Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sunshine125
Tužka stála 90 Kč, bylo mně tak nanic, že jsem se tam asi za hodinu ještě vrátila pro zubní pastu a chtěla se paní omluvit, ale sledovala mě tak podezíravě a pořád koukala na přenos z kamer, že jsem to vzdala
Kdyz uz jsi se tam vratila, tak jsi se mela omluvit a ne jeste kupovat pastu. Takhle jsi byla jeste vic podezrela, ze se vracis na misto cinu
.
Mě se povedlo dvakrat
. Jednou v Hypernově při velkém nákupu a pytlik s rohlíky, vždy beru 10 ks ale víkend před námi, vzala jsem mimořádně 12 ks. Pokladní se ptá kolik rohlíků a já uklízím tu rychle se kupící už namarkovanou část zboží do tašek a reknu 10… ji se to nějak nezdálo a tak je začala přepočítávat a jasne 12
. To jsem si vyslechla, prej to tady takhle každou chvili na ni někdo zkouší a kdyz jsem odchazela jeste to komentovala lidem ve frontě za mnou! Tak ji říkam ze se člověk asi splete, ze u nákupu za 2500 nemam potřebu ušetřit 4,– za dva rohliky
tehdy jsem se za řekla ze od příště reknu nevim at si to spocita sama!
No a naposledy v Bille, uz normal denní nákup a syn tehdá asi 7lety si držel pytlik zele bonbonu za 9,90… zapomel ho dat na pas k ostatním a stal u košíku kam jsem davala namarkovane. No zaplatíme otočím se ke klukovi ze jdeme a vidim ten sáček a tak se hned otočím ve strachu ze si toho pokladní všimne driv a dostanu pojeb a uz hlásím a kaju se, ze jeste toto. Nástesti to vzala v pohodě a bez řečí ![]()
Příspěvek upraven 05.05.17 v 21:49
No právě
a teď mě bolí žaludek a představuju si jak mě hledá policie
@Anonymní píše:
No právěa teď mě bolí žaludek a představuju si jak mě hledá policie
kvůli 90,–???… neblázni
Myslela jsem že mě všechny ukamenujete, proto anonym. Děkuji za podporu, snad se tomu časem zasměju, momentálně je mně spíš do pláče, ze sebe samé, neb podvědomě vím, že když jsem to zboží schovávala do tašky napadlo mě že ta tužka není placená ale pokladní byla rychlejsi a upozornila mě na to. Pořád si ale říkám za co by mě hledali a naháněli, když jsem nic neukradla…
@Anonymní píše:
Jako fakt? Kvůli tužce za 90Kč? Neblázni… Tys ji nakonec platila, ne?
@sunshine125 píše:
paní má za chycené lupiče nejspíš nějaké body, proto je tak bedlivá. Neřeš to a chovej se jako by nic. Stávají se i horší věci
Myslím, že fakt mají. Protože se mi jednou stalo, že jsem zastrčila nějakou věc, už nevím co, do kočáru. A prodavačka se sekuriťákem na mě zírali tak nenápadně, že jsem pochopila, že se něco takového děje. Prohledala jsem celý kočár, našla to, než jsem jela ke kase. Tak jim sklaplo.
Ale naštvaná jsem byla pěkně. Protože nemohli přijít a říct mi, strčila jste si přesnídávku na kočár a ona zapadla. Chtěli mít bod za chyceného zloděje. ![]()
@Anonymní píše:
Myslela jsem že mě všechny ukamenujete, proto anonym. Děkuji za podporu, snad se tomu časem zasměju, momentálně je mně spíš do pláče, ze sebe samé, neb podvědomě vím, že když jsem to zboží schovávala do tašky napadlo mě že ta tužka není placená ale pokladní byla rychlejsi a upozornila mě na to. Pořád si ale říkám za co by mě hledali a naháněli, když jsem nic neukradla…
Neblbni, to se může stát každýmu
@Anonymní píše:
neblbni, proč by tě hledala?
mě se taky párkrát zadařilo..jednou jsem byla i blízko mezinárodnímu trapasu. to jsem čekala nejstaršího, a letěla jsem z Valencie do Prahy, batoh, tašku, nákup, prostě plný ruce, kupovala jsem tam v jednom krámku za poslední eura pár drobností, a taky malou flašku vody na cestu, no a jak jsem měla plný ruce, tak jsem prostě tu flašku vody naprosto mimoděk strčila do igelitky, co jsme měla v ruce, a vůbec nic mi nedošlo. chlap, ten i.diot, se královsky bavil a řekl mi to až 10 minut po opuštění obchodu
ale jako měla jme toho fakt moc, v obchodě předtím jsem zase ztratila pas, zjistila jsem, že ho nemám, tak jsem šla zpět po svých stopách, no a válel se mi tam pod regálem ![]()
a u nás, jednou jsem v košíku kočáru zapomněla kečup, toho si ochranka všimla, tak mě upozornila, ale slušně naštěstí. a párkrát na rukojeti kočáru taky něco, většinou jsem si ještě na pokladně vzpomněla, a nahlásila to, asi jednou jsem takhl eněco omylem ukradla, myslím že pár pomerančů
teď už naštěstí dlouho kočár nepoužívám, tak jsem poctivá ![]()
@Anonymní píše:
Neblázni! Chtěla to ukrást? Nechtěla a to je to nejdůležitější.
Mně se stalo něco podobného tuším na střední. V samošce jsem si vybrala asi dvě nebo tři věci. Spočítala jsem si kolik to bude stát a připravila přesně peníze. A uklidila peněženku, protože ji přeci už nebudu potřebovat.
Jenže, když po mě u kasy chtěla výrazně menší částku, než jsem měla připravenou, tak jsem se koukala pořádně a zalovila do tašky se slovy „ještě tohle“. Prodavačka na mne koukala divně. Tak jsem jen řekla, kdybych to chtěla ukrást, tak tu na to nemám připravené peníze.
Co se stalo? Místo peněženky jsem dala do tašky jedno zboží. Tuším, že to byl kousek zabaleného salámu v papíru… Tedy velikosti podobný mě peněžence. Ta mi zůstala v ruce a já na víc po připraveni peněz už byla myšlenkami kdoví kde…
No a nedávno se mi na pokladně v krámu stalo, že už jsme měly skoro zaplaceno, když si dcer uvědomila, že ji v ruce zůstaly koblihy v sáčku. Tak se přihlásila, že ještě ty koblihy a byla ještě panem pokladním pochválena. Já si ani nevšimla, že mi je tam nedala, v téhle prodejně je to vždycky blázinec…
Příspěvek upraven 05.05.17 v 22:20
@Anonymní píše:
No to určitě
však jsi to nakonec zaplatila. Já si myslím, že na to brzo zapomeneš. Víš kolík krát mi vratili na pokladně míň peněz? A myslím si, že se moc nestydělí.
Kvuli 90,– urcite nebudou nic resit s policii, to by musela byt tuzka za 5.000,–
Nejlepsi mi prijde, v takove situaci, se hned omluvit a dal to nerozmazavat. Jak nekdo psal, obcas se stane a je poznat, kdy to clovek neudelal schvalne. Jsem prodavacka a v praci zazivam horsi veci…
P. S.: podezreni ze zlodejiny jsem zazila taky. Jen teda bezduvodne. Prestehovali jsme se a v obchode, kde jsem byla v podstate prvne, se na me hned nalepil sekuritak a to se delo pokazde, kdyz sem tam prisla. Do ted, kdyz nemusim, tak do toho obchodu nejdu. Jsou tam vsichni strasne divni… ![]()
Příspěvek upraven 05.05.17 v 22:13
Prosím tě, neblázni, chápu, že se cítíš špatně, ale chodíš tam 2× za rok, to už si tě prodavačka pamatovat nebude. Zítra to bude dobrý
.