Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rezinka17 Mně doktorka taky udělala při první prohlídce preventivku, ale to jsem byla ráda, protože jsem dlouho nebyla. Řešila jsem pojištění a pak jsem to pořád kvůli něčemu odkládala, až jsem se teď styděla, že jsem to tak zanedbala.
@Klaudie181
Ahoj, já mám 11.10.
4. 12 jdu na prvotrimestrální screening a pak už snad bude víc klídek…
@Klaudie181
Já mam zatím termín 17.6. na mé narozeniny 🥳
Ale předpokládám, že se to ještě změní.
@Rezinka17 tak to jsme na tom hodně podobně
.Prosim te a jak probíhala preventivku? Ja jdu zítra na kontrolu konecne🙏 😅.Uz jsem nervozni. Priznaky uz spise nemam, obcas me tak popichuje v podbrisku a jinak nic.Tak doufam ze bude vse ok.Jsem tehotna pres IVF
@Klaudie181
No stejně jako vždy, že dělala stěr z čípku a říkala, že bude opatrná. Cejtila jsem hned jak mi něco teče do zadku 😅 pak říkala že je ten čípek v těhotenství hodně prokrvený a že budu mít špinění. Dala mi vložku a na křesle zůstalo plno krve co jsem koukala. Takže jsem z toho byla dost špatná potom, že to dělat nemusela..
@Klaudie181
Já mám termín 9. 6., tak to máme skoro stejně. ![]()
@Rezinka17
Já jsem preventivku naštěstí stihla ještě v červnu, tak mi nedělala nic.
@xkorb
Prvotrimestrální screening mám 3. 12., skoro stejně jako ty. ![]()
Tak potom už to asi přestanu skrývat, zatím je to náročné to tajit v práci, dneska jsem zvracela, naštěstí mě nikdo neviděl. Navíc nevím, co mám nosit, břicho se mi zaobluje, ale máme v práci šíleně přetopené a nedá se to nijak regulovat, holt stará budova.
Ahojte, založila jsem novou skupinku TP červen 2026. Jednu už založila zakladatelka vlákna, ale ta asi nefunguje.
@Rezinka17 jezisii,tak tomu se snad vyhnu.Ja myslela, ze to se ani nesmi. A uz si ok?
@Klaudie181
Jihomoravský, bydlím v Brně. A ty? A co ostatní? ![]()
@Klaudie181 píše: Více
Vubec se neboj, ja myslim ze v tuhle dobu uz se ty priznaky hodne zmírňují (těm šťastnějším)
taky me to děsilo, a na tu kontrolu jsem šla jak na popravu…neměj strach, bude to v pořádku ![]()
Ahoj holky, my mame doma 8mesicnihi chlapečka a nyni jsem 7+1 (miminko je chtěné ale je to ted psychicky narocne ) ![]()