Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 no to věřím, protože rovnátka v dnešní době není vůbec levná záležitost 🙈
@kambalaka my jsme u zubare zde
Hugo teď dospává probdělou noc 😁 od půlnoci co hodinu vzhůru a od 2:30 - 5:00 měl zas nespavé okno, chtěl si hrát a lezl po nás 🙈 manzel nechápe, jak se muže v noci vzbudit s nechtit se mu spát, já to teda taky nechápu 🙈 😁
Příspěvek upraven 08.03.23 v 10:56
@kambalaka jo, Mareček to má taky, taky to nechapeme
celkove nechapeme, ze ho nestve to buzeni a nechce spat vkuse ![]()
Jinak pokouším se o odstav. Nevím jak se to má správně dělat. Ale dostal um v půl 11, v půl 3 a v 6 vstaval. Na 🐐 si nevzpomnel. Doufám, ze to bude v pohodě. 🙏
Samozřejmě přítele otázka jak dlouho bude mít v noci mléko? No vesteckou kouli nemám
. Podle mě dokud proste nebude spat celou noc.
neznám odpovědi ani proč nespi, co mu je, proč knoura, řve..
![]()
@Petrussee no nám se ten spánek zlepšil, když jsem to půlnoci mléko odbourala. Týden protestoval a pak si zvyknul na to, ze ho proste nedostane. Doktorka mi řekla, ze ho muže budit i to, ze v noci se nejí a to mléko je precijen těžké na trávení. Takže má mléko před spaním a pak nad ránem - a někdy je to ve 4:30, někdy až v 7
a když se probudí v noci kolem půlnoci, tak ho na radu doktorky jen pochovám nebo nabídnou vodu nebo čaj. Pokud nechce - má smůlu. On si na to zvyknul celkem rychle. Akorát když má horečku, tak dělám výjimku a dam mu mléko i v noci kvůli hydrataci - precijen vody by mi tolik nevypil.
@kambalaka tak ja to nechám chvíli tak, po prvním probuzení a pak jednou v noci, on přes den moc nepije
a ať těch změn není hodně najednou..zatím doufám, ze si nevzpomene na 🐐 a nebude mi v noci brecet 🙏
@kambalaka tak to je naše noc přes kopírák. Včera a dneska stejně hrozná noc🥺 a to jsme se v pátek přestěhovali k chlapovi do ložnice, tak není moc nadšený, že malá v noci nespí.
@Petrussee tak jsem zvědavá, jak přijme to odstavení, ale myslím že to bude v pohodě a ty se třeba konečně lépe vyspíš ![]()
@Janinac23 my spime všichni na jedné posteli
, holt se nevyspime úplně oba, ale tím jak má um, tak na chovam a přítel ho jde udělat, obráceně by Mareček nezvládl, chce mamu
..doufám, ze jo 🙏..už bychom se trochu chtěli vyspat, ja teda dat si nějaký drink někdy a taky bych brala kdyby třeba v létě nebo na podzim zvládl víkend bez nás, už potřebujeme voraz ![]()
@Petrussee jasně, chce to změny postupně, to půjde 🙂 👍🏻 @Janinac23 dneska jsem psala kamarádce a ta říkala, ze jeji dítě to bylo stejné a nevyspali se do jeho 4 let 🙈 tak doufám, ze Hugo přijde k rozumu dřív ![]()
@kambalaka ten spanek je věda, ale ja Ikdyz spi déle, tak mi to přijde divny a musím ho porad kontrolovat
![]()
@Petrussee jeeee, to modré bodycko s tema ponozkama máme taky 😁 fešák je to ![]()
Taky vaše děti brečí, když smrkáte? Já musím chodit smrkat do vedlejší místnosti, protože jak to Hugo slyší, vždycky se rozbrečí 🙈 🙄
@kambalaka Jo to je z Lidlu, ja kupuju nejvíce Lidl a Hmko i to pyzamo je z Lidlu
děkujeme
smrkani naše Mareckovi nevadí, ale utirani nosu, obličeje, rukou, strihani nehtů nesnáší
a teď začíná ječet u prebalovani a oblékání
hned se na prebalovaku otáčí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat