Poradna duly
Jana Čurdová
Já zatím také koukám po kočárcích v bazárku. Chci trojkombinaci a isofix, jelikož máme auto s isofixem. Přijde mi zbytečné kupovat nový kočárek, protože třeba hluboká korbička vydrží cca půl roku a pak už člověk užívá sporťák a poté golfky… Co se týká oblečení, koukám jen na internetu a už se nemůžu dočkat, až začnu chodit. Dnes jsem nastoupila s tím kotníkem na rehabilitaci na 14 dní… Pohlaví zatím nevíme, ale doufám, že již budeme vědět po kontrole, která bude 15.3… Dávám za pravdu, že dnes není skoro žádné universální oblečení a i proto chci znát pohlaví. Nicméně vždy jsem byla proti růžové a fialové, takže doufám, že seženu na holčičku i jinou barvu
… Také jsem objednána na 2.screening a na sono srdíčka miminka a to až 5.4…
Ahojky holky, psala jsem na úplný začátek diskuze, ale pak nějak nebyl čas, blbnul telefon, no znáte to
takže znovu pro info
čekáme druhé mimčo, termín máme 13.srpna a doma máme 14měsíčního chlapečka
jsme zvědaví, co to bude tentokrát a snad se to dozvíme 31.března
manžel tipuje holčičku, protože je mé těhotenství úplně jiné a o hodně horší teda než se synem, já si myslím, že to bude zas kluk
ale jména začnem vybírat až podle toho, co to bude
a co vy? už máte jména vybraná? a jak se cítíte?
Tak co, už cítíte pohyby? Já mám termín hned na začátku srpna a od víkendu už jsem si jistá, že jsou to pohyby. I když bych to měla poznat, tak jsem si pořád nebyla jistá, jestli to jsou střeva nebo pulec
A zatím jsou úplně jiné, než u prvního.
Ja citim pohyby uz cca mesic.
ted v nedeli je poprve citil i manzel. Uz vite co to bude? U nas je to stydlin a toci se porad zadama takze vubec netusime ![]()
Příští týden jdu na velký UTZ a vědět to nechci. Ale manžel chce… Takže se ho snažím přesvědčit, že má smůlu
Zatím je dohoda taková, že si to může z UTZ poznat sám. ![]()
Já na to, že čekám druhé, tak ty pohyby tolik necítím, jako u prvního.
Nechápu… Ještě pořád nevíme na stopro pohlaví.. nechtěl se nám moc ukázat.
Za týden jdu na další kontrolu, tak snad ![]()
@prach92 jeezis to jsem rada ze nemam jedineho trucouna v brise
nas prcek taky zadama, tak aspon vime ze ma krasnou dupku
jdu ve ctvrtek na druhy screening a necham si udelat i 3d tak snad!!:D
Ahojky tak my už pohyby od 1.3. A rodim 6.8. Pohlaví vypadá na kluka, není to 100%, ale u gynekologa jsme zahlédli takovou jako špičku mezi nohama. Kočárek koupen- Junama.
@Ajuszka tak uz to vime! Je to holka!! Vcera nam to rekli v gennetu ![]()
@prach92 jeee tak to gratuluju!!! Ja byla dneska, prozmenu obe ruce zatate v pest pred oblicejem
ale na 70% budeme mit taky holcicku
v utery jdu na srdicko tak uvidim co mi reknou tam
![]()
Ahoj holky, vnutím se k Vám.
my byli včera na velkém UZ a taky čekáme holčičku!
Termín máme 6.8. ![]()
@Ajuszka děkuji
taky koukám, že letos ty holky nějak frčí
Jen pořád nemám vybrané jméno, takže doma jsou občas boje. ![]()
@Kaatuš jo tak to my mame jasno
doufam jen, ze kdyz dnes nic neviselo tak uz se tam ani neozvisi
v utery jdu jeste na srdicko tak snad mi to potvrdi
holcicku si moc preju ![]()
@Ajuszka a jaké máte vybrané jméno pro holčičku? To my právě měli pro kluka a pořád jsme tak i mluvili jako „on“
takže ted si zvykáme zase na „ona“
No jasně, to ti určo vyjde. přeju ti to ![]()