Poradna duly
Jana Čurdová
janiii;-) píše:![]()
![]()
tanga dobryyyyy!!!!!!
tim jsi me teda dostala nejvic!!!
no jestli bude po mne, tak tu jen otrha jedovaty kytky a povezem ji na vypumpovani zaludku. ale prej jsem byla mimoradne vynalezava a nanosila jsem si pod okno veci a postavila si z nich pyramidu, abych se k tem zelenejm bobulkam dostala
no dava mi zabrat
vcera sousedum vypravela jak jsme byli na dovoleny v AFRICE a ji tam pokousal MEDVED
ja sla do kolen kdyz mi to vypraveli. n
mondi to z tebe asi meli doma radost, co? ![]()
ja ani nejak nevim, co jsem vyvadela za hruzy jako mala. ale vzhledem k tomu ze mam o 4 roky starsiho brachu a co moje pamet saha tak jsme se rezali jak kone… tak bych rekla ze jsem ho verne nasledovala ve vsech lumparnach co delal on ![]()
ivet a pockej az to zacne vypravet ve skole
ja jsem tam zas vypravela ze budu mit brasku/sestricku, takze ucitelky pak gratulovaly uzasle mamine, kdyz me vyzvedavala ze skoly a podobne ![]()
a nejvetsi gol co se pamatuju, kdyz jsem chodila asi do prvni tridy, mamka me prihlasila na anglictinu. a na ty prvni hodine se nas ten ucitel ptal, proc se chceme ucit anglicky.
a ja jsem tam bezprostredne vyblinkala ze ja se chci ucit proto, abysme s mamkou a s brachou mohli pomlouvat tatu a ten nam nerozumel
![]()
ach ta detska bezprostrednost… ![]()
Jani taky si byla pekny cislo
ale asi kazde dite
ja si pamatuji kdyz mi bylo asi 6let kdyz jsme jeli s tatou MHD a tata vypustil ducha, samozrejme delal jako by nic a ja na cely autobus fuuuj tati ty sis prdnul
pripominaji mi to do dnes ![]()
Mondík píše:peggyska píše:Peggysko a kolik kilo mas celkem?
já jsem si nechala doktora u rodičů u Lipenský přehrady,ale tam půjdu už jen 3 x a pak mě předá do porodky…nechtěla jsem měnit,když tam stejně jezdíme na rodičema,tak mě sestřička objednává vždy na pátek,protože ví,že tam zůstáváme na víkend…
holky,vy se máte,že nepřibíráte…
docela se stydím
…celkem mám 84 kg…právě se snažím nepřibrat,aby ze mě nebyla stokilová mamina
nj, jeden si obcas vzpomene na takovy perlicky…
taky si vzpominam, jak jsem jednou prisla po vikendu do skoly a svorne jsem valila spoluzackam do hlavy, ze mi behem vikendu dorostly vlasy a mela jsem je az po zadek, ale ze mi je mamka zas ostrihala ![]()
tusim ze to bylo tez v prvni tride ![]()
Holky, tak ja jsem byla hyperaktivni dite, i ti, co meli dite v mem veku, meli se mnou co delat, mamka me honila po cele vesnici
. Jestli nase mala bude taky takova, tak to teda diky
. Ja mam brachu o 3 roky mladsiho a mlatili jsme se, ze se na to nedalo divat…
peggyska píše:Mondík píše:docela se stydímpeggyska píše:Peggysko a kolik kilo mas celkem?
já jsem si nechala doktora u rodičů u Lipenský přehrady,ale tam půjdu už jen 3 x a pak mě předá do porodky…nechtěla jsem měnit,když tam stejně jezdíme na rodičema,tak mě sestřička objednává vždy na pátek,protože ví,že tam zůstáváme na víkend…
holky,vy se máte,že nepřibíráte……celkem mám 84 kg…právě se snažím nepřibrat,aby ze mě nebyla stokilová mamina
Dulezite je, ze bude spokojena maminka a miminko
i kdyz chapu
ja to tedy nstesti neresim
kdyz clovek nepribere 30kg tak je to dobry.
mondi a kdo mel prevahu, ty nebo bracha? ![]()
my jsme se s brachou tak rezali, ze kdyz jsme byli odpoledne doma ze skoly, tak jsme spolu nesmeli bejt pohromade ani v nasem detskym pokoji, ja jsem musela bejt povinne u babicky, protoze jinak to koncilo vzdycky vydatnym revem a brekem. mym, samozrejme ![]()
nejdřív jsem se chtěla vejít do desíti kilo,ale teď bych chtěla jen pět kg a to už mám jen dvě kila,takže se musím hlídat,ale poslední dva týdny mě honí mlsná a hlavně večer ![]()
peggyska píše:Mondík píše:docela se stydímpeggyska píše:Peggysko a kolik kilo mas celkem?
holky,vy se máte,že nepřibíráte……celkem mám 84 kg…právě se snažím nepřibrat,aby ze mě nebyla stokilová mamina
Peggysko, tim se netrap, hlavne, ze se dari miminku. Ale naprosto te chapu, ja jsem si rikala, proc porad tak resis vahu. Ja jsem mela pred tehu asi 55 kg, za to ted mam 73 kg
. A to jsem prvni 3 mesice prozvracela a spatne mi bylo az do 16. tydne, tak nevim, kde bych jinak byla… Ono to snad pujde dolu, jak budeme behat kolem prcku, neboj
.
no a mě právě ani nebylo na začátku vůbec špatně,takže jsem na začátku vůbec nezhubla a doktor mě dost vyhecoval,tak jsem začala jíst hodně zeleniny a menší porce vícekrát denně…
miminko je samozřejmě v pořádku,jinak bych to neřešila a jen se válela,ale máme vše ok,tak mi doktor dovolil i cvičit…
Jani, no, v te dobe, kdy jsme se nejvic nesnaseli, jsem ja mela prdylku jak dva kminky a bracha byl „lehce“ obezni, takze si to domysli
.
holky nereste tady tu vahu
ja mam asi 81 kilo a jsem z toho uplne hotova…
mondi takze jste asi taky meli dobry bitky, co? ![]()
janiii;-) píše:
holky nereste tady tu vahuja mam asi 81 kilo a jsem z toho uplne hotova…mondi takze jste asi taky meli dobry bitky, co?
Jani, no, to teda jo. Jednou hral nejakou hru a my jsme ho s kamoskou otravovaly, ona mu to nechtic vypla a on myslel, ze jsem to byla ja, tak mi dal pecku do nosu, spustila se mi krev proudem a nesla zastavit, no, uzasne vzpominky…