TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
30.8.20 12:01

@petra432 od dermacolu černá slupovaci maska, tak vyzkoušej a uvidíš😊 ale musí se dávat tlustší vrstva, jinak to jde hůř sloupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
30.8.20 13:40

@TER2312 joo na to čištění zubů jsem zapomněla, večer nemůžu čistit ty zuby vzadu, to mě pořád natahuje :) Ale jinak celkem dobré, konečně :) Ještě neomezené vycházky a budu spokojená. Jsem teď na 4 dny u přítelovy rodiny a jezdíme po výletech, prostě paráda. Snad mi to doktorka zase brzo dovoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
30.8.20 13:45

@Dysis1 už tak vysoko? Já poslouchala mimi asi před týdnem, už nevím přesně a pořád bylo dole nad stydkou kostí vlevo, tam ho slyším celou dobu, co mám ES. Zkusím dnes večer, jak dojedu domu :) Ty nevolnosti nezávidím, jako asi lepší, než přibirat, ale je pravda, že jsem kolikrát z té nechuti k jídlu u ledničky brečela hlady a absolutně nevěděla, co sníst :nevim: Jsem ráda, že je to celkem za mnou a snad už se to nevrátí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 14:15
@Luuca10 píše:
@TER2312 joo na to čištění zubů jsem zapomněla, večer nemůžu čistit ty zuby vzadu, to mě pořád natahuje :) Ale jinak celkem dobré, konečně :) Ještě neomezené vycházky a budu spokojená. Jsem teď na 4 dny u přítelovy rodiny a jezdíme po výletech, prostě paráda. Snad mi to doktorka zase brzo dovoli :)

A jak to děláš, když chceš někam odjet? To ti doktorka změní neschopenku nebo jak se to vyřizuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.8.20 15:23

@TER2312 ano jen změní adresu kam si nahlásís a na jak dlouho.. mě už to taky dělala a za pár tydnu si řeknu znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 16:15

@Dysis1 Díky. Já počkám teď po kontrole a genetice a taky bych vypadla na pár dní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
30.8.20 21:53

@TER2312 zavolala jsem na gyndu nahlásila sestře na jak dlouho a kam jedu a hotovo :) Snad budu moct brzo zase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
30.8.20 22:01

@Luuca10 Můžu se zeptat kolikátý jsi týden? Ja totiz nemuzu srdicko najit na poslech a ty nevolnosti mam taky. Porad natahuju. Dnes zase zvraceni u vareni večeře…pripadam si k ničemu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
30.8.20 22:04

@Luuca10 Díky,taky to využiju, ještě počkám po vyšetření. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.8.20 06:31

15+0

@Ketyshona Já jsem dnes začala 16. týden a srdíčko najdu až teď poslední týden pokaždé, ale musím hledat a není to na dlouho. Jak se tam vrtí, tak jsou to vteriny :mrgreen: někdy je náhodou v klidu a pěkně u stěny břicha. Ale mezi 11-14 týdnem se mi často stalo, že jsem nenašla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.8.20 07:22

@Ketyshona A ještě je to líp slyšet, když se mi chce čůrat. Močák je větší a miminko tam má min místa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
31.8.20 08:01

@Ketyshona já jsem 16+1 a srdíčko jsem zatím našla pokaždé a relativnĕ rychle a Angelsound jsem začala používat asi 3 týdny zpátky, ale každý to má jinak :) Asi taky záleží na postavě :) A nezoufej, nejsi k ničemu, ty nevolnosti jsou přece normální, já přestala vařit, obědy bereme z jídelny a je to. Nebudu se u plotny přece trápit :) Ale už to mám s nevolnostmi lepší, tak už zase začínám vařit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
31.8.20 08:58

14+5

Ahoj holky budu odpovídat celkově, včera jsme byli u našich a měli tu pouť tak docitam až dneska… To nechutenství jak mám, tAk stejně pribiram…takže na mě to moc vliv nemá… A co se týká vaření, pokud to pak chci i hned jíst, tak moc nedávám, z toho smradu, dříve vůně z vaření je mi taky zle..takže ráno uvařím chlapovi do práce (polívky a svačinu) pak deckam oběd…a večeři musí manžel, jinak bych se nenajedla… Taky si připadám občas k ničemu, zvlášť když uklízím a musím si dělat pauzy, nejde mi to jako dřív, a pak mě chytne břicho a nemůžu skoro chodit…nebo se u toho zadejchavam jak kdybych dělala bůh ví co…já taková akční a teď pomalu jak lemra…ještě že mám skvělý děti a chlapa co pomůžou a chápou…jinak když poslouchám as srdíčko tak je pořád ještě dole… většinou najdu hned, ale občas se mimco taky schová nebo je jinak otočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
31.8.20 21:27

Holky díky.. Tak my dnes se synem hledali srdicko a nenasli tak jsme si aspon poslechli ty naše :srdce: Pristi tyden jdu na krev… Trosku se obavam ale cukrovky.. Tu tekutinu nedam vypit kdyz mi bude takhle.. Jinak uklízet moc nemůžu.. Nemuzu se ohybat pres břicho, nosit nic co by me tlacilo.. Hned je mi blivno. Taky nemate vubec chut na jídlo? Ja pokaždé nevim co jíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2980
31.8.20 21:56

15+4

@Ketyshona já teda chuť mám, ale když se hodně najím, tak se mi zvedá kufr, tak musím menší porce. Na cukrovku je ještě čas :mrgreen: to bude dobrý do tý doby. V jakým týdnu jsi? Já jdu teď ve středu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí