Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Marun4987 píše:
Jen tak dotaz, nechci znít blbě
Před 7 dny styk nechr.
Začli mě bolet nepřijemně prsa
Jestli můžu být těhu MS má přijít až píše: Více
@3mamamina
Děkuji moc.. Sem z toho docela na nervy
@Marciii anesteziologicka sestra… každý den rentgen a uspávací plyny, které jsou pro plod hodně nebezpečné…takze u nás každá těhotná odchází hned…
Ahoj, v pátek jsem zjistila že jsem těhu
podle aplikace mi termín vychází na 10.6. A když jsem dnes volala doktorce tak mě objednala na 3.11. Tak si ještě počkám s vyšetřením. Jinak bolavá prsa mám neskutečně a tlaky v podbříšku ![]()
@Vveronika90 píše:
Ahoj holkyjá zítra začínám 7tt (6+0) bolí mě děsně prsa a furt mě bolí podbříšek. Snad bude všechno ok.
Na kontrolu půjdu 13.10 poprvé, to budu 7+1. Kdybych nebyla nedočkavá a v dubnu jsem neprodělala v 3 měsíci zamlklé těhotenství tak počkám ještě týden s kontrolovat, ale mám hrozný strach a nemůžu se dočkat.
Po ránu se mi motá děsně hlava a mám žaludek na vodě, ale to všechno do hodiny přejde. Doufám, že se to nerozjede úplně.. u prvního těhotenství jsem neměla vůbec žádný problém.
Já jsem dnes 5+6, možná 6+0.Tak to jsme nastejno
Na první kontrolu mám jít ve středu 14.10.
@wena8621 píše:
@Marciii anesteziologicka sestra… každý den rentgen a uspávací plyny, které jsou pro plod hodně nebezpečné…takze u nás každá těhotná odchází hned…
Aha tak to je jasny.ja až půjdu k dr se musím sni domluvit jestli můžu v práci být nebo ne protože vůbec nevím. delam s dobytkem což je každodenní riziko kopnuti, jsem v kontaktu s kyselinama a telim krávy což mi dělá největší problém z toho mě pak bolí břicho tak se sni snad domluvím alespoň na nějakém omezeni protože zatím nechci aby to v práci věděli
Taky se chystám k doktorovi až tak kolem 8 týdne. Zatím mi špatně není a doufám, že to tak ještě nějakou dobu bude.
Jen se mi motá hlava.
Sex zatím normálně provozujeme, i když chuť je teď trošku menší. ![]()
Gratuluji dalším co našli dvě čárky. ![]()
Taky nemám ideální práci, ale ráda bych, aby to věděli až po prvním screeningu.
@06lenax píše:
@5Janka![]()
![]()
no u mě jsem se spíš setkala s reakci jinou. Otázky zda jsem normální mít v dnešní době tři děti, a mám si raději užívat života a podobně. Tak teď až se dozví, že čekám čtvrté
![]()
![]()
Každý má v životě ty priority jiné, moc nechápu co lidi vede k tomu, kecat do života druhým.
Taky nikomu nevnucuju, že jejich život by měl být jiný. ![]()
Ahoj všem, všem gratuluji k najíti dvou čárek na testu ❤️️
Já jsem po prvním ivf dneska jsem byla na krev HCG 8700 a krásný váček za týden znova snad už uvidíme i srdíčko.
![]()
@kacka.sl ahoj. Mě vychází termín dle aplikace taky na 10.6. ![]()
@5Janka no bohužel, mám stejný názor. Je to každého věc kolik dětí má.
@Pavla121p Gratulace!!
To musi byt krasny pocit, kdyz se dlouho nedari a pak konecne //
![]()
@Carolline1 jo bylo to boží
manžel měl zrovna svátek tak měl krásný dárek, snad bude aj příští týden vše v pořádku
![]()
Ahoj holky tak dnes kontrola měla bych být 5+0 ale ještě nic nešlo vidět. Tak zase příští týden. Doufám, že už se to potvrdí. ![]()