Tolerance nevěry u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17307
28.7.15 13:37
@takvek píše:
No s penezma problem neni..co potrebuju to mam, co potrebuje zena to ma, co dite to same…rikas ze to muze fungovat??

No já se ptám, jestli to navíc všechno ještě nedotuješ? To už by bylo asi i na mě moc. A fungovat to dlouhodobě nemůže, děti se ptají, proč pro maminku přijel už třetí strejda za jeden týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
28.7.15 13:38
@loves píše:
@káťa Souhlas. Třeba znám jeden případ, kdy chlap posílal ženě i kytky do práce, vše bylo dle ní a ona to už nevydržela. Neměla důvod si někoho takového vážit. Ještě jedna kytka do práce a řekla dost a byl rozvod… Nejdřív jsem nechápala, ale když jsem se nad tím vším zamyslela, pochopila jsem ji. Teď je spokojená v jiném, vyváženém vztahu, kde si oba váží jak svých partnerů, tak sami sebe…

KurNa co ty ženský vlastně chcou? Mám takovej dojem ze zdejších diskuzí, že vždycky něco jiného, než mají.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
@Scarabeuss píše:
No on se spis ptal, jestli vsechno platis ty a zenska ma penize jako kapesny, nebo zenska taky pomaha rozpoctu financne a jak moc hlavne…

jo takhle…no tak nejak 50/50 to nastesti funguje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
@takvek píše:
Myslis ze by to bylo malym sebevedomim…no to bych si dovoloval odporovat nemam problem komunikovat s jakoukoliv zenou kdekoliv se bavit, ale proste kdyz si uvedomim ze mala by musela absolvovat rozvod(jako rozvod sme druhove)tak si vzpomenu na sve mladi a to nechci…no a mate pravdu mile zenstiny(sem puvodemz Ostravy neberte zle)chlap si tez musi dupnout

Tvůj problém bude možná v tom, že jsi pro svoji ženu až „moc hodný“.To neznamená, že by z tebe měl být hulvát, ale některé ženy potřebují vedle
sebe mít chlapa, který vyzařuje určitou autoritu, který když je potřeba, tak klidně do toho stolu bouchne. Vím to podle sebe, taky jsem zametala s každým klukem, který si nechal všechno líbit, až mi zkřížil cestu jeden macho, který
mě uměl zkrotit, přitom je to gentleman, dovede být úžasně velkorysý, ale nenechá si skákat po hlavě. No a jsem s ním už mnoho let a ani by mě nenapadlo ho vyměnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:39
@zoidberg píše:
No já se ptám, jestli to navíc všechno ještě nedotuješ? To už by bylo asi i na mě moc. A fungovat to dlouhodobě nemůže, děti se ptají, proč pro maminku přijel už třetí strejda za jeden týden :mrgreen:

ty brdo nestras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
28.7.15 13:39
@Honza 12 píše:
KurNa co ty ženský vlastně chcou? Mám takovej dojem ze zdejších diskuzí, že vždycky něco jiného, než mají.. :)

Vsak jo, potreby zen nema smysl vubec resit, hlavne si jit za svym, paradoxne to je pritahuje nejvic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:41
@Scarabeuss píše:
Vsak jo, potreby zen nema smysl vubec resit, hlavne si jit za svym, paradoxne to je pritahuje nejvic :mrgreen:

No to je zajimava rada…to se musi popremyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
28.7.15 13:41
@Scarabeuss píše:
Vsak jo, potreby zen nema smysl vubec resit, hlavne si jit za svym, paradoxne to je pritahuje nejvic :mrgreen:

Tak dík za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.7.15 13:42
@Honza 12 píše:
KurNa co ty ženský vlastně chcou? Mám takovej dojem ze zdejších diskuzí, že vždycky něco jiného, než mají.. :)

Tak já to nenapsala vše. jasně, že se nerozvedla jen kvůli kytkám a bylo toho víc… Ale jednoduše se on natolik ve všem podřizoval a koukal na ni jen jako na svatý obrázek, že už z toho časem nemohla… Mi to přijde podobné, jak opičí láska. To taky není pravá láska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.7.15 13:43

@Honza 12 co se tady clovek nedovi:-D prekvapive jste mi otevreli oci dekuji vse myslim ze bylo receno vse co sem potreboval vyresit

PS: jsem vedel ze mam jit na damsky server:-)

Jeste jednou diky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
28.7.15 13:43
@takvek píše:
No to je zajimava rada…to se musi popremyslet

Zas to neber doslova, obcas jim musis ukazat naklonnost, ale taky jim ukazat, ze je nutne nepotrebujes a ze te nemaj uplne jistyho a ze nebudes skakat jak piskaj. :mrgreen: Ale to je cela veda, jak na zensky a nikdo jeste nenasel dokonalej recept. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.7.15 13:46
@Scarabeuss píše:
Zas to neber doslova, obcas jim musis ukazat naklonnost, ale taky jim ukazat, ze je nutne nepotrebujes a ze te nemaj uplne jistyho a ze nebudes skakat jak piskaj. :mrgreen: Ale to je cela veda, jak na zensky a nikdo jeste nenasel dokonalej recept. :mrgreen:

Nějaký chytrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.7.15 13:47
@takvek píše:
@Honza 12 co se tady clovek nedovi:-D prekvapive jste mi otevreli oci dekuji vse myslim ze bylo receno vse co sem potreboval vyresit

PS: jsem vedel ze mam jit na damsky server:-)

Jeste jednou diky :mrgreen:

Držím palce, přeji hodně štěstí a drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.7.15 13:48
@Scarabeuss píše:
Zas to neber doslova, obcas jim musis ukazat naklonnost, ale taky jim ukazat, ze je nutne nepotrebujes a ze te nemaj uplne jistyho a ze nebudes skakat jak piskaj. :mrgreen: Ale to je cela veda, jak na zensky a nikdo jeste nenasel dokonalej recept. :mrgreen:

Ale toto platí i na chlapy, ne? :mrgreen: Základ je rovnováha - něco dávat, něco brát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
28.7.15 13:50
@loves píše:
Ale toto platí i na chlapy, ne? :mrgreen: Základ je rovnováha - něco dávat, něco brát ;)

Na chlapy platí, prázdnej pytlík, dobrá bašta. A usměvavá žena.. Nic víc netřeba.. (Teda spoň za mě.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí