Poradna duly
Jana Čurdová
Bobisek166 píše:
No a nás dnes odpoledne čekají výsledky ranních vyšetření a odběrů, takže důležitý den, kdy se konečně snad rozhodne, jestli už půjdeme z JIPky pryč na nedonošenecké a já pak za malým. A už máme přes 2 kila - 2040g, takže posledních pár dní přibíráme jako strhaní.
to čekání je asi nesnesitelný, co? nejhorší je, když nevíš, co s nima vlastně je a že jim nemůžeš nijak pomoct. stejně jsou to siláci, že už tak malí se perou se životem o sto šest.
Ano, všechny tyhle nedonošené děti jsou tam bojovníci a hrozně moc se snaží, mnohem víc, než mimi narozená v termínu.
A ta nejistota je fakt hrozná, ale doufám, že dneska odpoledne už budeme vědět víc.
Bobik, děkuji ![]()
Tak budu držet pěsti, aby to dnes dopadlo na jedničku
No, je super, že začal pěkně přibírat…Kolik kilo musí být, aby mohl domů???
Tak tady přišla buřina zrovna, když jsem jeli domů. Šílený slejvák, ani na cestu jsem neviděli, jak bylo bílo, takže jsem jeli krokem. Smaozřejmě je spoustu zatopených sklepů ![]()
syn měl při narození skoro čtyři kila a vzápětí šel na operaci, říkala jsem si, že se musel narodit tak veliký, aby byl silný a tu operaci úspěšně zvládl.
taky jsem viděla v motole na kardiu úplně prťavý miminka, co mají kolem sebe a do sebe spoustu hadiček, oproti nim byl šimon vlastně úplně zdravej. ty miminka mají neuvěřitelnou sílu.
u nás bylo v noci šílený dusno, nedalo se vůbec spát. doufala jsem, že přijde bouřka, trochu se ochladí a ono nic ![]()
Dobre rano tehulinky a maminko
ja pro poceny noci musela do sprchy
venku po vcerejsku samozrejmne zadne ochlazeni
uz zitra vecer mi prijede pritel, hrozne se tesim
uz sem ho nevidela 10dni
mala me kupodivu dnes nechala spat, ale zas to slo spatne bylo vedro
vcera na vylete bylo fajn ![]()
Ivet, a kde jste byly na výletě???
Aleco, buď ráda, že nebyla bouřka, nám nešla jak dlouho elektrika a všude teklo šíleně vody ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, a kde jste byly na výletě???Aleco, buď ráda, že nebyla bouřka, nám nešla jak dlouho elektrika a všude teklo šíleně vody
Tu kousek od nas je Camp Svata Katerina
jezdi tam tabory, kazdy vikend tam je akce, zadny vstup koupalko a hlavne ruzne zvirata a mega detske hriste
ale maji tam Lamy, mini kozy, oslika, ponika, tigriky dva,velbloudy,pavy,kone,opicky,zelvy a tak
maji tam i jednu restauracku, potom cenkovni posezeni a maji to tam i dost levny, jeste vic jak u nas ve meste ![]()
Dobre rano,
mam ted v nemecku navstevu tak nemam moc cas se na internet. Jsem porad 2v1. Ruce i nohy trochu otekle. No jeste alespon tri tydny vydrzet. Na kontrolu jdu az v utery tak uvidime.
Co se tyce nastupu na materskou, tak musim taky dolozit socialce nastup a cssz musim dolozit nejaky dokument. Jsem jen zvedava jak dlouho to potrva. Mame centralu mimo Prazskou. Tak jde jen o komunikaci postou. A na socialku po me predchozi zkusenosti uz nic neposilam, ale radsi tam chodim osobne. {Prerusili mi rodicovskou na pul roku
} Sice mi to pak dali ale zasahlo to nas rozpocet.
Ivet, tak to je super, to se malá uričtě vydováděla ![]()
Na fotečce to vypadá skvěle.
jinak u nás je zase přechod Svatá Kateřina ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, tak to je super, to se malá uričtě vydováděla
Na fotečce to vypadá skvěle.
jinak u nás je zase přechod Svatá Kateřina
ahojky,
ja se sice uz v nedeli vratila od nasich,ale nebyl cas psat.dovezla jsem si autosedacky,postylku,vanicku a zbytek obleceni a dala jsem se do prani a uklidu.
mam na maleho vse vyprany,nachystany,tasku do porodky zbalenou.
v pondeli jsem byla na gynde na kontrole.malej je otocenej hlavickou dole a je dost nizko,ale prej cipek drzi.malej ma cca 2392g,dr mi vzal krev a dalsi kontrola za 14 dni.
na md narok nemam jdu rovnou po porodu na rodicak na 4 roky,do toho me po porodu ceka soud o urceni otcovsti,automaticky bude branej bejvalej jako otec ditete a to jeste po byvalym budu chtit zvysit alimenty…
jinac u me asi nic noveho,krom toho,ze se mi stratili kotniky a nemuzu je najit…
Dobré ráno.
Hani s tou pokutou jsi to zmákla perfektně. Dobře si udělala, že jsi tam zajela ![]()
Bobisku, tak ať jsou dnes samé dobré zprávy z porodnice, když už konečně budou mít nějaké vásledky.
Jity a jak bylo na chaloupce?
ahojky mamky,tak má za sebou další šílenou noc né tak jak tu předešlou ale taky byla krutá,tak mi řekněte jsem blázen nebo co?
jinaak u nás po bouřce ani vidu ani slechu celou noc nám jel větrák abysme nepadli ![]()
Jitu..vítám tě zpět ![]()
Ivet…to je super že máte takový vyblbnutí kousek od baráku,my tady nic nemáme krom lesa kde je plno klíštat a když chceme nějaký vyžití tak jet autem a ještě si pěkně připlatit ![]()
Zuzlíno…tak to je fakn že už máš vše po kupě
jinak stou mateřskou to máme stejný ![]()