TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
6.5.11 09:40

Floa- taky me pichalo u pupiku a dr rikala, ze to je z unavy, cekam uz druhy ale u prvniho jsem byla vice v klidu. taky mam obcas divny pocit,ale nic se nedeje a asi je normalni ze kazda tehotna mysli hned na neco spatneho. holky vse bude v poradku :hug: jen nemyslet na to spatny nedela to dobre nam samotnym a ani mimiskum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.5.11 09:41

ahoj zdravím při pátku a vítám nově příchozí :kytka:
teda vy jste toho popsaly za ten večer :-)
konečně pátek jupí…
jo a mě ted taky přijde, že pohyby jsou méně, nebo možná taky jestli už jsme si nezvykly :-) a večer mám nejvíc. ráno mi ted přijde, že spí dýl než dříve a to jsem taky někde četla, že jak roste, tak je jim tam těsněji a nejsou pohyby tolik cítit :-) takže berus určitě je to v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.5.11 09:43

floa - to nic nebude neboj, já mám zas v nci občas pocit, jak kdyby se mi natahovalo břicho :-D :-D
Elis - dej nám pak vědět výsledky, držím palce, aby to bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 09:46

Já vím, když já jsem ze všeho hned tak vyplašená a ted vůbec kvůli tomu krčku hned za vším něco hledám a kontroluju, aby mi netvrdlo břicho :pocitac: Ale jinak cítím mimíska, jak se tam převaluje, je to vždycky sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.5.11 10:42

Flooa neboj, ano picha pri pupiku z unavy, mna pravidelne, lebo sa nesetrim a idem na doraz furt :zed: Nejak zabudam ze som tehotna… a potom vecer jojkam. A pocit, ze mimi rastie, ze sa tam vsetko roztahuje, mavam tiez. Su to vsetko kraasne pocity, takze neplas, si v INOM stave, takze veci niesu tak, ako ked si netehotna. Je to normalne. Plas vtedy, ked nebudes citit dlho pohyby (cely den) alebo keby si krvacala alebo ti bolo fakt ze uplne zle. Inac si to uzivaj, ako sa da!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 10:53

Děkuju za uklidnění. Fakt to moc prožívám :roll: Pohyby ty cítím skoro pořád, asi to bude pěkný raubíř :-P A už se hrozně těším na ten 3D utz. Byla jste na něm některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 10:59

Ja jsem chtela jet, ale nakonec jsem nejela :-) ja mam taky malou raubirku :mrgreen: vzdy vecer citim jak se jakoby protahuje, jako by se vzeprela rukama a nohama zaroven :lol: A holky jaky je u vas pocasi? mi tu na horach snih :cry: ale hlasy na vikend 19stupnu, ale dcera je nemocna :-? ale i tak ji vezmu na prochazku 8-) kdyz nema horecku tak ji cerstvi vzduch jen pomuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 11:02

U nás naopak po ránu nádherně teplíčko a sluníčko  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 11:05

Slunicko tu taky sviti,ale jestli je teplo nevim :-) sem zalezla v posteli :mrgreen: ale kdyz kouknu z okna tak vidim na kopcich trocha snehu, nebo tu ted v tydnu snezilo :cert: ja uz chci krasny pocasi, slunicko, teplicko :lol: zas pak budu knourat, opet budu rodit v lete a nosit to bricho v teple neni prijemny :roll: ale nenadelam nic :lol: spis se tesim az vyjedu s kocarkem :lol: a taky az zhubnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 11:10

No tak na to zhubnutí se taky těším :mrgreen: A na kolika kg jsi začínala těhotenství? A kolik že máš vlastně nahoře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 11:24

No ono je to zajimave,ale ja nekde v rijnu nebo v listopadu neco pribrala takze od rijna mam nahore 13kg. pritom mi stale byli moje veci. prvni zapis v tehu karte byl 64 a ted mam 73kg takze mam nahore 9kg :-) u prvni dcery jsem pribrala 20kg :lol: :mrgreen: :lol: aLE PAK JSEM ZHUBLA ZPET NA 60KG TEDY DOKONCE NA 59kg :lol: ale trvalo to dva roky :-? Na foto moje postava pred tehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 11:30
Ivet23 píše:
No ono je to zajimave,ale ja nekde v rijnu nebo v listopadu neco pribrala takze od rijna mam nahore 13kg. pritom mi stale byli moje veci. prvni zapis v tehu karte byl 64 a ted mam 73kg takze mam nahore 9kg :-) u prvni dcery jsem pribrala 20kg :lol: :mrgreen: :lol: aLE PAK JSEM ZHUBLA ZPET NA 60KG TEDY DOKONCE NA 59kg :lol: ale trvalo to dva roky :-? Na foto moje postava pred tehu :lol:

Téééda, ty jsi ale kočka :palec: Neboj, to dáš zase dolu :-) Kamarádka porodila v prosinci první mimi, přibrala 20kg, říkala, že měla skoro stovku, když jí prý pomáhali na operační stůl, měla totiž císaře, tak se prej za to děsně styděla. A ted mi příjde, že už je možná zpátky na původní váze. Nikdy teda nebyla úplnej hubenour, ale řekla bych, že vypadá stejně jako před tím a to máš 4-5 měsíců od porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.5.11 11:52

My sme boli na 4D v pondelok :srdce: je to supeeeer!!!!! A konecne nam povedali, co cakame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 12:07

Flooa- moc dekuji :oops: na fotce mam asik dve promile a foto je stare rok :mrgreen: :mrgreen: no a jak vypadam ted? kdyz tak dolozim sama se nejak nevyfotim :mrgreen: :mrgreen: a dcera mi foti jen nohy :mrgreen: :mrgreen: a kdo je zvedavej na ty krivaky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
6.5.11 12:14
cuttysark píše:
My sme boli na 4D v pondelok :srdce: je to supeeeer!!!!! A konecne nam povedali, co cakame.

A nemáš fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital