Tolerance nevěry u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4148
28.7.15 13:12

A nemůže být problém právě a přesně v tom, že ona s tebou může vlastně orat? Jak si má ženská vážit chlapa, když on jí klidně odpustí i nevěru, jen aby byl doma klid. I míra vzájemné tolerance nemůže být nekonečná. Seber odvahu a promluv si s ní o tom. něco jiného je na nevěru přijít, ale vědět to a neřešit? Za chvíli z tebe bude uzlíček nervů na pokraji sil a to neprospěje nikomu, natož dcerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:18
@Scarabeuss píše:
Jste spolu 8 let a dite ma 7 let.. Hm, takze jste spolu odzacatku jen kvuli diteti… mimochodem mozna ani ne tvemu, vazne bych se nedivil(kukacek je pry 10-20%) a kdo je lepsi adept nez ty… :think:
Prichazis o moc v takovem vztahu, myslim, zes nikdy nepoznal lasku zeny, vasen, kvalitni sex(protoze to vsechno by ti chybelo). Zivot je kratkej a podle me mas jen strach z neznameho a okecavas to, ze to delas kvuli diteti a ze jses super otec… :zed:

No svym zpusobem mas pravdu, prvni vztah od 14 do 19 ti let a ted je z toho 13ti lety syn nasledne jsem byl dlouho sama pak sem nasel soucasnou zenu a kvalitni sex, zivot a knihy me naucily ze spokojena sexualne uspokojena zena je zaklad. Takze sebe sem moc neresil…proste vzdy zena(dobre je to anonymni mel jsem jen 3 partnerky)nepochopil jsem kukacku…jako ze nasadila mlade do ciziho hnizda???Aze to okecavam…jo ale zkousel jsem uz vse, bouchnout do stolu, promluvit, zarvat, znovu promluvit a porad to je v kytkach a ono jde i oto ze mam strach co bude s malou prestehovali jsme se do Prahy a sme tu tak nejak sami…proto je ma tolerance tak velka(a to sem nezmynil ze od zmineneho rijna, si peru, varim a vse si delam sam)a snizeni sexu…slyseli jste nekdy o chlapovi ktery by nechtel sex…to u me by to nehrozilo.
A pretvarka cely zivot se musim pretvarot takze se pretvaruju i sam pred sebou:-)takze si myslim ze mrnava nic nepozna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:19
@loves píše:
A nemůže být problém právě a přesně v tom, že ona s tebou může vlastně orat? Jak si má ženská vážit chlapa, když on jí klidně odpustí i nevěru, jen aby byl doma klid. I míra vzájemné tolerance nemůže být nekonečná. Seber odvahu a promluv si s ní o tom. něco jiného je na nevěru přijít, ale vědět to a neřešit? Za chvíli z tebe bude uzlíček nervů na pokraji sil a to neprospěje nikomu, natož dcerce…

No dejme tomu ze lecbu prozacem a neurolem uz absolvoval a sem rad ze jsem se ji zbavil..a uzlicek nervu, minuly mesic jsem mel odpracovane 378h jen kvuli tomu abych zaprel sve libido…nekdo chlasta ja pracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.7.15 13:22

@takvek
Měl by jsi začít hlavně u sebe. Doporučuji návštěvu solidního psychologa.
Zapracuj na svém sebevědomí. Možná by pomohlo, když by tvoje žena zjistila, že taky někoho máš, i když by to bylo jenom „jako“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:25
@nostress píše:
@takvek
Měl by jsi začít hlavně u sebe. Doporučuji návštěvu solidního psychologa.
Zapracuj na svém sebevědomí. Možná by pomohlo, když by tvoje žena zjistila, že taky někoho máš, i když by to bylo jenom „jako“. :think:

Myslis ze by to bylo malym sebevedomim…no to bych si dovoloval odporovat nemam problem komunikovat s jakoukoliv zenou kdekoliv se bavit, ale proste kdyz si uvedomim ze mala by musela absolvovat rozvod(jako rozvod sme druhove)tak si vzpomenu na sve mladi a to nechci…no a mate pravdu mile zenstiny(sem puvodemz Ostravy neberte zle)chlap si tez musi dupnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
28.7.15 13:27
@takvek píše:
No svym zpusobem mas pravdu, prvni vztah od 14 do 19 ti let a ted je z toho 13ti lety syn nasledne jsem byl dlouho sama pak sem nasel soucasnou zenu a kvalitni sex, zivot a knihy me naucily ze spokojena sexualne uspokojena zena je zaklad. Takze sebe sem moc neresil…proste vzdy zena(dobre je to anonymni mel jsem jen 3 partnerky)nepochopil jsem kukacku…jako ze nasadila mlade do ciziho hnizda???Aze to okecavam…jo ale zkousel jsem uz vse, bouchnout do stolu, promluvit, zarvat, znovu promluvit a porad to je v kytkach a ono jde i oto ze mam strach co bude s malou prestehovali jsme se do Prahy a sme tu tak nejak sami…proto je ma tolerance tak velka(a to sem nezmynil ze od zmineneho rijna, si peru, varim a vse si delam sam)a snizeni sexu…slyseli jste nekdy o chlapovi ktery by nechtel sex…to u me by to nehrozilo.
A pretvarka cely zivot se musim pretvarot takze se pretvaruju i sam pred sebou:-)takze si myslim ze mrnava nic nepozna :D

Ty si vaříš? Pereš a honíš si ho sám.. K čemu ti je tahle ženská? Mimochodem, nechat vyrůstat dítko v takovým neláskyplným prostředí, je horší, než to, že musíš být bez toho.. Právě kvůly tomu děcku musíš něco udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
28.7.15 13:28

Čím víc píšeš, tím víc se nějak nevěře tvé ženy přestávám divit, promiň.
Ale působíš na mě jako chlap, kterého bych si taky nedokázala vážit. V sexu hledíš jen co žena (i žena potřebuje vidět vášnivého samce, který si bere své a ne rozněžnělou sušínku, která kouká, je co ženská), sám si pere, sám si vaří, chtěla bych vidět to věnování dítěti při 378 odpracovaných hodinách, sám se směje svým vlastním parohům, místo chlapského řešení polyká neurol a tiše trpí…
Divím se spíše tomu, že už to dávno nerozsekla ona sama. I když jako sponzor a občasná chůva pro dítě jsi jí možná dobrý…
Hergot chlape vzmuž se, nebo budeš za blbečka i v dalších vztazích…

• Citovat
  • Upravit
4148
28.7.15 13:29

@takvek Já to myslela trochu jinak. Je šumafuk, jakým způsobem si odpouštíš páru, zda bereš prášky, nebo makáš od nevidim do nevidim. Spokojený nejsi a to se projeví, na tobě, na celém vztahu, na dceři… Pokud chceš něco změnit, začni od sebe. To je základ. Třeba pak změní názor na tebe i tvá žena. PS - tímto nepopírám, co jsem napsala předtím, stále si stojím za tím, že situaci je třeba řešit, promluvit si o tom. Je to neúnosné něco takového prožívat. Joo, kdyby ti to bylo šumák, kdybys měl taky bokovku, kdybyste si to tak nastavili (to je jedno proč, jsou takové páry, které spolu žijí a vlastně nežijí a vyhovuje jim to, znám pár případů). Ale ty jsi evidentně nespokojený a tak čím dýl to takto bude, tím hůř pro tebe a vlastně všechny okolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
28.7.15 13:30

Tak máte v podstatě oddělenou domácnost, mám to doma stejně, vždycky se jen domluvíme kdo má kdy jaké rande a kdo bude hlídat děti a tak se dá taky žít ;)
Jak to máte s penězi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:31
@káťa píše: Čím víc píšeš, tím víc se nějak nevěře tvé ženy přestávám divit, promiň.
Ale působíš na mě jako chlap, kterého bych si taky nedokázala vážit. V sexu hledíš jen co žena (i žena potřebuje vidět vášnivého samce, který si bere své a ne rozněžnělou sušínku, která kouká, je co ženská), sám si pere, sám si vaří, chtěla bych vidět to věnování dítěti při 378 odpracovaných hodinách, sám se směje svým vlastním parohům, místo chlapského řešení polyká neurol a tiše trpí…
Divím se spíše tomu, že už to dávno nerozsekla ona sama. I když jako sponzor a občasná chůva pro dítě jsi jí možná dobrý…
Hergot chlape vzmuž se, nebo budeš za blbečka i v dalších vztazích…

No bohuzel jsi to napsala asi presne…coz mi nikdy nedoslo a diky za otevreni oci!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:32
@zoidberg píše:
Tak máte v podstatě oddělenou domácnost, mám to doma stejně, vždycky se jen domluvíme kdo má kdy jaké rande a kdo bude hlídat děti a tak se dá taky žít ;)
Jak to máte s penězi?

No s penezma problem neni..co potrebuju to mam, co potrebuje zena to ma, co dite to same…rikas ze to muze fungovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.7.15 13:33

@káťa Souhlas. Třeba znám jeden případ, kdy chlap posílal ženě i kytky do práce, vše bylo dle ní a ona to už nevydržela. Neměla důvod si někoho takového vážit. Ještě jedna kytka do práce a řekla dost a byl rozvod… Nejdřív jsem nechápala, ale když jsem se nad tím vším zamyslela, pochopila jsem ji. Teď je spokojená v jiném, vyváženém vztahu, kde si oba váží jak svých partnerů, tak sami sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:34
@loves píše:
@takvek Já to myslela trochu jinak. Je šumafuk, jakým způsobem si odpouštíš páru, zda bereš prášky, nebo makáš od nevidim do nevidim. Spokojený nejsi a to se projeví, na tobě, na celém vztahu, na dceři… Pokud chceš něco změnit, začni od sebe. To je základ. Třeba pak změní názor na tebe i tvá žena. PS - tímto nepopírám, co jsem napsala předtím, stále si stojím za tím, že situaci je třeba řešit, promluvit si o tom. Je to neúnosné něco takového prožívat. Joo, kdyby ti to bylo šumák, kdybys měl taky bokovku, kdybyste si to tak nastavili (to je jedno proč, jsou takové páry, které spolu žijí a vlastně nežijí a vyhovuje jim to, znám pár případů). Ale ty jsi evidentně nespokojený a tak čím dýl to takto bude, tím hůř pro tebe a vlastně všechny okolo…

Nejak jen nechapu proc pro vsechny okolo, vzdyt nikdo ani z rodiny nevi jak se situace ma, na oko jsme uplne v poho…jen je obcas trosku divne doma…takove ticho pred bouri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.7.15 13:35

@takvek tím okolo jsem myslela dceru. Děti nejsou hloupé.. A vlastně okolí taky mnohdy vytuší spoustu věcí, i když si myslíš, jak parádně to na všechny hraješ… Teda pokud tě trochu lépe znají, třeba kamarádi…

Příspěvek upraven 28.07.15 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
28.7.15 13:36
@takvek píše:
No s penezma problem neni..co potrebuju to mam, co potrebuje zena to ma, co dite to same…rikas ze to muze fungovat??

No on se spis ptal, jestli vsechno platis ty a zenska ma penize jako kapesny, nebo zenska taky pomaha rozpoctu financne a jak moc hlavne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí