Poradna duly
Jana Čurdová
Jé vidíš, to jsem si taky nevšimla. Já jsem přímo pardubačka - z Polabin, ale teď už 7 let bydlíme na vesnici 6km od Pardubic - směrem na Heřmanův městec.
Jinak tenké palačinky nejsou problém. Chyba většinou není v těstě, ale musí se dát jen malinko oleje při smažení. Spíš jen potřít, pak se daří tenké.
Ahoj holky
Tak dnes jsme rano vyrazili na vylet, jeli jsme vlackem doTrutnova
navstivili jsme cukrarnu s hristem pro deti
ppotom hezka prochazka mestem, detska si zaradili na namesti dali jsme obed a navstivili dalsi hriste
potom cesta vlackem domu, holky mam dost sem unavena snad vis jak dcera
ted sem si dala ctvrtku melouna a valim se v posteli
jen ten bordel me tu stve ![]()
Krmar tak já jsem rozená hradečačka, ted už asi 7 let žijící v Pardubicích
palačinky vyzkouším..díky, já je miluju, ale jím je jen u našich, pže jsem si netroufla ![]()
Aicuul, jsme radi, ze jsi zpet a ze sis to uzila
.
Hannah, presne, jeste asi pred 14 dny jsem tu psala, jak mam 9 kg nahore, pred par dny jsem se vazila a uz jsem mela 11
. No, ale hlavne, ze se mimiskum dari, ne? ![]()
Na palacinky bych si asi sama netroufla, ale objednam si je u budouci tchyne
.
Krásnou neděli ![]()
tak se po týdnu hlásím. Dočíst Vás asi bude nadlidský výkon, pěkně jste se rozepsali
Doufám, že jste všechny v pořádku.
S děckama, ve škole v přírodě, to bylo moc fajn. Ubytovaní jsme byli v krásných chatkách u vody a i počasí nám vyšlo. Jen ta Polská strava je jiná než ta naše a naše děti to nemusí tak chvilkama remcali. Pěkně jsme si to užili, ale řeknu Vám, že jsem byla pěkně utahaná. Nezvládnu toho tolik jako před těhu.
Teď tady čtu, že je Vás tu dost z Pardubic a z Hradce. Já jsem taky z východních Čech, ale bydlíme u hranic, asi 25 kilometrů od Náchoda. Do Pardubic jsem jezdila do Sanusu a do Hradce jezdím na vejšku.
Ahoj Mascho. Taky přeji krásnou neděli. Nějak jsem nezaregistrovala, že jsi jela s dětmi na školu v přírodě. To jsi teda vodvaz v tomto stavu. Obdivuju. Mě stačí jen to moje a to je ještě už dost samostatný. Ale hlavně, že jste si to tak krásně užili. No jestli jdeš opravdu dočítat, tak klobouk dolů, ono stačí, když se sem nedostanu jeden den a už je co dočítat. Fakt jsme se pěkně rozjely, ale je to fajn.
Mascha vy čekáte taky sanusátko?? my máme obě děti od Dr Novotný ze Sanusu ![]()
Jinak hezkou neděli..tady přestalo pršet, ted odpočívám po obídku, sjem se přežuchla a půjdu žehlit velehromadu z dovolený ![]()
Krmar, něco málo jsem dočetla, ale ztratila jsem se v ději ![]()
Aicuul, ano taky čekám sanusátko a taky jsme chodili k dr. Novotné
Nám se zadařilo hned na první IVF
. Jak to máš ty?
Mascha dcerku máme s 1.IUI a ted nám vyšlo 1.IVF, ale až 2.KET…k ET medošlo kvůli hyperstimuláku a 1.KET byl negativní…ještě tam máme asi 12 mražáčků
Novotná je super, vid..já k ní chodím do poradny ![]()
Tak my jsme dneska byli nakupovat a uz mame pro mimiska snad uplne vsechno. Teda kdyz nepocitam nedulezite veci, ktere se daji koupit pred porodem, po nem a nebo taky vubec
. A jsem rada, protoze zacinam byt cim dal vic vycerpana. Zacina mi to pripominat prvni trimestr, to jsem mela silene nevolnosti a spala celkem tak 16 hodin denne… A kdybych uz mela dite, nevim, kdo by se o neho staral, protoze ja jsem nebyla schopna se starat ani sama o sebe, jak mi bylo zle
.
Mascho, ja si nedokazu predstavit, ze bych v tomhle stavu jela do prirody! Tady jdu jenom na nakup a pak cele odpoledne spim
. A ty jsi ucitelka?
Hlásím že jsem taky z Hradce.A obě moje zlatíčka mám ze Sanusu od dr.Novotný.Tak mě Lucinapadlo že bys mohla Šari pozdravovat.Se k ní dostanu až porodím.
Krmartaky mě nahlodávalo jestli jsem neměla jet s Petrem a Adélkou do Chorvatska.Ale hodně rychle jsem to zavrhla.Ve 35.tt se někde štrachat autem,bych byla blázen.Hlavně by mě asi dr.nepustila.
Hannah,já mám nahoře 9kg.Od poslední návštěvy v poradně mám nahoře 3kg.Doufám že víc jak 13kg za těhu nenaberu.