Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ounou píše:
Opět, no a?Neřeš, co dělal tchán. To je bezpředmětné. Někdo vezme peníze za mou práci, ale ke mně se nedostanou, protože je bez mého vědomí daruje další osobě?
Ať si je sežene, kde chce, a zaplatí mi. Pokud ne, jak píše @dedrichov. Je to na TO. Ano, vím, je to jeho otec. Takové věci si přece nenechám líbit od nikoho.
Umíš si představit, že by ti v práci nedali výplatu? A že by ti šéf po vyptávání, kdy dorazí, řekl, že ji tvým jménem daroval na charitu? Asi ne.
To sice jo, ale tchán ví, že manžel nic neudělá. On všechno řídí a oni podle něho skákají, dovoluje si k nim s klidným svědomím, že z toho nic mít nebude. To je pak těžko
@ludmilaadamkova píše:Tak jo s tou nesvéprávnosti jsem si původně dělala legraci. Ale ono to nebude tak daleko od reality.
Víš co, ono je to složitější.. manžel nemá Matku, prarodiče, vždy měl jen toho tátu a sestru a nechce o něj úplně přijít..
@Anonymní píše:
Víš co, ono je to složitější.. manžel nemá Matku, prarodiče, vždy měl jen toho tátu a sestru a nechce o něj úplně přijít..
Tak si nestěžuju, vař, nechte se okradat, kupujte mu auta a drzte ústa a krok. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
@OunouMně přijde že si snad z nás dělá srandu.
Přesně. Těžko uvěřit.
@Anonymní píše:
Tak není co řešit
pokračujte v zavedeném režimu a bude to. Spokojená šťastná rodinka ![]()
@izabe píše:
To sice jo, ale tchán ví, že manžel nic neudělá. On všechno řídí a oni podle něho skákají, dovoluje si k nim s klidným svědomím, že z toho nic mít nebude. To je pak těžko
Já vím. Vlastně ani nevím, proč reaguju, když je to ztráta času. Manžel otevřel téma, tchán udělal bububu, tak už to nezkoušeli. Však co-ségře jsme pomohli s bytem a my tu na oplátku budeme mít tchána ![]()
Všechno je těžké (ano, jednoduché to nebude), nic nejde, protože „tchán“…no kdo chce kam…
@ludmilaadamkova píše:
@OunouMně přijde že si snad z nás dělá srandu.
Ne, bohužel ne a tech věcí, co je tady špatně, je víc a určitě se to bude muset do budoucna nějak změnit..
@izabe píše:
Tak není co řešitpokračujte v zavedeném režimu a bude to. Spokojená šťastná rodinka
Ne, teď to bude jinak.. diskuze s vámi mi pomohla a už tomu všemu nechci jen přihlížet..
@Anonymní píše:
Jakože když nebude poslouchat tátu, tak není hoden jeho přízně? Poznámku o sestře nechápu, ta s tím snad nemá co dočinění. Tak to už je na manželovi, jak moc mu to udržování vztahů stojí za to.
@Ounou píše:
Jakože když nebude poslouchat tátu, tak není hoden jeho přízně? Poznámku o sestře nechápu, ta s tím snad nemá co dočinění. Tak to už je na manželovi, jak moc mu to udržování vztahů stojí za to.
Jo, budeme to muset rozseknout.. jeho sestra měla rozum, odstěhovala se daleko a má svůj život..
@Anonymní píše:
Já už ti nevěřím ani slovo, začíná to být žánr báje, pověsti a pohádky. A jestli jsi real, tak vstup do terapie, evidentně to potřebuješ. Budeš svět kolem sebe vnímat jinak, pokud jsi dost statečná a najdeš odhodlání se sebou začít něco dělat.
@Anonymní píše:
Jasně, že nestojí.. vím to celou dobu, ale co s tím mohu dělat??
Nic.
Ty se s dětmi (dítětem) seber a oznam manželovi, že odjíždíš k rodičům, kamarádce, komukoli jinému, abys´ měla klid.
Potřebuješ to jak sůl.
Chvíli si prostě někde odpočiň, dokud nebude byt hotový.
On to manžel určitě zvládne i sám.
Přeji pevné nervy a vydrž ten tlak, co na Tebe bude vyvíjen.
![]()