Miminko je pěkná divoška, žere jak kyselina (a všechno), na prohlídce téměř 11 kilo a cca 81 cm. A je strašně fajn, veselá holka, všechno musí sama a všude se vrhá po hlavě
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Jana Čurdová
Dobrý den, zajímalo by mě, jak nejlépe předejít nástřihu a potrhání hráze při porodu. Budu rodit druhé dítě a s prvním jsem stihla cca 23 týdny... Odpověď
Dobrý den, jsem prvorodička nemám se koho zeptat jak dlouho může porod trvat. Slyšela jsem že i 10 hodin. Odpověď
Dobrý den, Momentálně jsem v 19. týdnu těhotenství a moje gynekoložka doporučila, abych měla u porodu dulu. Vysvětlila, že dula je někdo, kdo... Odpověď
Dobrý den, jsem 4 roky po akutním císaři, kvůli zkalené plodové vodě a padajícím ozvám, zajímá mě, zda si můžu vybrat jaký porod po CS? Zdá... Odpověď
Dobrý den, mám takový problém, jsem ve 31tt, dnes jsem byla na kontrole a paní doktorka mi oznámila, že malá má hodně otočenou hlavičku dolů,... Odpověď