TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
7.7.11 08:31
Jitule84 píše:
Ivet, díky…No, myslím, že je to zbytečné :think: A ještě za ty peníze :cert:

no vsak pritel rikal, ze prej v sexshopech prodavaji neco podobnyho. sice k trochu necemu jinymu, ale prej je to tam mnohem levnejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 08:31

To nebylo mysleno osklive :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:33

Jani, vidíš, u našich se vstává až tak kolem půl 8 až 8. Kolem 6 vstávám až když jsem se odstěhovala :palec:
Jo, také mi všichni říkají, proč nespíš, když můžeš, jenže já nemůžu :lol:

Tak si myslím, že s mimčema se tady tak často neukážeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:34

Hani, tak ještě ten pejsek a začistit a posílám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 08:34

no, ja si to porad nejak nedokazu predstavit, jaky to bude, az tu bude mala… i kdyz je mi jasny, ze tolik casu na vysedavani na emiminu uz nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 08:37

Ja si mysllim, ze nez si maminky najedou na nejaky rezim,ze to potrva :-) kdyz si pamatuji jak se narodila Tynka 8-o to byl narez :mrgreen: :mrgreen: ted aspon vim do ceho jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:38

Jani, ani já ne, ale těším se, že konečně nebudu doma přes den sama a budu se mít o koho starat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 08:53

jitu to by ti nestacilo poridit si krecka? :lol: neee promin, to byl vtip :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
7.7.11 08:56

Jani, já nejsem na domácí zvířata - na žádná- :cert: Jako svatební dar jsme dostali rybičku. MM byl nadšený. Já řekla, že se o ni bude pěkně starat. no a vydržela u nás asi půl roku a darovali jsme ji jednomu dítěti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.7.11 08:56

Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Také máme termin srpnu.:-)taky už čekáte na tu chvili kdy koněčně uvidíte svýho drobečka a budete si ho moc pochovat a pomazlit?Ty posledné týdni mi přidou dost hrozný..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:00

jitu ja cekala co z tebe vypadne, jak rybicka skoncila :mrgreen:
a co budes delat az jednou vase mala uz nebude tak mala a prijde a bude zadonit ze chce nejaky zviratko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.7.11 09:01
Jitule84 píše:
Jani, já nejsem na domácí zvířata - na žádná- :cert: Jako svatební dar jsme dostali rybičku. MM byl nadšený. Já řekla, že se o ni bude pěkně starat. no a vydržela u nás asi půl roku a darovali jsme ji jednomu dítěti :pankac:

Teda JITUL- ja mela rybicky a primo jsem je zboznovala a dcerka kdyz ji bylo asi 2,5let mi je zabila :cert: kdyz sem spala po nocni tak jim nasypala celou pixlu zradla :cry: takze bylo po rybkach :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.7.11 09:02

Brý jitro :kytka:

jo holky jen spěte,pak to bude chviličku mazec,ale je fakt že mi si prcka naučili spát dlouho :pankac: sice teď vstává tak po šesté,ale je naučený,že když ostatní spí,má je nechat spát,tak si bere do postele k nám hračky a v klidu si hraje-já už sice nespím tak tvrdě,když vím že je vzhůru,ale i tak to stačí :mrgreen: doufám,že se nám to podaří naučit i druhého prcka :think:

jinak ta masíž hráze,uažuju že si jí budu dělat sama,ale uvidím jestli se k tomu dokopu,zatímp iju jen ten maliník-i mi dost chutná

dneska tam bude zase pěknej pařák a mě čeká cesta autem :poblion: -předat dítko babičce do práce a pak hurá na ko k dr-asi už i bude první monitor tak se moc těším :dance: hlaně jsem zvědavá,jak sme uzamčený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.7.11 09:02

ahoj evco, vitej k nam :kytka:
mne osobne to zatim porad prijde, ze to vsechno strasne rychle leti teda :nevim:
od zitrka za mesic bych mela mit termin a prijde mi to jako vcera, kdyz jsem volala pritelovi a rikala mu ze presne za 6 mesicu mame termin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.7.11 09:03

tak my za chvliku vyjíždíme, tak pá, pak s eozvu
Jitu - jsou krásný!!!!!!! pošli mi pak ještě to číslo účtu do SZ at ti to mužu poslat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí