Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 to je úplně něco jiného
Mareček nechodí, neumí si držet láhev
takže ja ho vezmu na ruku, řekneme dobrou tátovi a jdeme si lehnout spolu
mimino moje ![]()
@Ráďa 25 @Petrussee Hugo taky nechodí a taky si sám láhev nedrží.
@Petrussee Mareček aspoň hezky zobe z misky. To Hugovi, když dam něco takhle do misky, tak ji hned vezme a vysype ji na zem. A křupky z ní rozdrtí v ruce a v pusince neskončí nic 😁
@Petrussee @kambalaka To ani když je položíte, tak si jí nedrží? Tak to bych nedala. Už jsem si tak zvykla, příjde, napije se čaje, položí. A vlastně už spoustu měsíců jí dám flašku a jdu pryč.
Máte doma pohodlné dětičky
Ale zase mají takovou klidnou povahu a tu bych někdy hned měnila. Sestra má syna flegmatika, bylo mu vždy všechno jedno, nic moc ho netrápilo. Nezlobil, ve škole mu to teda moc nešlo, ale pubertu snad neměl a je velice šikovný na manuální práce.
To můj syn se chce hlásit na vojenskou školu, protože to je jediná škola, kde se nebude nudit ![]()
@Ráďa 25 on si ji jako umí chytit, otevřít, ale otočí ji a vylejva to, on totiž pít nechce, takže mu dávám napít
, ale stejně nevypije skoro nic přes den..a to máme flašku, pak i s uchytky, s brckem..a je mu to úplně jedno ![]()
@Ráďa 25 já když Huga polozim do postele, tak zacne kňoural a hned vstává. Takže polozim, držím ho, zapínám spací pytel, do toho mu zpívám ukolebavku, aby se uklidnil a dam mu do pusy flašku. To teprve na uklidnění zabere. Ale musím mu ji držet, on si ji prostě nedrží
no s vypije ji, dám dudlík a pak mě chytne za vlasy a prohrabává se mi v nich, než usne. Zkoušela jsem místo nich muchláčka, ale toho nechce 😁
@kambalaka neboj, to on taky pak otočí a vysype
, ale něco pak sní z te země
..všechno haze na zem..nevím, kdy bude jist sám
mě ty vlasy úplně trhá
musím vymyslet něco jiného nebo budu plesata
@Petrussee máme podobné tipy chlapečků, já budu taky brzo plešatá 😁 taky mi trhá vlasy 🙈 Hugo taky se vším háže. Když mu dám BBox s vodou, tak první co, tak to vezme a zahodí
všechno háže - i jídlo - všechno. Dát mu rohlík nebo banán, tak ho zahodí, přitom ale ví moc dobře, že se to papá.
@kambalaka @Petrussee holky, vy máte teda čísla
asi si vás pěkně vychovali k obrazu svému 😀 já zažila peklo u prvního syna, první dva, dva a půl roku fakt očistec. Teď je to s ním už lepší, ale pořád náročnější než s jeho vrstevníky. Malá je roční a je sice aktivní, všude leze a snaží se, aby bylo po jejím, nikdy nedá bráchovi nic zadarmo a do poslední chvíle o všechny věci bojuje, ale i tak je milionová.
@Janinac23 Mareček je malý generál
, ale jak není aktivní, tak to není tak hrozne
od odstavení jsou i ty noci lepší
, ale není urvany a když u nás někdo je nebo někde jsme tak je hodný..dikybohu..muzu s nim všude chodit
teď jsme byli u kamose a to byl teda mazec, jemu je 17m všude lítá, hrozne na něho útočil, chtěl ho kousat..hrozne hucel..
tak jsem si říkala zlatý Mareček
a taky jidlo všude házel..vylejzal ze zidlicky..no hrůza..Mareček je fakt klidas ![]()
@Janinac23 @Petrussee Hugo je svým způsobem taky kliďas, žádný éro oproti jiným dětem, jen ho občas doma nudím 😁 taky je lepší, když u nás někdo je nebo když někde jsme my, to ho zabaví
Ahoj holky tak jsem vas docetla
![]()
No emma bude tady v nasi skupince fakt dite zlobivec, jeci, kope, kouse, neposloucha, nespi a je fakt mega narocna. Noci strašne, dny strasne, za nas je to fakt trochu nocni mura. Nici nam to vztahy v rodine jak se starsimi detmi tak partnersky neb my jako rodice jsme KO a uz nemame silu na ty starsi deti. Uprimne zachranuji nas jesle, tam je pry zlata. Vikendy jsou horor, resime to aspon navstevami abychom nezesileli uplne.
Uz zničila notas, 2 iphony a 1 normalni mobil Tříska vsim o zem nebo do toho kouse ale takovou silou ze me tece krev, mam pokousane ruce do krve takze obzvlast v praci to vypada vyborne. Navi i hodne kope takze modriny z kopancu po tele taky bezva…
Uz ji nebavi ani herny takze ted jedeme v rezimu ze jeden odpociva a druhý se snazi malou zabavit…aby zdemolovanych veci bylo malo.
No holky snad to obdobi nekdy prejde.
Mne prijde ze vzdy ma takové jakoby amoky kdy je uplne mimo sebe a prave behem nich je takhle zbesile agresivni nebo ujecena. Jinak s ni neudelame nic, predstava ze bych vařila nebo uklizela s ni doma no to vubec nejde.
Holky omlouvám se za vylev ale tak beru ze tady si piseme na rovinu a ne v ruzovych barvach. Jsem rada ze vas mam ![]()
@sofie_13579 tak to je mazec, snad to brzy přejde, drz se 🙏..to by mě kleplo kdyby rozbil notebook a iPhone
jelikož teď nemáme na nový
s telefonem si hraje, ale nehazi ho hodně..notebook už má svoje léta, ten držím dal
@sofie_13579 tyjo, tak to je mazec. Hugino by s tím házel taky, ale svůj iPhone mu rozhodně na dosah nedávám, to by mě vomylo 🙈 stejně tak mu na dosah nedávám ovladač a můj MacBook, protože to prostě není na hraní a pokoušet to ani nebudu. My jsme museli vyměnit psovi misky keramické za plastové, protože na Huga je to jak magnet a je tam furt, misky furt vylévá a je celej zcachtanej, takže pak převlékám. Hold misky jsem začala dávat taky mimo dosah a chudák pes musí pít jen na povel 🙈
Dnes Hugiskovi snídani chystal tatínek. Rohlík s avokadovou pomazankou a bluma 🙂
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat