Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky tak jsem konečně dorazila,byl to děs
všude pno lidí,neochotní pustit sednou auřednice mají na všechno čas samozdřejmě
hodím sprchu a snad mi bude lépe,nohy to přežili tak je to dobrý ![]()
Vítám novou maminku Alu,koukám taky třetí na cestě tak tady nebudu jedna z nejstarších:-) ![]()
Jinak díky Hani a Pegysko za komentář k fotkám,bazén je super ale ta zahrada je děs trvá 5 hodiny než se celá poseká,chudák manžel se u toho pěkně nadře vždycky ![]()
Ivet23 píše:
Kolisko hezky fotkymoc ti to slusi
jen sis mela schovat brisko
no holky tu je nadherne chladek, Tynka si vzala teplaky, mikcu, holiny a uz beha venku
ja se tedy dnes nudim a nevim co delat
děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo
tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet ![]()
Hannah84 píše:
holky co se stane, když nebudu mít od obvodáka razítko v průkazce? asi nic ne, porodit budu muset tak jako tak…
hani nevadí já zase nebyla u zubáka
oni to berou jen jako preventivně aby kdyby náhodou tě třeba chytli zuby tak at se o tebe nemusejí starat v porodnici,mám kamarádku co má ted 3 letou holku a její obvodák doted neví že byla těhotná ![]()
koliska píše:Ivet23 píše:děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo
no holky tu je nadherne chladek, Tynka si vzala teplaky, mikcu, holiny a uz beha venku
tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet
Tak to jo, to nemelo bejt nic ve zlym jo ?
ale ja to nemam rada a nekteri deti tim potom trpi po porodu
no tu je cely den pod mrakem a krasne chladek
pocasi mi ani malicko nevadi ![]()
Ivet23 píše:koliska píše:Tak to jo, to nemelo bejt nic ve zlym jo ?Ivet23 píše:děkuji,já si jinak bříško schovávám ale to už bylo focené po 5 hodině a to už tak moc nepeklo
tady je tase vedro na padnutí ale zatahuje se takže nejspíš bude pršet
ale ja to nemam rada a nekteri deti tim potom trpi po porodu
no tu je cely den pod mrakem a krasne chladek
pocasi mi ani malicko nevadi
jo v pohodě
já to taky namám ráda jak se tak někdo vystavuje ještě v takovém stupni těhu já jsem si pupík opalovala jak jsem čekala syna ale to jsem byla ve 4 měsíci ![]()
kolisko,můj přítel je blázen…toho by to sekání zahrady bavilo ![]()
jinak,teď jsem toé měla akorát…došla jsem domů z procházky a začalo pršet ![]()
a k tomu otékání…to vám teda nezávidím,mě naštěstí neotýká nic…
Ja taky otekam
u prvni dcery nic a pak to najednou prislo
holky dlouho tu nebyla Janiii ze??? nevite co sni je?
peggyska píše:
kolisko,můj přítel je blázen…toho by to sekání zahrady bavilo
jinak,teď jsem toé měla akorát…došla jsem domů z procházky a začalo pršet
a k tomu otékání…to vám teda nezávidím,mě naštěstí neotýká nic…
no to nevím jak by to musel dělat každej týden tak by ho to za chvíli omrzelo ![]()
Ivet23 píše:
Ja taky otekamu prvni dcery nic a pak to najednou prislo
taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici ![]()
koliska píše:Ivet23 píše:taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici
Zkusim ji napsat na mobil ![]()
Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
U nás byla v noci taky bouřka, ale docela jsem ji i zaspala.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.
Bobisek166 píše:
Dobré odpoledne maminky!
Sice jsem akční už od 6 ráno, ale dřív nebyl čas. V nemocnici nám nic nového neřekli, malý přibírá, ale je pořád bledý a zítra budou dělat spoustu odběrů a testů, tak si zase budu muset počkat na výsledky. Takže mám náladu nic moc, protože mi doktoři žádné pořádné informace nedají.
Ty vaše otoky mě mrzí, ale má se ve druhé polovině týdne trochu ochladit, tak by to snad mohlo být lepší. Chtělo by to asi nožky nahoru.
Ivet, tak jestli něco o Jani zjistíš, tak napiš, taky už jsem na ni myslela, protože sem psala hodně často.
tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě ![]()
Ivet23 píše:koliska píše:Zkusim ji napsat na mobilIvet23 píše:taky jsem nad tím před chvílí přemýšlela kam se poděla a doufám že není z nemocnici
jasně napiš a pak dej vědět ![]()
koliska píše:Bobisek166 píše:tak to zase ber z té druhé stránky jak nic neříkají tak se nic hrozného neděje takže je to na dobré cestě
Dobré odpoledne maminky!
Kolisko, oni ta speciální vyšetření pořád odkládají a jenom o tom mluví, přitom už mohly výsledky dávno být. Malý má nějaký problém s trávením, skoro 3 týdny nepřibíral, v sobotu vysadili i moje mléko a je na nějaké speciálním umělém. Takže teď budou zkoumat, jestli není nějaký problém v enzymech. Mě jen vadí, že už to mohli třeba udělat minulý týden, když se jim malý pořád nelíbil, jak stagnuje.
Tak jsem se vratila s detmi s prochazky. Jelikoz tu jsou prehanky tak to na moc dlouho neni. Navstivili jsme cukrarnu holky si dali zmrzlinu ja mam ted sladky omezeny. Mam tehoteneckou cukrovku
, mela jsem to uz u druhy to jsem musela brat i prasky. Tu jsem rodila v anglii a kdyz mi to oznamovali tak to bylo pres telefon a se slovenskou prekladatelkou
. Ted to drzim relativne v norme.