Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem
můžu taky prosím do soukromé? žádost poslána děkuji
Ahojky maminy ![]()
Já mám za sebou již druhou kontrolu, těhotenství potvrzeno..Zítra se už bude hledat srdeční akce vychází mi to na 6+5tt a termín máme 8.1.2023
![]()
Mám teda šílený strach po předchozích zkušenostech, kdy to skončilo zamlklým tehu v 9 TT. následně zjištěna rakovina prsu, takže teď dva roky léčba a dnes je to přesně rok od poslední chemoterapie ![]()
Takže všem držím moc palce, já mám šílený průjem ze zítřejší kontroly, jsem jako na trní..
A taky prosím o přidání do soukromé skupinky. Děkuji
@terve ten první test je dělaný 1 den po vynechání ms a testovala jsem každý den ![]()
Ahoj holky
zdravim vas a pridam se
dnes sem 5+4, je tu na tom nekdo podobne? 🙂 k dr se chystam zhruba za dva tydny
Tak jelikož do soukromé skupiny musíme počkat, tak já se taky hlásím, TP podle kalkulace je až na konci ledna, ale tak uvidíme, první holku mám v 37+2 císařem, tak jsem zvědavá na to další. Jsem už starší ročník, takže mě bude čekat genetika. V prvním tehu jsem měla i cukrovku, tak jsem zvědavá ted ![]()
Na kontrolu se objednám až později🧐 tak cca až bude 8tt, první jsemmela ZT v 7+ tt, tak já raději počkám. Ale určitě zajdu, bojím se, aby se mimi neuchytilo v jizve, to prý se musí odstranit ![]()
Ahoj, dneska jsem nasla druhou carku na testu a predpokladany termin porodu na 31.1., takze muzu byt o fous v teto skupince ![]()
@terve Tak parada! A mas prvni? U nas by to bylo druhe, prvni synek se narodil o 6 tydnu driv, tak uvidime, jestli nakonec nebude vanocni ![]()
@JezinkaBezinka ahoj, mám to stejně jako @terve
taky až konec ledna nejspíš
@Kammina12 Joooo, ty taky?
Ja uz si jmena odtamtud vsechna nepamatuju
Takze taky v lednu dalsi, joo?
@Charlie_L Tak uvidime, kdy to prijde
Ja doufam, ze zadna ms se zpozdenim uz neprijde a pak nejak zavolam na gyndu, ze je to tam, kde ma byt ![]()