Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
10.10.15 16:50

@Inaris když to tak čtu, ty opravdu asi nemáš štěstí na chlapa :nevim: :nevim: :nevim:

hmm…, třeba časem potkáš někoho lepšího..
jinak souhlas s @mowla, ne každý tam jde :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.10.15 16:52
@tanker píše:
Ani 100 km není překážka. :mrgreen:
Největší výběr je v Praze, Brně a Ostravě, pak obecně krajská města. Čím menší město/obec, tím je menší výběr. :mrgreen:

100km…tak už bych to viděla…jako zájem o tu onu dotyčnou, nebo ne??
přeci jen sex..ten najdu kdekoliv, jen se rozhlédnu..nikdy jsem neměla problém najít na sex někoho :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
10.10.15 16:52
@Sonarka píše:
Prosím tě ty už prozři :roll: Chápu, že jsi asi v životě moc štěstí na chlapy neměla a tudíž jsou u tebe všichni neřádi nemravní, ale já a spousta dalších máme zase opačné zkušenosti a za ty tvé nemůžeme :roll: Naivní nejsem, jen jsem si uměla vybrat ;)
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
5598
10.10.15 16:55
@Inaris píše:
Sama bych radši slyšela to, co vy. Ale mám smůlu na upřímné chlapy :D.
Z kolektivu cca 20 chlapů vím o jednom jediném, který je manželce věrný. A ten věčně kafuje u mně. :D

Nevidím důvod, proč by mi kecali. Ty jsi, ale naiva, že si myslíš, že všichni chlapi na tohle mají chuť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.10.15 16:56
@Inaris píše:
Prosím Tě a můžeš tady přiznat, proč Tě vytáčí, že má někdo jiné informace než Ty? Bojíš se nebo co???

Mě vytáčí, že tady tu svou pravdu každému podstrkuješ, jako by jsi snad znala všechny chlapy světa a když některá řekne, že svému chlapovi věří, tak je naivka :roll: Znáš snad mého chlapa? Neznáš, tak vidíš 8)

• Citovat
  • Upravit
5598
10.10.15 16:59
@Inaris píše:
Zatím jsem osobně nepoznala jediného, který by neměl, tak asi proto. Že na to nemají chuť u vás doma, to já fakt neovlivním.

Ty jsi vtipná. Ty nám u toho vaříš kafe, že to víš tak jistě? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@Inaris píše:
Ježiš,Werisko, jak se můžeš tak hloupě chytat čísi domněnky, že „všichni“? O tom jsem tady nemluvila.
A vůbec si nemyslím, že bych neměla štěstí na chlapy - protože štěstí nespočívá jen ve věrnosti. Ale znám jich kolem sebe opravdu hodně, pracuji v jedné mužské složce a - je to po stránce záletů dost bída. TO jsem tady psala. Že jste se tu lekly, za to já nemůžu. :D

bože, takhle mě tady jmenuje jen jeden ;) ;)  ;)

Nikde nepíši že štěstí je ve věrnosti 8o :roll: :roll:

Kdo chce zahne, at se děje cokoliv..já žiji tím, co nevidím, to mě nebolí :nevim: :nevim:

fascinují mě tvé příklady tisíce mužů :mrgreen:a všichni jsou stejní…atd…hm…, máš to těžké holka, pojd tuli tuli :hug: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
@Inaris píše:
Aha, tak to je jedině dobře, že je Ti to jedno. Tohle Ti tadysice uvěří málokdo, ale když to říkáš, tak fajn.
A bacha - já jsem přece nezmínila, že VŠICHNI chodí do bordelu. Jen sděluji, že mě samotnou mrzí, co o těch různých chlapech vím. A že nevěrných je dobrých 90 %, co tam znám. Přičemž si samozřejmě taky myslím jako vy, že ten můj nééééé. :D :?

A vidíš, já si nic takovýho nemyslím, já to totiž vůbec neřeším, nám to spolu klape, manžel je ke mě pozorný, miluje mě, chodí do dvou zaměstnání, vydělává, vysává, vytírá, umývá okna, nádobí, všechno mi doma udělá, je navíc hrozně chytrý, žádný blbec, nikam nechodí, jo ještě je moc pracovitý, je na něj spoleh a dobře šušká. A jestli za tohle všechno může nějaká milenka, tak bych ji ještě poděkovala.

• Citovat
  • Upravit
5598
10.10.15 17:01
@Inaris píše:
Dámy, čtete Tankera?
Tak ho čtěte pozorně. A to není zdaleka jediný exewmplář. :D

Tanker je nadrženej nabíječ. Na mimino skoro žádní jiní chlapi nechodí. ;) Bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
10.10.15 17:01
@WERISKA píše:
bože, takhle mě tady jmenuje jen jeden ;) ;) ;)

Nikde nepíši že štěstí je ve věrnosti 8o :roll: :roll:

Kdo chce zahne, at se děje cokoliv..já žiji tím, co nevidím, to mě nebolí :nevim: :nevim:

fascinují mě tvé příklady tisíce mužů :mrgreen:a všichni jsou stejní…atd…hm…, máš to těžké holka, pojd tuli tuli :hug: ;) ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
33155
10.10.15 17:03
@mowla píše:
A vidíš, já si nic takovýho nemyslím, já to totiž vůbec neřeším, nám to spolu klape, manžel je ke mě pozorný, miluje mě, chodí do dvou zaměstnání, vydělává, vysává, vytírá, umývá okna, nádobí, všechno mi doma udělá, je navíc hrozně chytrý, žádný blbec, nikam nechodí, jo ještě je moc pracovitý, je na něj spoleh a dobře šušká. A jestli za tohle všechno může nějaká milenka, tak bych ji ještě poděkovala.
:mrgreen: přesně tak :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.10.15 17:04
@mowla píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

taky ji potul… má to holka asi těžké- pak takhle blázní 8o :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.10.15 17:07

@Katy 7 to je fakt, vždy sex řeší i v diskuzi o uprchlících :mrgreen: :mrgreen:

Je to jen o zkušenostech, manžel od rána neni doma tak to až dorazí udělam výslech :cert: :cert:, včera taky v práci prý byl u kolegyně na kávičce prý 2h :roll: :roll:. Tolik indicií to už je jasné co kde dělá co :( :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.10.15 17:08
@Markéta80 píše:
@Katy 7 to je fakt, vždy sex řeší i v diskuzi o uprchlících :mrgreen: :mrgreen:Je to jen o zkušenostech, manžel od rána neni doma tak to až dorazí udělam výslech :cert: :cert:, včera taky v práci prý byl u kolegyně na kávičce prý 2h :roll: :roll:. Tolik indicií to už je jasné co kde dělá co :( :( :think:

Zkontroluj tachoměr :mrgreen: Bůh ví kolik má najeto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
10.10.15 17:10

@Katy 7 auto nemáme :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie