Totálně mě naštval tchán

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5413
17.4.23 00:31
@Anonymní píše:
To zase ne, zatím se ušetřilo dost, ale už bych to chtěla nechat dodělat firmu, tak by to mohlo být hotové do 3 měsíců..

A co vám tam dělají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:36
@Anonymní píše:
No, moc výhodné to není.. ty peníze pro švagrovou dal manžel tak nějak nevědomě, de facto nedobrovolně.. tchán dělal nějakou větší zakázku, manžel tam dělal nějaké práce, vystavil na to fakturu pro majitele té firmy, tchán chtěl, ať je to hotově, šel s fakturou od manžela za tím majitelem, vyinkasoval to a ty peníze dal té svagrove.. manžela to dodnes štve, protože kromě toho, že z toho neviděl ani korunu, tak z toho musel ze svých peněz odvést daně..

Tolik peněz za zakázku?! Co dělá, prosím Tě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:38
@Anonymní píše:
No, moc výhodné to není.. ty peníze pro švagrovou dal manžel tak nějak nevědomě, de facto nedobrovolně.. tchán dělal nějakou větší zakázku, manžel tam dělal nějaké práce, vystavil na to fakturu pro majitele té firmy, tchán chtěl, ať je to hotově, šel s fakturou od manžela za tím majitelem, vyinkasoval to a ty peníze dal té svagrove.. manžela to dodnes štve, protože kromě toho, že z toho neviděl ani korunu, tak z toho musel ze svých peněz odvést daně..
@Anonymní píše:
On to nevěděl.. dal mu tu fakturu, pak se ptal na peníze, tchán řekl, že je ještě nemá, pak je zase neměl, pak to házel do autu… Peníze už dávno byly u švagrové, která je složila na koupi toho bytu.. ale ona podle mě neví, že se na tom finančně podílel i manžel a žije v domnění, že má vše od svého otce..

Kolik to bylo.micu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:43
@Anonymní píše:
Ne, teď to bude jinak.. diskuze s vámi mi pomohla a už tomu všemu nechci jen přihlížet..

To je fofr! Jako obvykle. Jo jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:44
@Anonymní píše:
Ne, teď to bude jinak.. diskuze s vámi mi pomohla a už tomu všemu nechci jen přihlížet..
To je fofr! Jako obvykle. Jo jo.
@Anonymní píše:
Jo, budeme to muset rozseknout.. jeho sestra měla rozum, odstěhovala se daleko a má svůj život..

Vždyť jim bude dělat tchán taky na baráku! Zapomnělas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
17.4.23 00:47
@Anonymní píše:
Auto mám a děti mají 2 a 5.

A kojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18784
17.4.23 06:07
@Anonymní píše:
Investuje svojí prací, materiál a lidi platíme mY, pohonné hmoty jsme mu taky platili..

Tady te krapet opravím - vy mu financujete jidlo, ukradl vám peníze, zdarma u vás bydlí (co energie atp?), dost pochybuju, ze nákupy ti proplaci a ještě za ne hostí ostatní (viz limonády) a pak se tvari jak je světový a děla to jen a jen pro vás. Vych.cany jak díra do snehu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18784
17.4.23 06:10
@Takco píše:

At děláno děla, mohla to byt faktura za 100-150 tisíc pokud to bylo něco velkého… me by stvala i tisícovka, kdyby se nezeptal a já z toho ještě odvadela dane. To se proste nedela. Add: jinak jestli je tchan zedník tak manžel muže byt certifikovaný elektrikář, dělat střechy, instalatér.. třeba zasitoval a dal razítko na elektriku v celem domě… to fakt není z par stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18784
17.4.23 06:17
@Takco píše:
A kojis.

A co je na tom divného? Někdo proste kojí :think: se mnou chodila se starším dítětem do kroužku jedna dula. Starší sli cvičit a my plus mladší sourozenci jsme zůstávali v hernicce.. Tvl kolikrát ta měla prsa venku za těch 45 minut pro skoro dvouletacku, to jsem nepobirala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
17.4.23 07:50
@Anonymní píše:
Auto mám a děti mají 2 a 5.

V takovém věku děti začínají zaznamenávat, co se děje okolo nich. Pokud ze sebe budeš dělat služku, tak v dospělosti budou stejné. Budou si myslet maminka to dělala takhle, tak je to správné. Tatínek se nikdy do ničeho nehrnul, tak je to správně.
Děti jsou páreček, nebo je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.23 08:04
@jitka 11 píše:
V takovém věku děti začínají zaznamenávat, co se děje okolo nich. Pokud ze sebe budeš dělat služku, tak v dospělosti budou stejné. Budou si myslet maminka to dělala takhle, tak je to správné. Tatínek se nikdy do ničeho nehrnul, tak je to správně.
Děti jsou páreček, nebo je to jinak?

Ano, jsou.. u nás to tak vždy bylo a nepovažovala jsem to za správné, dcera si snad jednou vybere lépe..

• Citovat
  • Upravit
5942
17.4.23 08:07
@Anonymní píše:
Ano, jsou.. u nás to tak vždy bylo a nepovažovala jsem to za správné, dcera si snad jednou vybere lépe..

Šance na to, aby si dcera vybrala lépe máš ve svých rukou hlavně ty se svým mužem. Vy jí ukazujete, jak to má fungovat a co má hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12705
17.4.23 08:15

Diskuzi sleduji od začátku a je to teda slušnej bizár.
Problém vidím především v manželovi, které jako chlap si nedokáže nastavit hranice a nechává sebou vorat svým vlastním tátou, které z něj má akorát tak srandu (viz ty peníze sestře). Takhle je evidentně vychovaný a jen tak se to nezmění, takže ani po důrazné promluvě mu oči neotevřeš. Tady by byl ideál se od toho táty oprostit úplně, z domu ho vyprovodit. Ale to zásadně naruší vztahy v rodině a zase - oba jste s manželem těžce submisivní a neasertivní, takže si to moc představit nedokážu. :nevim: Těžko radit, tady je vse úplně špatně už od začátku. Já bych si takovou srágoru nevzala a nedělala si s ní děti. Hlavně se vymez aspoň s tím vařením, ty jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
17.4.23 08:27

Do značné míry si za to můžeš sama. Když se chováš jako služka, tak s tebou tak jedná. Já bych ho už dávno poslal tam, kde slunce nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
17.4.23 08:36

V rodině viditelné peníze nechybí. Tak ať tchán objednává obědy a další jídlo pokud chce. Co myslíš, jak to asi dopadne u sestry tvého může?
Ta vařit nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová