Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lklk píše:
Policie přestala zkoumat terén a zaměří se na kamerové záznamy, tak snad konečně něco zjistí. Je to celé podivné
V Jundrově se teď našlo tělo ve vodě. Nějaké. Neví se ještě…
@lklk no.. když před 20 lety kamarád spáchal sebevraždu skokem do řeky našli ho asi za měsíc až ![]()
@Popeladym hm.. no to tak jestli budou muset identifikovat rodiče tak je mi jich opravdu líto. ![]()
Pokud je to Tomas, tak to odpovida tomu, ze se zacalo oteplovat a telo zacalo pracovat. Voda byla dlouho studena a tak nemohla probehnout spravna chemie. Je to hnusny, ale bohuzel podobne to bylo u naseho znameho.
@ludmilaadamkova píše:
@Popeladym hm.. no to tak jestli budou muset identifikovat rodiče tak je mi jich opravdu líto.
Jo, to musí být příšerné, nepopsatelné. No, ještě se neví, kdo ten utonulý je. Ale kde by byl kluk, dokonce bez boty, takovou dobu.
@majdalenka20 píše:
Pokud je to Tomas, tak to odpovida tomu, ze se zacalo oteplovat a telo zacalo pracovat. Voda byla dlouho studena a tak nemohla probehnout spravna chemie. Je to hnusny, ale bohuzel podobne to bylo u naseho znameho.
Taky znám kluka, kterého vydala přehrada až za týden a to bylo horko.
@Popeladym já si myslím že to bude on. Casove to tak nějak odpovídá kdy voda vydává těla zpět a jeho bratr prý zrušil dnes veřejný profil kde se řešilo jeho zmizení ( i když už tam dlouho nic nepsal a nekomunikoval)
@ludmilaadamkova píše:
@Popeladym já si myslím že to bude on. Casove to tak nějak odpovídá kdy voda vydává těla zpět a jeho bratr prý zrušil dnes veřejný profil kde se řešilo jeho zmizení ( i když už tam dlouho nic nepsal a nekomunikoval)
Jo, je to prý smazaný. ![]()
Ma miste nebylo mozna urcit ani pohlavi nalezeneho tela, bylo obaleno bahnem. Vyjadreni policie. Teprve bylo prevezeno k identifikaci.
@majdalenka20 ano kdokoliv píše že ví že je to Tomáš tak keca… Oficiální nic není to se musí prokázat identifikace rodinou popřípadě DNA testy pokud nebude možná identifikace. Ale sleduje to hrozně moc lidí a někdo napíše že ví že to byl Tomáš a už to jede.
Jistá míra pravděpodobnosti, že je to on, prostě je. S jistotou se to bude vědět až po rozborech DNA.
Jsem pyšná, že to Policie CR vcera takto zvládla bez humbuku…
Až zas budete nadávat, že rozdává jen pokuty, vzpomeňte si, co všechno dela. Potapeci, ne zrovna hezky pohled na znetvorena těla, manipulace s nimi, vyrozumivani pozůstalých, vysetrovani a dalších xx veci, které nejsou vidět… a to je jen špička ledovce. ![]()
Taky si myslím, že je to on. No, v pondělí jsem jela po Veslařské a zrovna v těchto místech jsem si říkala, že přece tam někde musí být. To, že se utopil, bylo nejvíce pravděpodobné. Jenže v těch místech (u kurtů) je voda už celkem dost hluboká, kalná, je tam dost bahna. A před jezem už je hloubka velká. Včera jsem tam zrovna viděla hodně kanoistů, trénovali u loděnice. A až pak večer jsem četla, že právě kanoisté to tělo objevili. Jak tam trénovali, tak vyplavalo. Já to mám do Jundrova vzdušnou čarou tak 1,5 km, občas tam zajdeme se projít. Na VŠ jsem chodila v rámci těláku na kanoistiku do Jundrova na Pijavu a tam ten proud byl slušný. Měli jsme povolené trénovat jen k loděnici, z bezpečnostních důvodů jsme nesměli blíže k jezu, aby nás nestrhl proud.
A tady ta řeka u kurtů je taková kalná, plná bahna, uprostřed proud a na krajích jsou přitom různé tůňky, kde ta voda je klidná ![]()