TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
14.5.11 19:00

Jé vidíš, to jsem si taky nevšimla. Já jsem přímo pardubačka - z Polabin, ale teď už 7 let bydlíme na vesnici 6km od Pardubic - směrem na Heřmanův městec.

Jinak tenké palačinky nejsou problém. Chyba většinou není v těstě, ale musí se dát jen malinko oleje při smažení. Spíš jen potřít, pak se daří tenké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.5.11 19:14

Ahoj holky :mavam: Tak dnes jsme rano vyrazili na vylet, jeli jsme vlackem doTrutnova :-) navstivili jsme cukrarnu s hristem pro deti :-) ppotom hezka prochazka mestem, detska si zaradili na namesti dali jsme obed a navstivili dalsi hriste :lol: potom cesta vlackem domu, holky mam dost sem unavena snad vis jak dcera :mrgreen: :mrgreen: ted sem si dala ctvrtku melouna a valim se v posteli :mrgreen: :mrgreen: jen ten bordel me tu stve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
14.5.11 19:18

Krmar tak já jsem rozená hradečačka, ted už asi 7 let žijící v Pardubicích :pankac: palačinky vyzkouším..díky, já je miluju, ale jím je jen u našich, pže jsem si netroufla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
14.5.11 19:52

Tak z Hradce je tu zase Flooa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
14.5.11 22:15

Aicuul, jsme radi, ze jsi zpet a ze sis to uzila :hug:.

Hannah, presne, jeste asi pred 14 dny jsem tu psala, jak mam 9 kg nahore, pred par dny jsem se vazila a uz jsem mela 11 :-(. No, ale hlavne, ze se mimiskum dari, ne? :-)

Na palacinky bych si asi sama netroufla, ale objednam si je u budouci tchyne ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.5.11 11:06

Krásnou neděli :mavam:
tak se po týdnu hlásím. Dočíst Vás asi bude nadlidský výkon, pěkně jste se rozepsali :mrgreen: Doufám, že jste všechny v pořádku.
S děckama, ve škole v přírodě, to bylo moc fajn. Ubytovaní jsme byli v krásných chatkách u vody a i počasí nám vyšlo. Jen ta Polská strava je jiná než ta naše a naše děti to nemusí tak chvilkama remcali. Pěkně jsme si to užili, ale řeknu Vám, že jsem byla pěkně utahaná. Nezvládnu toho tolik jako před těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.5.11 11:10

Teď tady čtu, že je Vás tu dost z Pardubic a z Hradce. Já jsem taky z východních Čech, ale bydlíme u hranic, asi 25 kilometrů od Náchoda. Do Pardubic jsem jezdila do Sanusu a do Hradce jezdím na vejšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.5.11 11:42

Ahoj Mascho. Taky přeji krásnou neděli. Nějak jsem nezaregistrovala, že jsi jela s dětmi na školu v přírodě. To jsi teda vodvaz v tomto stavu. Obdivuju. Mě stačí jen to moje a to je ještě už dost samostatný. Ale hlavně, že jste si to tak krásně užili. No jestli jdeš opravdu dočítat, tak klobouk dolů, ono stačí, když se sem nedostanu jeden den a už je co dočítat. Fakt jsme se pěkně rozjely, ale je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
15.5.11 12:49

Mascha vy čekáte taky sanusátko?? my máme obě děti od Dr Novotný ze Sanusu :palec:

Jinak hezkou neděli..tady přestalo pršet, ted odpočívám po obídku, sjem se přežuchla a půjdu žehlit velehromadu z dovolený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
15.5.11 15:44

Krmar, něco málo jsem dočetla, ale ztratila jsem se v ději :mrgreen:
Aicuul, ano taky čekám sanusátko a taky jsme chodili k dr. Novotné :palec: Nám se zadařilo hned na první IVF :dance: . Jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
15.5.11 18:59

Mascha dcerku máme s 1.IUI a ted nám vyšlo 1.IVF, ale až 2.KET…k ET medošlo kvůli hyperstimuláku a 1.KET byl negativní…ještě tam máme asi 12 mražáčků :roll: Novotná je super, vid..já k ní chodím do poradny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
15.5.11 20:25

Tak my jsme dneska byli nakupovat a uz mame pro mimiska snad uplne vsechno. Teda kdyz nepocitam nedulezite veci, ktere se daji koupit pred porodem, po nem a nebo taky vubec :-). A jsem rada, protoze zacinam byt cim dal vic vycerpana. Zacina mi to pripominat prvni trimestr, to jsem mela silene nevolnosti a spala celkem tak 16 hodin denne… A kdybych uz mela dite, nevim, kdo by se o neho staral, protoze ja jsem nebyla schopna se starat ani sama o sebe, jak mi bylo zle :poblion:.

Mascho, ja si nedokazu predstavit, ze bych v tomhle stavu jela do prirody! Tady jdu jenom na nakup a pak cele odpoledne spim :-). A ty jsi ucitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 21:36

Hlásím že jsem taky z Hradce.A obě moje zlatíčka mám ze Sanusu od dr.Novotný.Tak mě Lucinapadlo že bys mohla Šari pozdravovat.Se k ní dostanu až porodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 21:40

Krmartaky mě nahlodávalo jestli jsem neměla jet s Petrem a Adélkou do Chorvatska.Ale hodně rychle jsem to zavrhla.Ve 35.tt se někde štrachat autem,bych byla blázen.Hlavně by mě asi dr.nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 21:42

Hannah,já mám nahoře 9kg.Od poslední návštěvy v poradně mám nahoře 3kg.Doufám že víc jak 13kg za těhu nenaberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí