TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1.4.21 15:30

@Nickmenenapadl Ber to spíš opačně - že oproti všem svým kamarádkám máš výhodu :kytka: Dřív jsem spíš pozastavovala na tím, když kamarádky měly dítě ve 20 a teď jim závidím, že už mají porody za sebou a mohou si zase už trochu „užívat“ :pankac: Mé blízké kamarádky mají už všechny děti a nikdy to nebyl problém - vždycky jsme to nějak vymyslely a vzájemně se přizpůsobily. A dětičky měly vždycky dost hlídacích tetiček :)

• načítám...
942
1.4.21 15:49
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl no, ja jsem v cizím městě, kamosky daleko a deti už rozhodně neplánují :mrgreen: takže se živě vidím, jak osamělá bloudim ulicemi, ve kterychr se válí mlha…jak počátek hororu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to si nevyberes :hug:
@Sandruška21 jeee, máte hospodářství?
Ja se psychicky pripravuju na plno-detny víkend, takže potřebuju sbírat síly :mrgreen:
Z.

No menší jen tak pro radost 😊

• načítám...
942
1.4.21 15:49
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl no, ja jsem v cizím městě, kamosky daleko a deti už rozhodně neplánují :mrgreen: takže se živě vidím, jak osamělá bloudim ulicemi, ve kterychr se válí mlha…jak počátek hororu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to si nevyberes :hug:
@Sandruška21 jeee, máte hospodářství?
Ja se psychicky pripravuju na plno-detny víkend, takže potřebuju sbírat síly :mrgreen:
Z.

No menší jen tak pro radost 😊

• načítám...
500
1.4.21 16:16

Holky, děkuju všem moc za uklidnění :D :kytka:

• načítám...
44
1.4.21 19:26

@Mala A. mam 31 a je to prvni

• načítám...
44
1.4.21 19:31

Vubec by mi nevadilo mit dvojcata. je mi jasny, ze je to dost prace, ale zase si rikam, ze tim by se mi to splachlo zaraz a mohla bych zase driv do prace. s manzelem jsme premysleli nad dvema detmi, ale problem je ten, ze si zatim nedokazu predstavit byt doma tak dlouho. ta dvojcata by nam to vyresila :-)) kazdopadne ani jeden z nas to v rodine nema, tak to by asi byla dost velka nahoda.

• načítám...
452
1.4.21 19:36

My máme taky dvojčata v rodině. Přítele táta je z dvojčat a moje mamka měla být taky, ale to druhé bohužel zemřelo u porodu. Takže mám bezva vyhlídky. 😁 😁

• načítám...
942
1.4.21 20:13

@zuupe no tak to to máš z obou stran rodiny, teda to úplně nezávidím.

• načítám...
290
1.4.21 20:17

Ahojky tak já měla první ve 22 a teď druhé ve 27 :) říkala jsem že po 30ti bych rodit už nechtěla…ale buhví :D těhotenství je zatím jiné než u prvního teď jsem hrozně unavená, občas pobolívá podbřišek a prsa ty mě bolely i u prvního ale teď si na ně pomalu nemůžu ani sáhnout :oops: :D jinak jsem ráda že u nás je hodně mladých maminek a navíc kamarádku která je stejně stará a ta už má i to druhé tak se chvilku stihneme na mateřské :srdce: nejvíc si přeju ať je to hlavně zdravé nic víc není :srdce:

• načítám...
452
1.4.21 21:49

Já mám taky kolem kamarádky s miminky. První má holčičku (4m) a druhá chlapečka (6m). Jedna z nich už to ví, tak se potichu těší se mnou. :g :srdce: rin:

• načítám...
99
2.4.21 17:12

Ahoj holky,
přidávám se k vám :-) Termín dle kalkulačky 8.12 :-) Včera se nedalo dovolat dr. tak po Velikonocích. Držme si palce! a krásné Velikonoce ;-) Vendy

• načítám...
942
2.4.21 20:33

Nevydržela jsem to

Holky tak jsem to do. pondeli nevydržela a vyblila to přítelovi i s dárkem dneska😊
No slziček bylo víc než dost :srdce: hrozně mě dojal a už plánuje. Což sem ho usměrnila, že ještě není nic jistého, ale bylo to hrozně krásný :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
44
2.4.21 21:12

@Sandruška21 hezkyyy

• načítám...
452
2.4.21 21:39

@Sandruška21 tak to je super, mám radost i za tebe. 🙂

Za mnou je dnešní bečka zeleného piva, dala jsem si jedno malý a pak řídila, takže to zatím neprasklo. 😁 😁

• načítám...
211
2.4.21 21:45

Dneska jsme měli sezení s rodičema.. (dlouho domluvený) a dala jsem si taky jedno pivo, bylo by jim divné kdybych odmítla pivo, protože ho mám rada :lol: a už jsem si připadala nápadná s jedním pivem :lol: :D takže zatím dobrý ale chci s tím počkat do první kontroly :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100