TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
29.3.14 20:48

@kamkakamka
bylo krásně, že i já se odhodlala toho našeho nespokojence šoupnout do kočáru a vyrazit do přírody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
29.3.14 22:07
@Schara píše:
Ahoj holky ja hlásím první zuby :mrgreen:

Jéée tak to je supar :potlesk: :palec:

@kamkakamka
Ahoj Kam. Já tesco pleny měla jeden menší balíček a za mě nic moc… Nakonec ještě teda přes bella Happy/ ty nesedly vůbec, jsem se vrátila opět k pampers… občas hugysky :nevim:. Ale víš jak, každýmu vyhovuje něco jiného… uvidíš.

Hele holky dáváte dětičkám krátký nebo dlouhý rukáv ( doma ) Filip je furt na dlouhým… Mám strach aby nenastyd :? Myslím že máme doma tak 23 stupňáků… Asi to přeháním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.3.14 22:51

@Nikkolla diky. Ja malou moc neoblekam. Nekdy ma s kratkym, nekdy s dlouhym. Nekdy jen body a ponozky. Doma vubec netopime a okna mame stale na mikroventilaci i v noci. Netopim ani v koupelne pri koupani. Mala to snasi dobre a kdyz ji vic oblecu, treba ven, tak je zpocena. Asi bude po mne, ja se neoblekam poradne cely zivot. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
29.3.14 22:54

Zkousim male vzdy nos. Kdyz je studeny, tak prioblecu. A horko zkousim za krckem. Zitra jdeme na cely den ven, tak doufam, ze bude hezky jako dnes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.3.14 19:14

@kamkakamka
tak jak jste si dnešek užili? bylo opravdu krásně :)
já jsem opět neodolala a riskla kočár, nejdřív řev, pak Mikuláš usnul a spal asi jen půl hodiny, no a když se probudil, tak aby znova neřval, dala jsem ho na bříško, koukal ven a byl spokojený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.3.14 19:17

@Nikkolla
jinak já Mikulovi doma dávám zatím stále triko s dlouhým, už netopíme a přeci jenom není to panelákový byt, ale domek, takže tu žádné horko nemáme. v ložnici máme na noc už i pootevřené okno a to spí Mikula v krátkém rukávu, jenže to je i z toho důvodu, že my zavinujeme do merino vlny a to je něco jako funkční prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.3.14 20:10

@crazyidea no vidis, jak se mu v kocarku libi!!! My jsme byly v Hostivari v lesoparku a potom na kavicce. Bylo to moc fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.3.14 20:12

Holky, jinak ty telene tesco pleny jsou hruza!!! Po 2 hodinach jsem prebalovala a plena byla mokra!!! Tak jsem sla koupit pampers. Ty jsou fakt asi nejlepsi, tak nevim, co porad vymyslim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.3.14 21:28
@kamkakamka píše:
@crazyidea no vidis, jak se mu v kocarku libi!!! My jsme byly v Hostivari v lesoparku a potom na kavicce. Bylo to moc fajn. :)

no, ale ne na moc dlouho a navíc, s tím řevem to prostě být musí!
já jsem byla párkrát na procházce okolo hostivařské přehrady a musím říct, že se mi i hodně líbily ty domky, co jsou z původní staré zástavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
31.3.14 08:07
@crazyidea píše:
no, ale ne na moc dlouho a navíc, s tím řevem to prostě být musí!
já jsem byla párkrát na procházce okolo hostivařské přehrady a musím říct, že se mi i hodně líbily ty domky, co jsou z původní staré zástavby.

to znám, mě jak malej nespí, tak je též řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
31.3.14 08:08

Ahojda holky, my byli vcera u rodicu, malej byl uzasnej tak si ho uzili :) Jinak ja si na byt taky nemuzu stezovat, ale je to tim, ze mame kam jezdit v lete na chatu :) takze celkem pohoda :)
dneska budu davat dopoledne kocar, tak si uvarim, mam chut na koprajdu, tak se tesim a mozna si stihnu i lehnout :) malej spal pekne v noci, ale ja se nejak porad budila a nemohla usnout.

@crazyidea me malej taky v kocaru rve, ale vetsinou do 10 minut usne a soi 3 hodky :) takze dobry. I kdyz uz se parkrat vzbudil a jen koukal a pak zase usnul.

co se tyce plen, tak mela jsem tu nejake z rosmenu Happy neco a ty byly na nic, ted tu mam z lidlu ty yourney ci jak se jmenuji a celkem ok. ale je fakt, ze pampersky jsou nejlepsi.

jinak preju hezky den holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.3.14 18:31

Ahoj holky.

Nejak nestiham, podobne jako @stephora, holky me dost zamestnavaji.

Letem svetem jsem vas docetla.

@Schara teda, zoubky v klidu zavidim. Lill porad s bouli a zub nikde :nevim:

Fotky s detickama mate krasne :srdce:

@kamkakamka ja jsem ted taky trochu experimentovala s plenkama, ale vracim se zpet k oranzovym Pampers - jediny vyhovujou.

Pretaceni - ze zad na brisko, zpet se ji to povedlo asi 3×, ale spis neplanovane. Tyhle „hura akce“ ma tak nejak na haku. ja ji nijak do niceho nepomaham. Jo, obcas ji „odstrcim“, aby vedela, ze je mozny „valet sudy“ :lol: popr. je moznost i sedet… Stavi se ale uz na ruce - na dlane a vystrkuje zadek, to ji bavi. Rozhlizi se jak pantata :lol:

Oblekani - podobne jako @kamkakamka :palec:

A rvani v kocaru uz ji preslo. Ted to tam ma docela i rada - ovsem ne vzdy v nem spi. Po vetsinu casu spis cuci kolem… V postylce uz taky po ranu nejeci - ma kolem sebe spoustu hracek, tak si je pochyta a „hraje si“ - teda ja ji je obcas vnutim, abych se dospala…

Vcerejsi noc mi obe holky prozvracely, Lill ma navic i srajdu - teda nijak velkou, ale tak 4× uz se posrajdila… Ja jsem taky lehce na odpis. Jinak ale vse pri starem :mrgreen:

Tak uzivejte slunicka a mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
31.3.14 19:43

Holky, tak dnes me chytla nejaka depka. Uz je toho na ne nejak moc. Jsem s maloi porad sama, partner hodne pracuje, ale v rozpoctu to stejne neni nijak moc poznat. Uz mi z toho vseho zacina „hrabat“ a dolehla na me unava. V koupelne jsem se z niceho nic rozbrecela, dokonce mi svym zpusobem chybi spolecensky a pracovni zivot. Do toho ty problemy s kojenim. Tak snad to brzy prejde a budu ok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
31.3.14 19:46

@Barčí1411
Ahoooj :mavam: zrovna dnes jsem si rikala zes tu „dlouho“ nebyla.
Doufám ze budete brzo OK… Asi už ty bacili dorazili i k vám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
31.3.14 20:00

@kamkakamka
To bude určitě přechodný, ten můj toho má teď taky požehnaně ( dokonce i s nocováním ).
Musím říct že nám báječnou mámu a dvě super starší sestry ( vsichni od nás bydly do 10 minut ), lupnu někomu malího a jdu si odfrknout :jazyk:

Zrovna o víkendu říká švagr dětem (kluk 6,holka10) „nikolasku asi si najdeme jinou maminku“. Na to Nikolas ne já mám maminku moc rád :srdce:. A ségra říka Nikolásku spíš vyměníme tatínka. Jediný co kluka zajímalo - jestli budou mít furt tolik penízků na dárečky :nevim:. Pobavila jsem se ale je to smutné - tak asi tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí