Přítel ignoruje mé pokyny k péči o dítě - nepřebalí, nenakrmí atd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
27.7.13 18:13

@teredes Pokud to tvýmu manželovi vyhovuje, tak je to přece v pořádku. Ale asi budete jedni z mála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
27.7.13 18:15

@teredes bylo to spíš myšleno na přitele zakladatelky nebo chlapy líný, který se k hlídání dostanou jednou za uherák.

třeba můj muž ač se stará, tak je takový technicko puntířkářský typ, že by ten seznam taky rád pro pořádek. :palec:

Příspěvek upraven 27.07.13 v 18:16

• Citovat
  • Upravit
K-Black
27.7.13 18:16

Mě teda sepsání pokynů a úkolů taky nepřijde ponižující :nevim: když jsem odjížděla sama na dovču, tak muž taky dostal instrukce, a protože to bylo na 14 dní a nepamatoval by si, tak jsem to vypsala na papír, děti už byli velké, ale třeba doktory, v který den jak končí ve škole atd. v kolik se chodí venčit pes, co mají třeba v mrazáku atd. a malý manuál k pračce(třídění prádla) :lol: výsledek byl ten že mi asi za 9 dní zablokovali roaming, protože byla vyplýtvaná záloha 12 tisíc :roll: takže psaných instrukcí není nikdy dost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6836
27.7.13 18:16
@Ariadne píše:
@Tereza1986 tak chápu to jako poslední možnost. kdyby ti chlapi fungovali normálně, tak žádná rozumná ženská mu nebude psát manuál k jeho vlastnímu dítěti

Chlapi fungují, ale třeba jinak, než to ta ženská chce. A nemyslím si, že ve výchově a péči o dítě to musí být všechno jenom podle matek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.7.13 18:17
@Tereza1986 píše:
Chlapi fungují, ale třeba jinak, než to ta ženská chce. A nemyslím si, že ve výchově a péči o dítě to musí být všechno jenom podle matek.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
31594
27.7.13 18:21
@Tereza1986 píše:
Chlapi fungují, ale třeba jinak, než to ta ženská chce. A nemyslím si, že ve výchově a péči o dítě to musí být všechno jenom podle matek.

vidím propastný rozdíl mezi chlapem, který funguje jinak a chlapem, který nefunguje, což je zakladatelčin případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.7.13 18:23

@Tereza1986 hele, mozna zjistim, ze jsme divny :lol:, ale co uz.
Jak teda chlap, kdyz k veceru prijde domu (a manzelka odchazi na mejdan) zjisti, co ted dite potrebuje? Podle me je zase uplne normalni nejake instrukce predat. Jako treba- dneska moc nejedl, zkus s nim mit trpelivost u vecere, ale spal docela dlouho, tak ho do postele nacpi az na osmou, ne na pul, jako normalne, vlasy mu mit nemusis, staci zadek :lol:. Jako jasne, ze si to muzu odpustit a zabouchnout za sebou dvere, dite to prezije, to je jiste. Holt bude mene najede a z postele vyleze 20× misto 2×. Az pridju o pulnoci domu, bude spat tak jako tak, muze mi to byt fuk. Ale neni lepsi tu informaci predat? Nebo jak to delate vy?
Muj chlap je holt za cely den presyceny sluchovymi vjemy, tak oceni tiche instrukce na papiru, ktere si muze precist hned a nebo taku za pul hodiny, jak bude mit naladu. Ja netrvam na splneni vsech bodu, to uz je na nem, to je jen orientacni.

Příspěvek upraven 27.07.13 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.13 18:24
@Jasněnkaa píše:
Mě teda sepsání pokynů a úkolů taky nepřijde ponižující :nevim: když jsem odjížděla sama na dovču, tak muž taky dostal instrukce, a protože to bylo na 14 dní a nepamatoval by si, tak jsem to vypsala na papír, děti už byli velké, ale třeba doktory, v který den jak končí ve škole atd. v kolik se chodí venčit pes, co mají třeba v mrazáku atd. a malý manuál k pračce(třídění prádla) :lol: výsledek byl ten že mi asi za 9 dní zablokovali roaming, protože byla vyplýtvaná záloha 12 tisíc :roll: takže psaných instrukcí není nikdy dost :mrgreen:

To chápu, já myslela, že je ponižující psát chlapovi manuál s tím, kdy má dítě pít, spát a kdo ví co ještě, jen když jdu někam na kafe. Myslím si, že dítě se o to přihlásí samo a nevěřím tomu, že bude otec ignorovat malýho řvouna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.13 18:25
@Gladys píše:
vidím propastný rozdíl mezi chlapem, který funguje jinak a chlapem, který nefunguje, což je zakladatelčin případ

No vidíš..A já si myslím, že funguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.13 18:28
@Tereza1986 píše:
To chápu, já myslela, že je ponižující psát chlapovi manuál s tím, kdy má dítě pít, spát a kdo ví co ještě, jen když jdu někam na kafe. Myslím si, že dítě se o to přihlásí samo a nevěřím tomu, že bude otec ignorovat malýho řvouna :lol:

ne, otec bude ziřivě pochodovat se řvounem dokolečka po místnosti a říkat mu „neřvi, neřvi“, po příchodu ho prakticky hodí ženský do náruče s tím, že s tím mám něco udělat a ať už to konečně zmlkne. Absence matky něco málo přes 2h, matka řekla, ať dá dítěti tak půl hodiny po jejím odchodu mlíko. Prý neřekla… Takže dítě 1,5h řvalo hlady a nic. Podotýkám, že to nebylo první dítě. Toť moje zkušenost a řeknu jednu otřepanou frázi, kdo nezažil, nepochopí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.13 18:30
@Gladys píše:
ne, otec bude ziřivě pochodovat se řvounem dokolečka po místnosti a říkat mu „neřvi, neřvi“, po příchodu ho prakticky hodí ženský do náruče s tím, že s tím mám něco udělat a ať už to konečně zmlkne. Absence matky něco málo přes 2h, matka řekla, ať dá dítěti tak půl hodiny po jejím odchodu mlíko. Prý neřekla… Takže dítě 1,5h řvalo hlady a nic. Podotýkám, že to nebylo první dítě. Toť moje zkušenost a řeknu jednu otřepanou frázi, kdo nezažil, nepochopí :|

Tak tohle jsem nezažila, ani jsem to od nikoho neslyšela. Tohle vypadá na špatný výběr chlapa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.13 18:31
@Tereza1986 píše:
No vidíš..A já si myslím, že funguje jinak.

ledaže bys za jiné fungování označila postoj „ono to vydrží, než ženská vydrží“, jinak to za fungování nejde považovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.7.13 18:33

@Tereza1986 myslis, ze dite se nejak prihlasi, ze je cas spani? Tak moje deti, kdyz zacnou rvat, ze jsou unavene, tak uz je pozde, je zacit ukladat. V tu dobu uz se nenaveceri a ke spanku se projeci. Kdyz dostanou veceri o hodinu pred tim jecenim, tak pekne v klidu usnou. At se snazim jak se snazim, nevidim nic divneho na tom, ze manzelovi reknu (napisu, to je jedno) kdy ma jit dite spat.
Naopak mi prijde divne mu to nerict a cekat, ze mu to prece dojde, az to tu bude jecet :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.13 18:34
@Tereza1986 píše:
Tak tohle jsem nezažila, ani jsem to od nikoho neslyšela. Tohle vypadá na špatný výběr chlapa. ;)

ne, to vypadá na chlapa, kterýmu něco řekneš, on to odkýve a pak tvrdí, že to neslyšel. Momentálně se dokáže efektivně postarat o tři děti ve složení mimino, batole, předškolák i přes noc… Protože zkrátka pochopil, že nemůže dítě ignorovat a nemůže ignorovat jednoduché stručné instrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.7.13 18:37
@teredes píše:
@Tereza1986 hele, mozna zjistim, ze jsme divny :lol:, ale co uz.
Jak teda chlap, kdyz k veceru prijde domu (a manzelka odchazi na mejdan) zjisti, co ted dite potrebuje? Podle me je zase uplne normalni nejake instrukce predat. Jako treba- dneska moc nejedl, zkus s nim mit trpelivost u vecere, ale spal docela dlouho, tak ho do postele nacpi az na osmou, ne na pul, jako normalne, vlasy mu mit nemusis, staci zadek :lol:. Jako jasne, ze si to muzu odpustit a zabouchnout za sebou dvere, dite to prezije, to je jiste. Holt bude mene najede a z postele vyleze 20× misto 2×. Az pridju o pulnoci domu, bude spat tak jako tak, muze mi to byt fuk. Ale neni lepsi tu informaci predat? Nebo jak to delate vy?
Muj chlap je holt za cely den presyceny sluchovymi vjemy, tak oceni tiche instrukce na papiru, ktere si muze precist hned a nebo taku za pul hodiny, jak bude mit naladu. Ja netrvam na splneni vsech bodu, to uz je na nem, to je jen orientacni.Příspěvek upraven 27.07.13 v 18:26

jo, takhle to má být. Dítě půjde spát v klidu, v klidu se nají, ono je fakt že každý den s dětma je jiný, jednou spí blbě po obědě, jednou nejedí, nebo jen vysírkují, tak proč to chlapovi neříct, přijde večer z práce a čuměl by jak puk. A napsat je lepší, protože my ženy máme tendence jednoduchou věc vysvětlovat a řešit půl hodiny, takže by si chlap pendrek pamatoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky