY??? KLUKA JEŠTĚ MOC NEMÁME UJASNĚNÝHO, CHTĚLI JSME ŠIMONA,ALE BOHUŽEL BUDE MÍT PŘÍJMENÍ TAKÉ NA Š, TAK JE TO CELKEM BLBÝ. NO JMÉNO PRO HOŠÍKA VYBÍRÁ ROMAN,ALE ZATÍM ANI ON NEMÁ JASNO. JEŠTĚ SE NÁM LÍBÍ MICHAEL (TO BY BYL TCHÁN RÁD, FANDÍ SUMACHEROVI :lol: ) A MĚ SE LÍBÍ FRANTIŠEK A ONDŘEJ

A CO VY????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 11:14

HA HA!!! TAK TO MEZI MNOU A ROMANEM JE ASI TAKOVÝ ROZDÍL JAKO MEZI TEBOU A MANŽELEM JÁ 158 A ROMČA MÁ 194 CM :lol: :lol:

NO S TÍM KOUPÁNÍM UVIDÍM, MŮŽU TO ZKUSIT V KOUPELNĚ A KDYŽ TO BUDE BLBÝ,TAK TŘEBA V POKOJÍKU,KDE BUDU MÍT STEJNĚ I PŘEBALOVACÍ PODLOŽKU NA POSTELI,TO BUDE ASI MOŽNÁ NEJLEPŠÍ NA TĚCH ŽIDLÍCH,ŽE?NO UVIDÍME PAK V PRAXI.

NO O MĚ SI TAKY MYSLÍ, ŽE MI JE TAK 17 (JINAK MI JE 23) A KDYŽ SE NENAMALUJU, TAK TO JÁ VYPADÁM JAK NEMOCNÁ A PŘIPADÁM SI OPRAVDU NA TĚCH 17, ALE VZHLEDEM K MÝM PROPORCÍM SI NEMŮŽOU MYSLET, ŽE MI JE 17 :D :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.8.05 11:19

Hanulinko,

děkuju a nezlob se na mě. Jsem srab, to víš, bojím se dalšího zklamání. Toto je odpověď internetového pana doktora na můj dotaz: „Dobrý den,tak tohle je obtížné hodnotit, musel bych vidět, chápu,že vás zklamu,ale nemůžu toto přesně hodnotit. UZ vidí skutečně těhotenství až od pátého týdne, tady, pokud kolega něco viděl se klidně může jednat o mladší těhotenství, není to nic neobvyklého! Špinění opravdu prakticky nic nemusí znamenat,je relativně velmi časté aniž cokoli znamená. Jediné,co bych doporučil,předpokládám,že tak bude učiněno, je UZ kontrola za několik dní,kde by mělo být již jasně něco vidět.“…Kdyby mi to takhle podal ten můj doktor, tak určitě neprobrečím odpoledne a skoro i noc…A určitě to automaticky nevzdám…Jo, ta komunikace mezi lidma, to je prevít…Já se tím snad začnu profesionálně zaobírat, vidím to všude kolem, v práci…

Werinko, my máme Matyldu a Metoděje. No, Máťu a Méťu…Tedy až se to podaří, ale ta jména máme už několik let bez ohledu na těhotenství…František, jo? Hmmm, Fanda je hezký. Ondra taky, ale dost častý…znám samé správné Ondry…hlavně - umíte doma všichni říkat ř a r? My to máme dostatečně v příjmení, takže u mě už takováto zvučná jména nepřicházejí v úvahu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 11:31

Weri - mě je 27, no a ty proporce!!! Jsem celkem drobná, jen zadeček by mohl být menší, ale to záleží spíš na váze, většinou se držím. Mám děsně malé prsa, takže i podle nich vypadám jako školačka, tady v tom mi to těhotenství vyhovuje, až na to břicho.
Prsa v těhotenství vždycky přibírám jako první a pak jde břicho. Do zadku mi to zase tak moc nejde. Stehna jsou později horší, taky mi dost popraskaly při prvním těhu. Ale to jsem přibrala 25 kilo, možná i víc, měla jsem na konci necelých 80, no děs a hrůza, to nikomu nepřeju, ale je fakt, že to bylo rychle dole. Po porodu jsem šla dolů o 8-9 kilo. Před porodem jsem byla jak balon. Měla jsem strašně moc vody a byla celá nateklá. U druhého to bylo v poho.
To jsem měla 12 navrch, to se dá. Po porodu mi zůstalo okolo 5 a ty byly dole za dva měsíce, přibližně.
Břicho nemám popraskané skoro vůbec, ale prsa taky dost, protože jsem šla už v prvním těhu z jedniček na pětky.
Teď mám normálně velikost 1-2 a teď jsem na 3. Po porodu to budou zase 5-ky. Prsa se mi strašně nalívají.
Bože, já se zase rozepsala. Měla bych jít vařit, ale vůbec se mi nechce.
Dneska bude čína, tak to je jediné co mě asi donutí vařit. No, krom dětí.
Oni se před chvíli nacpali ještě štrůdlu a malá vůbec nevypadá, že by šla spát, zato já bych spala, až bych brečela.

S těma jménama ještě nevíme, pro holku se nám jich líbí víc, ale pro kluka nic moc. Mám vybrané dost neobvyklé jméno co ani není v kalendáři a na netu jsem ho taky nenašla. Líbí se mi Tristan, jsem asi pošahaná a nebo Kristián. Rodina šílí, když to slyší!!!
Taky si myslíte, že je to tak nemožné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
12.8.05 11:35

Teda člověk tady týden není a vy napíšete 10 stránek příspěvků, ještě že mám dovolenou a mohla jsem to všechno přečíst…

WERINKA: my máme pro holčičku, kterou si oba přejeme: JOHANKA má svátek 21.8. a pro chlapečka, který by nám taky udělal radost: MICHAEL, ten má svátek v září. Takže mimi bude mít svátek půl roku poté.

Vítám ANIKU,HANULIKU,LUKYVEDU!!! A Hanuliko,Aniko, já tuhle diskuzi zakládala, tak taky bouchám do stolu, že tady budou jak ledňáčci, tak dubňátka!!!

Já patřím jinak do denníčku Nové snažilky, tam mám taky fotečku z prvního UTZ v 10.týdnu. A ještě píšu do Očekávání zimních miminek-občas.

MAJDINA: já ti přes to všechno přeju, aby bylo mimi mladší a Dr. se jen ukázkově zmýlil..což je velmi dobře možné.

BABOO: Holka přeju ti aby ti bylo brzy dobře…já to fakt neznám kromě únavy jediná negativní věc nebyla…

V pondělí aktualizuju seznámek, už je nás tu požehnaně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 11:46

Majdi - no vídíš, já ti to říkala. Doufám, že ses zase trochu uklidnila. Ještě není nic ztraceno. V pondělí uvidíš, zajdeš si k doktorovi a pokud mimi roste bude zase o něco větší, ale se srdíčkem mám zkušenost, že jde vidět až v 7 tt, alespoň u mě to tak bylo a doktor mi to říkal taky. Někdy mám pocit, že každý říká něco jiného, tak nevím!!!
Pokud jsi např. v 5 tt, máš relativně ještě týden a něco čas, než půjde vidět srdíčko.
Strašně moc si přeju, aby jsi byla stejný případ jako já, protože takové případy jako my, tedy vyjímky, potvrzují pravidlo.
Ne vážně, bude to dobré uvidíš!!!
Já ti to tak moc přeju, Majdičko!!!!
Zase mi i za tebe poskočilo srdíčko, tak už neplaš a jak jsem ti radila, udělejte si pěkný večer a už na to nemysli, JASNÉ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí