Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@veru324 taky se sama sebe občas zděsím ![]()
Jinak ještě opticky pomáhají podpatky, ale já na ně moc nejsem, navíc chodím celkem dlouhé trasy.
Anonymní-já mám vlkivem jiných vrozených záležitostí zase každou nohu jinak silnou-a to od stehna až po kotník-takže to ničím jiným než dobře střiženýma kalhotama a nebo dlouhou sukní nezamaskuju
![]()
Mám na sobě sukni těsně ke kolenům a prdím na to. a lidi teda na mě nečumí a myslím, že to není tak běžné jako silnější lýtka. Prď na lidi, vychytej správnou délku sukně a hhurá do ní
![]()
@Angua jo přesně, podpatky a já nejdou moc dohromady, klátím se na nich jak ožralá
a navíc na to běhání do práce a zpět (taky často pěšky asi 5km) to fakt není
Hodně mmi pomohlo posilování zadku s kynychovou, je i na youtube. zpevni se zadek a lytka se vytvaruji, dokonce mi i splaskly kotniky
a vejdu se do prezkacu ![]()
Mám zase strašně hubená lýtka a předloktí se mi začíná rozšiřovat od zápěstí až skoro v půlce předloktí.. Ani jedno nevypadá bůhvíjak.. Máme to dědičné, nic s tím nenadělám a myslím, že o tom to není, že mám zase jiné přednosti.. Takže když je léto, chodím bez rukávů i v kraťasech.. Kdybys viděla Angličanky jak vypadají a v jakých modelech chodí.. kolikrát jsem jen zírala v němém úžasu nad nevkusem
Jsou třeba šeredné/tlusté, ale šťastné a sebevědomé ![]()
@lekarnicka28 jo, s těma Angličankama mi to teď popisoval přítel, vrátil se po týdnu z Manchestru a nevěřil vlastním očím ![]()
Ahoj holky, přídávám se k „tlustým lýtkařkám“
mám je také kolem 41cm.. u kotníku se nějak zapomněly zůžit
kozačky nehrozí..nezapnu je přes kotník… ale taky na to už kašlu.. pomohl mi spinning.. toršku zeštíhlely, ale žádná hitparáda.. hodně sportuji a snažím se držet váhu, ale nohy jsou furt silnější než zbytek těla. A asi se to už nezmění. Ale nosím kraťasy i sukně.. jen ne tedy sukně do půli lýtek.. to je děs
Takže hlavu hore, myslím, že každej na to kašle, je to jen v hlavě, jsou horší věci ![]()
@jizvíková píše:
Hodně mmi pomohlo posilování zadku s kynychovou, je i na youtube. zpevni se zadek a lytka se vytvaruji, dokonce mi i splaskly kotnikya vejdu se do prezkacu
Jé, to by se mi taky hodilo, nemáš po roce odkaz?
jinak lýtka taky nemám nejužší, a mám vícero partií, které by chtěly vylepšit, ale tak nějak jsem si na sebe zvykla, snažím se prodat to hezké, a na to horší neupozorňovat ![]()
Zakladatelko já vím, jak se cítíš, protože já mám naprosto stejný a přitom opačný problém-mám příliš hubená lýtka. Že mám nohy jako koza a hubené a podobné hlášky jsem si užila dost na zš, od té doby chodím jen v kalhotech. Ale musím ti říct, že momentální teploty mě donutily po stopadesáti letech jít v kraťasech nebo v sukni, sice se dobře necítím, ale jak jsem kolem sebe koukala, nikdo na mě nevejral
, myslím, že jsou horší věci na světě. Je mi přes třicet, jsem už matkou a že mám nohy jak výhybky do pekla, s tím se začínám srovnávat, hlavně že mě nosí a manželovi se líbím
. Jo a ve všech kozačkách plavu, cpu si tam džíny a pod džínama nosím podkolenky a různě maskuju, ale v létě se holt maskovat nedá.
@Angua píše:
Já to mám taky, snad jediné, co jsem zjistila, že by mohlo pomoct, je protahování. Ale je to na dlouhé lokte a asi to žádné terno nebude.Podle mě si z toho moc děláš, já mám obvod lytek asi 41 cm a nosím jak kraťasy, tak sukně a nedělám si z nikoho nic. Nemyslím si ani, že bych vypadala nějak příšerně. Chce to jenom vychytat, jaké boty si např. nemůžeš vzít - které to zvýrazní, nemůžeš mít všecky délky kraťasů a sukní, ale jinak bych neřekla, že to je nějaké drama. Nemám pocit, že by na mě lidi hleděli. Máme to taky jako rodinný klenotMě to víc štve na podzim a v zimě, nekoupím totiž kozačky - nebo jedině za hříšný a nechutný peníz.
Protahování? Takže až se jí povede udělat provaz, myslíš, že jí zhubnou nohy? ![]()
Ptám se vážně, ne ironicky, nevěděla jsem, že to má takový vliv, nemám zkušenost.
@rejžička píše:
Protahování? Takže až se jí povede udělat provaz, myslíš, že jí zhubnou nohy?
Ptám se vážně, ne ironicky, nevěděla jsem, že to má takový vliv, nemám zkušenost.
Ne, musíš protahovat lýtka
Takže tohleto. Vyčteno na netu a doporučeno od výživové poradkyně / trenérky kulturistiky. Ale sjem lempl, takže to nevydržím dlouhodobě dělat, no ![]()
@valkil píše:
To snad zvládnu, jsem pohybový antitalent. Tak za měsíc sem hodím, kam se můj obvod posunul, a ne že se mi navíc ještě osvalnatí
Supr supr supr, pak hlavně nezapomeň napsat! ![]()
@valkil tak držím palce, já jsem to vždycky vydržela pár dní, asi už jsem na ně zvyklá
![]()
Vidíš a já ti třeba závidím. Jsem naprostý opak a nemám žádný svaly na lýtkách opravdu ani Ň
Je mi přes třicet, cvičila jsem, jako mladá běhala a hrála jsem pěkných pár let volejbal a nic. Mám to po tátovi
ten má taky lýtka jak tyčky od rajčat. Tak nějak jsem se s tím smířila.
Klííííd, já mám celkově nohy jako kulturista, vzít si v dávných dobách mini pro mě bylo nemyslitelné. Obdivovala jsem svou kamarádku a její krásně ženské nožky, štíhlé a rovné jak podle pravítka a ne jako já na učení pomalu všech svalů, co nohy mají. No a pak se mi jednou podařilo si koupit skvělé běhací boty na podpatku Joe Sanchez byly pomalu jak bačkory a přitom měly asi 7 cm a široký podpatek-vydržely dlouho, nechť je jim zem lehká
Ovšem k těmto botám sem si dokonce i já - zapřisáhlý nenosič krátkých sukní 1 a více pořídila. Rozuměj - sukeň byla asi 15 cm nad koleno a tudíž ukazovala můj krásný čtyřhlavý stehenní sval
Prostě když se skamarádíš s jakýms takýms podpatkem, klínkem, prodloužíš si nožku a ať chceš nebo ne, tak podpatky jsou podle mě sexy
Já si díky podpatkům vcelku zvedla sebevědomí, prostě moje krátké tlusté nohy vypadají na šteklech o hodně lépe ![]()